Ajándék e-book!

Azonnali ajándék!

INGYENES könyv és tanfolyam
a házassági konfliktusokról

Küldhetem ezeket Önnek?

Igen, kérem!
válás válóper tanácsok

A könnyű út: válás közös megegyezéssel

Figyelem! Ez a cikk több mint 60 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak és nem a hatályos joganyagot tartalmazzák!

A válás közös megegyezéssel nem a bíróság utasítására történik. A válni kívánó házastársak szabad döntése, hogy ezt az utat választják-e. Ha igen, akkor a bíróság a következőket vizsgálja meg.

Megegyezésen alapuló válás esetén a házastársak által a bíróság felé kinyilvánított, a házasság felbontását célzó közös akarata akkor utal a házasélet teljes és helyrehozhatatlan megromlására (azaz akkor történhet meg a házasság felbontása),  ha az végleges elhatározáson alapul, befolyásmentes és egyező.

Mit jelent a végleges elhatározás?

Véglegesnek tekinthető az elhatározás, ha a házastársak a járulékos kérdésekben megegyeztek. A járulékos kérdések, amelyekben a házastársaknak meg kell egyeznie az új Ptk. szerint:

 • a közös gyermek tekintetében a szülői felügyelet gyakorlása
 • a különélő szülő és a gyermek közötti kapcsolattartás,
 • a gyermek tartása
 • a házastársi tartás (csak ez iránti igény esetén)
 • a házastársi közös lakás használata.

Az új Ptk. rendelkezései értelmében, a 2014. III. 15. napját követően indított bontóperekben a közös megegyezéshez nem szükséges, hogy a felek a házastársi közös vagyon részét képező ingóságok megosztása kérdésében megegyezzenek. Ha a házastársak közös szülői felügyeletben állapodnak meg, a kapcsolattartás kérdésében nem kell megegyezniük, a gyermek lakóhelyét azonban meg kell határozniuk.

Válás közös megegyezéssel
A közös megegyezéses válópernek sok előnye van.

Válás közös megegyezéssel: mik az előnyök?

1) Egyszerű a válás, nincs szükség hosszas bizonyításra, tanúk meghallgatására, szakértők igénybevételére. Ha Ön és a párja meg tudnak egyezni, úgy nem a bíróságnak kell ezekben dönteni.

2) Olcsó: ha Ön és a párja meg tudnak egyezni, és ehhez még ügyvédet sem kell igénybe venni, úgy nem kell ügyvédi költségre, fellebbezési költségre, szakértő költségének megfizetésével számolni.

3) Lelki előnyök: közös megegyezéssel sokkal könnyebben megy az együttműködés egy házaspár tagjai között. Hiszen például nem kell azon vitázni, hogy a gyereket ki és mikor láthassa. Vagy például nem kell a lakás használatán hónapokon át vitázni, hiszen Önök ebben meg tudtak egyezni. Ezáltal biztosított a hosszú távú béke és nyugalom.

Egyszóval a közös megegyezéses válás az, amellyel a bíróság a házasságot gyorsan és egyszerűen és kis lelki megrázkódtatással fel tudja bontani.

A válás közös megegyezéssel ugyanolyan, mint egy ítélet!

A bíróság által jóváhagyott egyezségének a bírói ítélettel azonos hatálya van. Mit jelent ez?

Azt, hogy az egyezségben foglaltakat is be kell tartani, szükség esetén jogi eszközökkel is kikényszeríthető. Ezért a bíróság csak és kizárólag határozott, konkrét, egyértelmű és végrehajtható egyezséget hagyhat jóvá, olyat, amelyben a kötelezettség teljesítésének a határideje pontosan meghatározott, és amely nem tartalmaz bizonytalan, teljesíthetetlen feltételeket (BH 1992/252.; BH 1983/120.; BH 1992/178.).

FONTOS: ha Ön és a párja minden kérdésben meg tudott egyezni, a bíróság a közös megegyezés esetén is csak akkor bonthatja fel a házasságot, ha meggyőződött arról, hogy a házasság megmentésére már nincs remény (forrás: Bírósági Határozatok – BH – 1978/282. szám).

Válás

A legördögibb válási csapda

Hogyan kerülheti Ön el?

Válás konfliktus

Az ingyenes minikönyvem azonnal az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:


148 hozzászólás

Én is hozzászólok!

 • Icu hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Április 9-én lesz a válóperem,közösmegegyezéssel válunk.Közvetítő készített el minden szükséges iratot.3 kiskorú gyermekünk van,mindenben megegyeztünk gyerekekkel,vagyonnal kapcsolatban.Szeretném megkérdezni,hogy van-e lehetőség,esély hogy az első tárgyaláson kimondják a válást.5hónapja költöztem el a közöstulajdonú házunkból két kisebb gyerekkel.A nagyfiam az apjával maradt.A férjem megvásárolja a tulajdonrészemet ebben is megegyeztünk.Ön szerint lehetséges-e,hogy közösen megkérjük a Bírónőt,hogy nem szeretnénk békülni.A gyerekekre való tekintettel válasszon szét az első tárgyaláson.Mert akkor mielőbb megtudnánk teremteni új otthonunkat.Köszönettel:Kozmáné

  2010. 03. 28. - 17:42
  • Laci hozzászólása:

   21 év házasság és 13 hónap igazolt különélés után (egy nagykorú gyermek) közös megegyezéssel váltam el.
   Mindenben előre megegyeztünk, vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés, gyermektartás, stb.
   Így nem kellett ügyvéd. 12.000 Ft illeték volt, semmi más.
   A válókeresetet 2010. szeptember 15-én nyújtottam be, egyetlen tárgyalás volt, a bíróság már egy jó hónap múlva ki is mondta a jogerős válást október 25-én.
   Igaz, hogy sok lemondással járt, de így kell szépen, békében elválni. Gyorsan. Így mindannyiunknak jobb volt. Persze a lehetőségekhez képest.

   2011. 03. 28. - 11:54
   • Tóthné Camelia. hozzászólása:

    szép napot.érd hol kel elkezdeni a válot be adni ha mindenben egyedtértönk?????az a 12000ft hol kel de adnom???előre és köszönöm.

    2015. 02. 28. - 18:12
  • Csaba hozzászólása:

   Kedves Icu!

   Kérlek írd meg, hogy mit írt neked a Tisztelt Ügyvéd úr, van-e lehetőség közös megegyezéssel, kiskorú gyermekkel az első válóperen elválni? Illetve sikerült-e a bíróságon az első tárgyaláson kinyílvánítani a bontó határozatot?

   Köszönöm előre is!

   2011. 10. 23. - 14:15
 • Gyöngyi hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Kérdésem annyi lenne, el tudunk-e válni férjemmel közös megegyezéssel, ha mindenben megegyezünk, de továbbra is a közös házunkban kényszerülünk lakni, amíg az el nem kel?
  Tisztelettel: Gyöngyi

  2010. 09. 08. - 17:11
  • melissa hozzászólása:

   Tisztelt Ügyvéd Úr!

   A férjemmel megromlott a házasságunk, egy éve nincs köztünk semmiféle viszony. 2,5 éves a kislányunk. Jelenleg még otthon vagyok a kicsivel.Válni szeretnék, de a ház közös. A férjem terrorizál, a hajamat tépi a gyerek előtt. A házból nem akar elmenni és minden erejével akadályozni szeretné a ház eladását.Nekem nincs hová mennem a kicsivel. Elképzelhető, hogy a közös házban kell vele élnünk a válásig? Képtelen vagyok a kislányomat és magamat tovább kínozni. Lehetséges, hogy neki kell távozni? Mit tegyek, kérem segítsen a tanácsával!
   Válaszát előre is köszönöm!

   2010. 12. 07. - 18:01
   • Andrea hozzászólása:

    Melissa kérlek ird meg mit válaszolt az ügyvéd úr mert én is ebben a cipöben járok annyi különbséggel,h mi nem vagyunk házasok.

    2012. 11. 11. - 07:19
  • edit hozzászólása:

   T. Ügyvéd úr!
   Idén lesz a 40. házassági évfordulónk, és azzal szeretném megajándékozni magamat (vagy mindkettőnket?), hogy végre beadom a válókeresetet, amit évek óta tervezek. Okok röviden: teljes elhidegülés, a közös célok és az érzelmi közösség teljes hiánya. Egyebek is vannak, de redukálhatjuk ezekre. Időzítés: mostanra mindkét gyermek nagykorú lett. Együttélés jelenlegi állapota: a közös lakás alsó (pince-) szintjére költöztem kb. 12 éve. 8 éve egymással nem beszélve (ezt én szüntettem meg egy akkori esemény miatt) élünk “békésen” (tehát naponkénti háborúskodás nélkül) a közös háztartásban. Ezt ugyan nem nevezném gazdasági közösségnek, bár a háztartási költségek valamilyen szinten megosztásra kerülnek. Kérdésem (kissé lesarkítva): hogyan tudok a tervezett válás után a saját vagyonrészemhez hozzájutni, vagyis a lakás értékének a feléhez. A lakás kb. 80-90 %-ban az én szerzeményem, azonban ez nyílván közös tulajdonnak számít, nincs is ezzel gondom, azonban amikor néhány éve felújíttattam, férjem kijelentette, végre annyira tetszik neki ez a lakás, hogy innen már csak a temetőbe akar elköltözni. Más alkalommal szintén kinyilvánította, ha el akarok menni, akkor máris mehetek, de a gyerek (az egyik akkor még kiskorú) és a lakás marad. A lakás nem felezhető, mert bár két szintes, és több szobája van, a konyha-nappali-étkező stb. nem osztható, és mindenképpen közösen lehet csak használni, amit tovább már nem szeretnék. Tehát: a Bíróság kötelezi-e a feleket a lakás értékesítésére, ha az egyik fél se tudja kivásárolni a másikat? megszabja-e ennek időbeli vagy egyéb kereteit? Mert ennek hiányában az egyik fél elodázhatja a válás után a vagyon megosztását, ezzel gyakorlatilag kisemmizve a másikat. Köszönöm, ha válaszol.

   2011. 07. 21. - 16:01
   • Mária-Anna hozzászólása:

    38. év után úgy döntöttem, elválok, de a ferjem is ezt tervezte .
    Az utóbbib15 év során az elhidegülés a férjem részéről az én rákbetegségem áttétképződésekor kezdődött . Segítséget sem én , sem a fiaim nem igazán kapunk tőle érzelmileg s anyagiak terén sem dúskáltunk, a háztartásban ,a család életében az óta alig vett részt,addikttá vállt . A betegségem egyensúlyban van , közben a gyerekeink felnőtté váltak.
    Okom : elhidegülés , a mindennapossá vált veszekedések , az addikció s az ezzel járó személyiség-változás,bizalomvesztés, agresszio, részemről megjelent a félelem is. 1 éve megcsináltuk a vagyonmegosztást. A férjem problémás ügyei miatt a közösen szerzett családi házunkat közös akarattal az egyik gyermekünk nevére íratuk ajándékozással Ezidáig a házunkban , egy fedél alatt , de külön gazdálkodva éltünk , a költségeket nagyjából megosztottuk. A férjem barátnőjének a megjelenésekor a gyerekem azt kérte , mindketten költözzünk el és sűrgősen adjuk el a házat ,s vegyünk 1-1 lakást , ha kijön az árából, hogy legyen hol külön élnünk. Elköltöztünk , én a szülémhez , férjem albérletbe ,s áruljuk a házat. A kérdésem a következő : A férjem a válás után önkényesen visszaköltözhet -e a barátnőjével együtt a volt házunkba , ha a gyerek ehhez nem járul hozzá ? Sajnos kifizetni egymás részét nem tudjuk.

    2017. 10. 08. - 00:52
  • Györgyilla hozzászólása:

   Tisztelt Ügyvéd Úr!

   Egy 2,5, 6 és egy 9 éves gyerekkel hagyott itt a férjem, hogy új életet kezdjen.
   Ez néhány hónapja történt. Szeretnénk minél hamarabb közös megegyezéssel elválni. A közös farmunk nincs eladva, de megegyeztünk, hogy hogyan osztozunk meg. A csak elvben szétválasztott dolgok és a kiskorú gyerekek mennyivel hosszabbítják meg a válást? Kb. mennyi idő alatt bonyolódik le? Mindketten találtunk társat a férjem elköltözése óta.
   Ha esetleg van valami meglátása, amire figyelnem/figyelnünk kell, azt nagyon megköszönöm!
   Szép napot!

   Szeretettel. Csernák Györgyi

   2014. 09. 22. - 09:05
 • K. Mónika hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Férjemmel válni szeretnénk. Családi házban élünk (2 szintes) és úgy tervezzük ott is maradunk mind a ketten a válás után is. 2 kiskorú gyermekünk van, közösen szeretnénk őket ezután is nevelni. Kapcsolatunk rendkívül megromlott, mivel Ő már nem elégedett velem, új társat szeretne maga mellett tudni.
  A kérdésem az, hogy a ház nem az én nevemen van (csak a szocpol papírokban szerepeltem, tulajdoni lapon nem), ha a közös megegyezéses válás során a férjem is aláírja, hogy én ott lakhatok a házban, akkor a későbbiekben nem tehet engem ki? Érdemes ezt is beleírni, hogy meddig áll ez fenn? Milyen részletességgel kell ezt taglalnunk (rezsi költség, felújítás stb.-ra gondolok)?
  Mivel ő nagyon anyagias ügyvédet biztosan nem fogunk fogadni, ez akadálya lehet-e annak, hogy az első tárgyaláskor kimondják a válást (én már szeretnék túl lenni rajta, meg ha annyira “menni” akar, akkor menjen).
  Köszönöm válaszát
  Mónika

  2010. 09. 27. - 14:58
 • Kantóné Csaplár erzsébet hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  A férjemmel több mint egy éve külöm élünk ,közös vagyon inkább közös tartozást jelent.A fiunk már nagykorú de tanul.közös megegyezéssel szeretnénk válni ,leheséges -e hogy az első tárgyaláso kimondják a válást? válaszát köszönöm.Erzsi

  2010. 10. 02. - 09:44
  • Anika hozzászólása:

   A ferjem kulfoldon dolgozik, tehat nevleges hazassag al fent.Megbeszeltuk,hogy elvalunk.Nincs kis koru gyermek,viszont en a kozos hazban lakom a nagy koru gyermekemmel.A vagyonon nem is szeretnenk vitatakozni,viszont az erdekelne,hogy a haz hasznalata a kozos gyermekunkkel nem e tamadhato,mert erre nem tertunk ki.

   2011. 03. 22. - 16:26
 • W hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd úr!

  A felségemmel a gondajink kb egy éve kezdődtek. Sikertelenül próbáltuk rendbetenni helyzetünket ezért hosszas gondolkodás után a válás mellett döntöttünk. Úgy gondoljuk mindenben megegyeztünk, mégis szeretnék megerősítést kérni, hogy elképzeléseink a bíróság elött is megállják-e majd a helyüket.
  Két kisgyermekünk van, akik a párommal fognak élni, de előre egyeztetett időben bármikor találkozhatok velük, illetve elvihetem őket.
  Van egy közös tulajodnú, terhelt ingatlanunk. Én innen elköltözök, a gyerkek és a párom fogják használni. A hiteltörlesztés teljes összegét én fogom fizetni, ezért rendszeres gyerektartást nem adok.
  Az autó az én nevemen van és nálam is marad.
  Ezek alapján lehetséges, hogy a bíróság az első tárgyaláson kimondja a válást?
  A lakás vásárlására szocpolt vettünk fel. Ez ilyenkor vissza kell fizetnünk?

  Válaszát előre is köszönöm,
  Vilmos

  2010. 10. 02. - 22:42
 • heni hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Párommal menthetetlenül megromlott a kapcsolat ezért szeretnénk közös megegyezéssel elválni.Olyan kérdésem lenni mivel édesanyám házában lakunk és a ház az ő nevén van akkor párom tarthatrá valamiféle igényt a bíróságon?

  2010. 10. 19. - 08:23
 • Edina hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Ez év szeptemberében kötöttünk házasságot, de rájöttünk, hogy döntésünk elhamarkodott volt, mindketten szeretnénk a hazasságot a lehető leghamarabb felbontani. Nincs közös vagyonunk és gyermekünk. Mennyi időbe telik a válás?
  Van-e akadálya a válásnak? Milyen dukumentumokat kell csatolni?

  Válaszát előre is köszönöm.

  2010. 10. 27. - 14:17
 • Kantó Ferenc hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr! Feleségemmel 1 éve különélünk ,mert ezt akarta (némi fenyegetéssel fűszerezve).Társkeresőn hirdette magát egyedülállóként már 1 éve(még velem élt).Közös megállapodással adta be a válást,igaz engem kizárt(zár csere)közös tulajdonú lakásunkból.Mivel nem hajlandó velem élni,kaphatok e lakáshasználati díjat,illetve mit tehetek,hogy megkapjam a rám eső részt? Tisztelettel

  2010. 12. 09. - 10:50
 • taopu hozzászólása:

  Dear Mr. Attorney,
  My husband and I sue for a divorce by mutual content. My husband is a Hungary and I am a Chinese. We got married abroad but registed in Hungary later. We both live in the Netherlands. Do we both have to go back to Hungary to do the divorce process? Can we commision somebody who can arrange everything for us?
  Thank you,
  taopu

  2011. 01. 20. - 12:55
 • Bakon László hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd ur!

  Tanácsát kérem,a következö ügyben,feleségem válopert kezdeményezett sajna 24 év után.Közös megegyezéssel elválunk.Közös vagyonunk egy terhelt ingatlan,amelynek rész tulajdonijogárol lemond,mivel ugy döntött,csak a személyes holmiját viszi el.Kérdésem,hogy bank szempontjábol ez változtat e a szerzödésen mert hitel szerzödés megkötésekor a nejem mint társtuladonos szerepel.de lemond a lakásrol.
  Válaszukat elöre is köszönöm
  Bakon László

  2011. 02. 01. - 08:33
 • Laci hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Kb. 1 éve közös megeggyezéssel váltam el. A bírósági vagyonmegosztást követően közös háztartásban maradtunk a következő feltételekkel. A fennálló hiteltartozások, valamint a felmerülő rezsi költségek fele-fele arányban oszlanak meg. A napokban szereztem tudomást arról, hogy a volt feleségem nem teljesítette a meghatározottakat. A fizetésem 33%-át levonták a közös lakáson lévő OTP tartozás miatt. Az eltelt kb. 1 év alatt Én a rám eső részt minden hónapban fizettem, volt amikor jóval többet is. A kiegyenlített költségeket számlával tudom igazolni. A fizetésem ilyen nagy arányú csökkentése az életemet szinte teljesen lehetettlenné tette. Kérem az Ügyvéd Urat adjon tánácsot mit tegyek. Gyerekek már felnőtt korúak.

  2011. 02. 03. - 07:21
 • csücsök tamás hozzászólása:

  Négy éve élek külön a feleségemtől, ő rakott ki a közős tulajdonú lákásunkból.Én két évig fizettem a lakás közüzemi számláit ,bízva abban ,hogy valami jobbra fordul.Most beszetném adni a válókeresetet és a vagyonmegosztást. Milyen papirok.iratok kellenek hozzá? Szeretném a közös lakást eladni,vagy a rám eső rész összegét megkapni. Mi erre az eljárás? Két nagykorú gyermekünk van,nem lakik ott egyik sem. Várom vélaszát, köszönettel,Tamás

  ,
  ,

  2011. 02. 16. - 15:30
 • Anita hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd úr! A mi válásunkat 3 éve kimondták,közös megegyezéssel.Ami annyit jelent, hogy két gyermekünk közül,az egyiket a volt páromnál helyezték el, a másikat pedig nálam.Nincs gyerektartás,semmi mert a láthatást szerencsére úgy oldottuk meg, hogy bármikor nálam , vagy nála lehetnek a gyerekek.Egészen mostanáig , mert ő kitalálta,hogyha nekem lesz valaki komoly ember az életemben,akkor mindkét gyerek nála lesz, mondván idegen nem fogja nevelni a gyermekeinket.Hozzá kell tennem, ő csalt meg engem egy két gyermekes családanyával , akivel azóta is együtt vannak.De tudni kell hogy mióta elváltunk, a férjem nem tud tőlem elszakadni,mindig hív telefonon szerelmet vall,ha meg éppen nem az van amit ő akar akkor a gyerekekkel fenyeget.El akarja venni őket tőlem pedig éppen ők menekülnek mindig hozzám mert neki nincs rájuk ideje.Tehetek valamit a zsarolása ellen?

  2011. 02. 19. - 22:20
 • ekaterina hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr !
  Feleségem hajlandó lenne közös megegyezéssel válni, de ehhez időt kér. Kérdésem az lenne, hogy mi a pontos menete a közös megegyezéssel való elválásnak. Hová kell fordulni, milyen dokumentumokat kell beadni, és a beadástól számítva mennyi idő telhet el így ( pl. ha a folyamatot nyár elején kezdjük el ) amig a válást kimondják.Szükség van -e ebben az esetben ügyvédre vagy meg lehet oldani anélkül is. Anyagi okok miatt ez is fontos kérdés lenne mindkettőnknek. ( Nem beszélve arról, hogy a gyerekek sem lennének részesei a hosszan elhúzódó perek feszültségének.)
  Válaszát nagyon köszönöm !

  2011. 03. 02. - 12:06
 • nyüszöke hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  A férjemmel 12 éve élünk házasságban a férjem szülei által vásárolt lakásban, amely így természetesen 1/1 tulajdonban az övé. Született egy fiunk, aki 11 éves most.
  A közös megegyezéses válás mellett döntöttünk. A belső bútorzaton és ingóságokon megegyeztünk, viszont úgy ítélem meg, hogy Nekem ha tulajdonrészem nincs is, de a 12 év alatt a jövedelmem teljes összege ebbe a házasságba lett fordítva, (úgymint havi fizetések, ill. föld eladás utáni összeg.)
  Mennyi az az összeg, amelyre igényt tarthatok, mert véleményem szerint az hogy elhozok egy két bútordarabot, azzal nem leszünk egyensúlyban, annál is inkább, mivel a fiamat én fogom a továbbiakban nevelni, ugyanis így egyeztünk meg.
  Válaszát nagyon köszönöm!

  2011. 03. 07. - 18:56
 • Csibe0928 hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  A férjemmel közös megegyezéssel adjuk be a válókeresetet. A házastársi vagyonmegosztás még 2006-ban megtörtént. A férjem és én már 2006. óta nem élünk egy háztartásban. Kiskorú gyermekünk nincs. A kérdésem az lenne, hogy a bíróságon az első tárgyaláson lemondunk a fellebbezésről, ha ezzel nem kívánunk élni, akkor azonnal jogerőre emelkedik az ítélet?
  Válaszát előre is köszönöm.

  2011. 03. 07. - 19:25
 • Katalin hozzászólása:

  Úgy olvastam, hogy ha a felek már több, mint 3 éve külön élnek, nincs kiskorú gyerekük és a vagyonmegosztásról ügyvéd által ellenjegyzett megállapodásuk van, akkor közjegyzô elôtt is kimondhatják a válást. Valóban így van???
  Köszönettel.

  2011. 03. 10. - 15:48
 • Csupor Henrik hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd úr!

  A kérdésem a következő lenne,feleségemmel megromlott kapcsolatunk miatt úgy döntöttünk hogy közös megegyezéssel elválunk.
  Ez eddig rendben is van a 4 gyermekünk láthatását a gyerektartást megbeszéltük,úgy válunk mint két barát semmi gond eddig.
  A kérdés:Van egy külön házam ami már a feleségem megismerése előtt is az enyém volt és az én nevemen van anyukám a haszonélvező.
  Szeretném megtudni hogy neki bármilyen igénye lehet-e erre az ingatlanra,amely nem közös szerzemény és helyrajzilag is teljesen máshol van mint ahol eddig laktunk a családdal.

  Válaszát előre is nagyon köszönöm.

  2011. 04. 08. - 21:18
  • Csupor Henrik hozzászólása:

   Köszönön a választ!
   És még szeretném kérdezni hogy válás után jár-e családi kedvezmény annak a szülőnek aki már nincs egy háztartásban gyermekeivel,vagyis nem az eltartó szülő.

   2012. 01. 11. - 11:28
 • Marcsy hozzászólása:

  T. Ügyvéd Úr!
  Segítséget szeretnék kérni! A válásunk már 7. hónapja zajlik, három kiskorú gyermekünk nálam lesz elhelyezve, a férjem kemény hat hónap után adta be a derekát, hogy ha kifizetem az ő részét, lemond a ház tulajdonjobáról. Viszont mivel velünk él, nem értem igazán, hogy mi ad jogalapot arra, hogy ő a rezsinek csak a 20 %-át fizeti, én pedig a három gyermekkel a 80 %-ot. A kérdésem, hogy van-e valamilyen lehetőségem arra, hogy akár visszamenőlegesen, akár jelen pillanattól a felét fizesse azaz 50 %-ot, igy nekem is könnyebb lenne, de főleg a gyerekeinknek. Mivel egy háztartásban élünk még, a gyerekek pedig ugyebár kiskorúságuknál fogva keresőképtelenek, miért kell nekem fizetnem a 80 %-ot? Van rá mód, hogy ezt kiküszöböljem???? Válaszát előre is köszönöm, köszönöm, további szép hetet kívánok!

  2011. 05. 12. - 12:42
 • mel hozzászólása:

  T. Ügyvéd Úr!

  A családom egy bolondokháza.. elviselhetetlen. Anyukám nagyon szívesen elválna, de már nem látja értelmét és inkább szenved…még hosszú évekig;) Apám egy pszichopata, és amikor mondom h menjen el a házból azt mondja h.. nekem 20 éves létemre.. nincs ebbe beleszólásom.. és h takarodjunk mi el 2 “gyerek”+anyu.
  Na most nincsen pénzünk.. csak úgy egy házat nem tudunk venni ,hogy odamenjünk és őt meg itthagyjuk boldogan éldegélni…ha lenne ilyen lehetőség már 10 éves nem lennénk itt;) Na most ilyenkor mi a teendő? Ha anyám mondja h mindenki azt tanácsolja köztük minket gyerekeket h váljanak.. akk átmegy állattba és aztmondja h ellenenevelt minket anyánk. És ha megtörténne a válás ,szerintem mindent elkövetne h megboszúlja ezt, és tenne azért h ne éljünk boldogan,mert egy beteg ,megkeseredett pszihopata;)
  Tehát ,ha nincsen pénzünk de egy percet sem akarunk vele maradni ,akkor mit kell csinálni?
  Köszönöm.

  2011. 05. 27. - 19:32
 • Tisztelt Ügyvéd Úr! hozzászólása:

  én egy 23 éves anyuka vagyok van egy 4,5 éves kisfiunk .
  5 éve vagyunk házassok de sajnos nem jobb a kapcsolatunk söt már rendörségi ügy is volt .azt szeretném meg kérdezni , hogy ahoz hogy beadjam a válópert ahoz az nekem mibe fog kerülni ugyan is gyesen vagyok és a gyermekem tartósan beteg .jellenleg dolgozok 4 órahosszásba de sajnos kevés a fizetés a beteg gyermekem mellett albérletben lakunk.remélem tudd válaszolni ?!
  Elöre is köszönöm!
  tisztelettel Lakatosné

  2011. 07. 19. - 13:52
 • icu hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  A következő lenne a kérdésem:Ha a férjemmel nincs gyermekünk,mindenben sikerült megegyeznünk,a járulékos kérdésekben is,és közös megegyezéssel szeretnénk elválni(mindezek a válókereseten is rajta szerepelnek),akkor egy tárgyalás alatt lezajlik a válás?Vagy számítanunk kell még későbbi,további beidézésre is?Már megvan az időpontunk,szeptemberre kaptuk.
  Előre is nagyon köszönöm válaszát!
  Tisztelettel:Icu

  2011. 07. 22. - 18:15
  • Salim hozzászólása:

   Karossze9kből (te9nyleg) filozofe1lva a kf6vetkező hozze1szf3le1som van. (Tove1bbolvasni saje1t felelősse9gre.)Rampion ze1rf3megjegyze9se senzietrm az igazi vitaindedtf3, miszerint nincsen egyetemes csoda, csak re1csode1lkoze1s. Egy-egy szerző e9rdekesse9ge9t e9pp az adja, hogy eddig nem le1tott mf3don rakja f6ssze a rendelkeze9sre e1llf3 anyagot, vagy fajszerű perspektedve1t ad a megle9vőről. (Az anyag’ meghate1roze1sa nehe9z e9s most nem teszem, mert slendrie1n vagyok e9s mert me1sfele9 vinne el, e9s mert magam sem vagyok tiszte1ban vele. Mondjuk, hogy az emberek eszme9i azok). Olyan ez, mint amikor egy kf6ltő kitale1l valamilyen jf3 hasonlatot vagy metafore1t, csak a fantasztikum szerzői ke9piesedtett (?) gondolatokkal teszik ezt. vagyis a ke9rde9s az, hogy egy-egy faj fantasztikummetafora valf3ban faj megle1te1sokat nyit-e meg előttfcnk. c9s ez most nem a gondolatszerkezetek f6sszerake1se1nak mf3dszere9re vonatkozf3 ke9rde9s (arra ott van a me1sodik mondatom), hanem mage1ra a fantasztikum műkf6de9se9re a befogadf3je1ban e9s a fantasztikummal szembeni elve1re1sokra.Mindebből fagy tetszik, hogy rampion hibe1t kf6vet el, amikor a zse1ner egy-egy jf3 szerzője9től sze1mon ke9ri, mie9rt nem tud faj e9s fajszerű gondolatszerkesztme9nyt f6sszerakni. Ugyanakkor e9pp a zse9mbele9ssel keresi a fantasztikumot műkf6dtető erő mibenle9te9t, ami me9giscsak az endless-fe9le honlapok egyik fel nem ve1llalhatf3 ce9lja: a jf3 fantasztikum megmutate1se1val kutatni e1ltale1ban a fantasztikum műkf6de9se9nek terme9szete9t.

   2012. 10. 01. - 09:18
 • Tóthné Hajdu Anita hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Én azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy én 4 hónapnyi házasság után külön kerültem a férjemtől.Két éve nem élek vele semmi kapcsolatban még a címét sem tudom,mert telefonon sem beszélek vele.Nincs közös gyermekünk és közös vagyonunk sem, hiszen elég rövid ideig tartott a házasságunk. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy mi a legrövidebb út ahhoz,hogy el válhassak tőle?
  Válaszát előre is köszönöm.
  Tisztelettel Tóthné Hajdu Anita

  2011. 07. 28. - 20:38
 • Zsuzsanna hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Férjemmel a házasságom már az elején megromlott, mikor kiderült,hogy hazudott nekem. Onnan a bizalom teljesen elveszett.Két igen kicsi gyermekünk van, a nagyobbik még nincs három éves, a kishúga pedig 6 hónapos lesz. Egy közös, terhelt ingatlanunk van, melyen fele fele arányban osztozunk, mint tulajdonosok. Én sajnos nem dolgozom, gyesen vagyok a kicsikkel, és most minden erőmmel munkát keresek, mert attól félek, hogy elvehetik őket tőlem a munka hiánya miatt, miután elváltunk. Egyéb közös tartozásaink is vannak. Arról szeretnék érdeklődi,hogy hogy ha a tartozások rám eső részéig lemondok a gyerektartásról, a ház felére jogosult vagyok e még. Illetve az is érdekelne,hogy közös megegyezés esetén milyen költségekre kell számolni. Én már kértem a gyermekek kizárólagos felügyeleti jogát is.

  2011. 08. 02. - 21:20
 • gulyasné hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr! A fiamék három év után közös megegyezéssel elváltak.Tartozásuk van egy bank felé a lakásukra.Mind a ketten adóstársak.Ha a menyem elköltözik,milyen kötelezettsége van a bank felé? Válaszát köszönöm!

  2011. 08. 03. - 14:52
 • Tokárné hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr! Másfél éve vagyunk házasok, de mindketten úgy érezzük, hogy megromlott a házasságunk, és nem szeretnénk többet házastársak lenni, ha közös megeggyezéssel megyünk el a Bíróságra, akkor mennyi idő kb. amíg teljesen megszünik a házasság. Ügyvéd és minden macera nélkül. Mi csak gyorsan és nyugodt körülmények között szeretnénk elválni. Közös tulajdon nincs, és gyermekünk sincs!
  Válaszát előre is köszönöm!

  2011. 08. 25. - 17:24
 • József hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Kérem szíves tájékoztatását, hogy a házasság fentartása alatt, de már megromlott helyzetben (a válóper megindítása előtt) jogos igénye lehet-e a házastársaknak, hivatalos szervtől kapott juttatás, úm. a NAV-tól adóvisszatérítésként ill. a magánnyugdíjpénztár reálhozamának saját néven nyitott számláján, saját, külön-külön számlán kezelni, avagy ezen összegek 50-50%-os megosztása a törvényes?
  Válaszát előre is köszönöm.

  2011. 09. 02. - 10:46
 • Erik hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Több mint 20 éves házasság után oly mértékig kimerült a kapcsolatunk, hogy minimális tolerancia sincs közöttünk. A párom előtt nincs megállás, mindig mindenbe beleköt, semmi nem jó, állandóan veszekszik, kiabál és a család valamennyi tagját inzultálja – szóban. Rettenetesen sértődékeny, ugyanakkor arrogáns, énközpontú, akit nehéz elviselni. Én már nem is tudom. Kapcsolatunkat több nekifutás – ígérgetések a javulásra, változtatásra – után én szakítottam meg, elköltöztem otthonról. Helyette. Minden fontos érdekelt (3 nagy, tizenéves gyerek és a nagyszülők) szerint az ő hibájából jutottunk idáig. Tagadja. Elköltözésem óta már ott tart, hogy én rúgtam fel egy tökéletesen működő családot, elhagytam a gyermekeimet. Fiaim megértették döntésemet, sőt azóta is minden nap járnak hozzám, bár “hivatalosan” otthon maradtak. Iskoláztatásukat, ruházkodásukat én állom a fizetésemből. Ez a páromnak nem elég. Kiszámolta, hogy mennyivel tartozom neki, amit a közös hitel és a rezsiköltség, valamint egyéb váratlan kiadások (távhőelszámolás stb. ) felezése jelent. Kifizettem.
  Felszámolta a gyerekek otthoni étkeztetését is, mondván, hogy “sokba kerülnek” neki. (A családi pótlékot ő kapja.) A rám háruló kiadások hidegen hagyják, oldjam meg, ahogy tudom. Ugyanakkor ő szórakozni jár, költekezik.
  Közös lakásunk hitellel terhelt, még 6 év van hátra belőle, de ő lakik ott az anyóssal, aki tehetsége szerint besegít a fenntartásba.
  Kérdésem: meddig vagyok köteles hagyni, hogy – a “gyerekek érdekében” – kihasználjon, és van-e esélyem egy válás esetén kisebb összeg kifizetésének megállapítására, mint a fizetésem kb. 75%-a, hogy én is életben maradhassak?
  Válaszát köszönöm. Erik
  u.i. Szülő az ilyen?

  2011. 09. 06. - 19:16
 • Anikó hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  A férjemmel 4 éve és 3 hónapja nem élünk együtt, semmit nem tudok róla, a válási papírokat is az anyához tudtam beadni cím szerint…
  30. hetes ikerterhes vagyok, és még egy hónap múlva lesz az első tárgyalás..
  Közös megegyezéssel válunk, nyilatkoztunk, hogy közös gyermek és vagyon nincs!
  Kértem a bíróság elnökétől soron kívüliséget, a helyzetre való tekintettel (elég sokára tűzték ki a tárgyalást, nem tudom miért)
  A férjem, most jelezte, hogy kérelmezi, mszerint a távollétében válasszanak el.
  Nem tudom, mi az esély arra, hogy így az első tárgyaláson jogerős ítélet szülessen, a magyar jog szerint még férjhez kell mennem, hogy a kicsik az apjuk nevére kerüljenek.
  Kérem tanácsát, hol tehetem még gyorsabbá a dolgot és, hogy van-e esély a gyors válásra, így, hogy nem képes megjelenni sem?

  Tisztelettel:
  Anikó

  2011. 09. 21. - 17:57
 • Czibere Zsolt hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvédúr!

  A feleségemmel a megromlott házastársi viszony következtében a házasságunk felbontása mellett döntöttünk. Az ingatlant közösen vásároltuk és törlesztettük. (Nyilván csak én, mert ő megismerkedésünk óta , – 10 éve – nem dolgozik, amiből gyesen volt két fiammal 6 évet. Anyagi körülményeik a minuszban járnak. Már az áramot is a szomszédtól kapjuk. Ő ennek ellenére sem dolgozik, nekem nagyon nehéz mindenki felé teljesíteni. Ki szeretném őt rakni, zárni őt az életünkből a lakásból, de vajon lehetséges-e ez és, ha igen, hogyan?
  Zsolt

  2011. 09. 26. - 18:10
 • Móni hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Már szóban megálapodtunk a vagyonmegosztásról a gyerekek elhelyezéséről illetve a közös cégünkről valamint a gyerektartásról is.A közös házból is elköltöztem a gyerekekkel.Kérdésem az lenne,ha mi leírjuk ezeket a megálapodásainkat és a válásnál beadjuk,de nincs ügyvéd álltal megszerkeztve ez is elegendő iletve szabályos,vagy ügyvéd kell-e hozzá?És ha kell ez mennyibe kerül?
  Válaszát köszönöm,előre is!

  2011. 10. 19. - 20:51
 • Kasza Erzsébet hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  A férjemmel 1991. óta nem találkoztam.November 22.-én lesz a válóperes tárgyalás.A lakcímét nem tudom,külföldön tartózkodik.Nekem két tanút is meg kellett jelölnöm.Nagyon szeretnék már végre elválni!Ha nem jelenik meg a tárgyaláson, mennyi a valószínűsége,hogy elválasztanak minket?
  Válaszát előre is köszönöm!

  2011. 10. 24. - 13:15
 • László hozzászólása:

  A kérdésem a következő a közös megegyezéses bontóperrel kapcsolatosan.

  Gyerek láthatási feltételekben van-e törvényileg megszabott feltétel? Megegyezhetnek-e a felek abban, hogy gyermekét “bármikor” láthatja, ha erre vonatkozó igényét jelzi akár telefonos úton a volt feleségnek?

  A gyerektartás díját szükséges-e belevonni az ügybe, hogyha a gyermek az anyához kerül elhelyezésre, de az anya nem tart igényt tartásdíjra?

  Ha szükséges belevonni, akkor konkrét havi összeget vagy a munkabér x%-át kell meghatározni a feleknek?

  Válaszát előre is köszönöm!

  2011. 12. 07. - 21:53
 • Koleszár Józsefné hozzászólása:

  KB.10éve romlott meg a házaságunk.Köszködünk egymás mellett,de már a sok hazugságot nem tudom tovább tolerálni.1 kiskorú gyermekünk van,de a másik gyermek is még tanul szeretne egyetemre menni, a ház a nagykorú lányom és a kiskorú nevén van.Haszonélvező vagyok én is és a férjem is.A kölcsönt viszont a férjem CHF vette fel,adós társ vagyok ,tehát jelzálog van a házon.Milyen módon tudnák mihamarabb elvállni,közös megeggyezéssel,ő nem akar mert itthon mindent megkap,pénzt meg nemigen a,hazudozik,össze vissza.Minden nap totál részeg,de akkor miből?Kérem segítsen válaszával,szeretném kevés megmaradt időmet/rokkant vagyok/ nyugodt körülmények között,ha kell albérletben a gyerekkel leélni.

  2011. 12. 23. - 05:26
 • Ferenc Tamás hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  1,5 éve vagyunk házasok sajnos idén megromlott a viszonyom a feleségemmel. Egyre nagyobb köztünk a szakadék. Napi szintü veszekedés civakodás. Nincsen gyermekünk a feleségem lakásában élek de ennek tulajdonjogáról házassági szerződésünk van.Miszerint semmi követelésem nem lehet a lakásból válás esetén. Ügyvéd elött kötöttük meg. Nekem van egy autóm az én tulajdonomban de azt 6 évvel ezelőtt vettem. Milyen kilátásokkal indulhatok neki a közös megegyezéssel történő válásnak? Szives válaszát előre is tiszteletel köszönöm.

  2011. 12. 26. - 09:10
 • Kati hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Én egy kérdéssel fordulnék önhöz. Ugyan nem én válok hanem az élettársam akivel már 3 éve együtt élünk. Kb. 1 hónapja adták be a válókeresetet a feleségével, és azt mondta mind a kettőjüknek 12000 Ft-os illetékbélyeget kell venniük + 30.000 Ft-ot kell majd fizetni szintén mind a kettőjüknek mert 2012. jan.1-től ez az új törvény. Azt szeretném kérdezni, hogy igaz ez? Én úgy tudtam hogy csak a felperesnek kell 1-szer 12.000 Ft-ot kifizetni. Egyébként közös megegyezés alapján válnak, mindenről megegyeztek, a közös gyerekfelügyeletről is.
  Előre is köszönöm a szíves válaszát!

  2011. 12. 29. - 15:33
  • Roromez hozzászólása:

   Tisztelt Ügyvéd úr!

   A jelenlegi helyzetem, hogy 1 éve elköltöztünk a 12 éves gyermekemmel, a férjemtől a fele-fele tulajdonban levő közös ingatlanunkból, mivel megromlott a kapcsolatunk, és bántalmazott nem egyszer emiatt. Eleinte vissza mentem 1-2 alkalommal a szükséges holmijainkért. Aztán októberben felhívtam, hogy szeretnék elhozni néhány ingóságot a következő nap. Másnap azzal szembesültem, hogy zárat cserélt. Nem volt otthon az érkezésemkor, telefonhívásra nagy nehezen hazaérkezett és adott egy órát a pakoláshoz. Már egyáltalán nem tudok bemenni a házba, pedig még vannak ott személyes dolgaink.Én feljelentettem a rendőrségen magántulajdon jog megsértése indokkal.
   Azt szeretném kérdezni, hogy van-e joga ahhoz, hogy korlátozza a házba való bejutásomat? Illetve a válás kimondásáig és a vagyonmegosztás megtörténéséig kötelezhető-e a tulajdonjogom gyakorlásának “engedésére”? Kell-e a rezsiköltség felét fizetnem akkor, ha a későbbiekben közös használatot kérek, vagy csak akkor ha részemre fenntartott helységet és közös helységeket használom?
   Előre is köszönöm válaszát, nagyon sokat segítene, ha választ kapnék a kérdéseimre!
   Tisztelettel: Roromez

   2012. 01. 09. - 19:41
   • Rózsika hozzászólása:

    Tisztelt Ügyvéd úr! Szeretném megkérdezni,hogy 26 év házasság után ahol,még van egy 17 éves közös gyermekünk aki velem él,viszont férjemtől különélünk lassan egy éve a fele-fele arányban,földhivatalnál bejegyzett lakásba. Mennyi közöm van a lakáshoz abban az esetben hogy a férjem szülei fizették ki,de viszont erről ajándékozás címén semmi féle papír nem készült. Annak idején házasságunk megkötésekor férjemnek volt lakása amin volt otp.tartozás kb. egy évig közösen fizettük majd ezt a lakást nagyobb otp.lakásra cseréltük mint férj feleség és így történt hogy a tulajdon jog fele-fele arányban lett bejegyezve, de ezt is fizettük egy-két évig közösen mikor a férjem szülei kifizették a lakás árát az otp.–nek amiről semmi féle papír nem készült,hogy kifejezetten a fiuknak adták volna. Sajnos azóta a férjem idült alkoholizmusa miatt szét esett a család és félek attól hogy a közös gyermekünkkel ki tesznek a lakásból bennünket. Meg tehetik-e ezt 26 év házasság után. mire számíthatok. Válaszát nagyon köszönöm

    2012. 01. 23. - 16:14
 • Ágnes hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Szeretnénk beadni a válókeresetet közös megegyezéssel,2009.szeptember hónap óta külön költöztünk,nekem új kapcsolatom van azóta .Van 3 gyermekünk ebből 2 kiskorú még,gyermek elhelyezésben megegyeztünk ,gyerektartás összegében is és a láthatásnak sincs semmi akadálya,apuka akkor viheti a gyerekeket amikor akarja,hisz ő az apa!Vagyonunk nem keletkezett és a lakás amiben aktunk az önkormányzati és nekem lett kiutalva annak idején,tehát ebben sincs vita köztünk.Persze természetesen a válás így sem könnyű.
  Érdeklődnék,hogy lehetséges -e ,hogy már az első tárgyaláson kimondják a válást..Békülni természetesen nem akarunk..
  Tisztelettel
  Ágnes

  2012. 01. 15. - 22:49
 • Vivi hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Kérdésem az lenne,hogy közös vagyon megszüntetési perben kötelezhet-e a Bíró engem a tulajdoni hányadom átadására,ha nekem ez hatalmas pénz veszteség?
  A házon hitel van.Válaszát várom.Köszönettel

  2012. 01. 16. - 19:43
 • Erzsébet hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Egy kérdésem lenne Önhöz. Ha közös megegyezés alapján ha bemegyek a bíróságra az ex élettársammal akkor a gyerektartásban megegyezhetünk gyerekelhelyezés nélkül is??

  2012. 01. 25. - 22:59
 • kata hozzászólása:

  T.Ügyvéd Úr!
  Kérem tájékoztatni, hogy fiamnak jár-e a családi adókedvezmény. Élettársi viszonyuk megszűnt, külön háztartásban élnek, fiam gyermektartást fizet. Köszönöm válaszát.

  2012. 01. 30. - 17:36
 • Erika hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  2011.június 30-án elváltam közös megegyezéssel. Két nagykorú gyermekem van,így gyermek elhelyezésről nem volt szó. A kisebbik gyermek a viharos válás miatt abbahagyta tanulmányait és külföldre ment pár hónapra,mikor visszatért sikerült elintézni,hogy folytathassa a tanulmányait.Érdeklődnék,hogyan kérhetnék tartásdíjat volt férjemtől,egyáltalán kérhetek-e?

  Tisztelettel,Erika

  2012. 01. 30. - 22:46
  • Michael hozzászólása:

   Ve9leme9nyem szerint lehet be1rmennyire sze9p a DICE aktue1lis je1te9ka, de akkor sem fog sbrekeseib lenni (a kf6zeljf6vőben) a jf6vőben ke9szfclő (egy-ke9t faj) Call of Duty re9sznekne9l. Aminek azaz oka, hogy a multiplayer szegmensne9l a CoD a rf6vid, e1m de pf6rgős kfczdelmekre e9pedtkezik, medg a Battlefield a taktikusabb, e9s megfontoltabb harcokra. Ez utf3bbinak az a legnagyobb he1tre1nya, hogy az ember a kemperek e9s egye9b negatedv te9nyezők oke1n bele fog unni a taktike1ze1sba e9s keresni fogja a kevesebb erőfeszedte9ssel, e1m de nagyobb sikere9lme9nyt kedne1lf3 je1te9kot, vagyis a Call of Duty-t. De van az EA keze9ben egy fctőke1rtya: az igazi Infinity Ward, azok a fejlesztők, akik otthagyte1k az Activision-t, mert he1t az Infinity Ward me1r nem a re9gi. Kedve1ncsi vagyok, hogy az EA-nek min dolgoznak, de ke9t dolgot megkocke1ztatok, ami az FPS-ek jf6vője lehet e9s a sre1cok is ezen dolgozhatnak: alternatedv tf6rte9netek (pl. II. VH) vagy a jf6vőben je1tszf3df3 tf6rte9netek, itt legale1bb 50-100 e9vben gondolkodom. El lehet ke9pzelni egy amolyan Mass Effect kf6rnyezete9ben je1tszf3df3 he1borfas shootert, ami itt a Ff6ldf6n elevenfcl meg, szerintem az fajdonse1g hate1sa miatt sikeres lenne.VN:R_U [1.9.10_1130]Szavaz s: +6 ( 6 szavazatb l)

   2012. 05. 01. - 14:49
 • Anita hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr.
  Abban az esteben, ha közös megegyezéssel adjuk be a válókeresetet, az anyagi dolgokban egyértelműen sikerül megegyezni, gyermek nem született a házasságból, mennyi ideig tarthat a válás? Elképzelhető, hogy az első tárgyaláson szétválasztanak minket?
  Egy másik kérdés, hogy a keresetlevelet nekünk kell megfogalmazni, megírni, vagy létezik erre valamilyen nyomtatvány?
  Köszönöm válaszát.

  2012. 04. 27. - 09:45
 • Szívesen várom a gyors választ, hozzászólása:

  Alpha
  Helló,

  Megkaptam a mailt, és üdvözöljük Önt
  James Oike hitel cég olyan magáncég, amely kölcsönt nyújt a 3%
  kamatláb. ha valóban szüksége van egy kölcsön akkor lesz szükség, hogy töltse ki a jelentkezési lapot megtalálja az alábbiakban, mielőtt meg tudnánk kezdeni a tranzakció jogilag. az adatok biztonságban vannak velünk, így van, nem kell aggódni. Megjegyezzük, hogy üzleteink vesszük a legnagyobb komolysággal és nem is arról, hogy ügyfeleink kapja a hiteleket át őket, ha lehet nyomon követni az eljárásokat a hitel cég.
  Kérjük, töltse ki a szükséges információkat az alábbiakban; jamesoikeloanfirm@yahoo.com~~V

  ELSŐ szükséges információk

  Teljes név ………………………………

  Magán telefonszám
  Száma ……………………….

  Ország …………………………………….

  Cím ………………………………..

  Állami …………………………

  Kor ………………………………………

  Neme …………………………………….

  Legyen
  Ön előtt alkalmazott? …………………..

  Családi állapot ……………………………

  A hitel összege szükség a hitel ……………………………….

  Hitel Időtartam ……………………………

  Foglalkozás ………………………………

  Havi jövedelem ………………………..

  Érted angol ………………………….

  Szívesen várom a gyors választ,
  Warm Regards,

  2012. 05. 19. - 15:47
 • Anna hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  A szüleim folyton veszekednek. Már azon is összekapnak, hogy ki főz és mit. Anyám másik szobába költözött. Mondtam nekik, hogy adják be a válópert és ajánlottam nekik a közös megegyezést is. Anyám válna, apám meg még gondolkodik. Mennyi időbe telik egy normális válás? Milyen megterhelő?

  Köszönettel,
  Koncz Anna

  2012. 06. 05. - 13:24
 • Andrea hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd úr.férjemmel közös megeggyezéssel szeretnénk elválni.Milyen költségekre kell még számitani a 12000ft illetéken kivül?Válaszát előre is köszönöm.

  2012. 07. 25. - 16:30
 • S Gizella hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Több mint 35 év után házastársi kapcsolatom olyan mértékben meg romlott, hogy külön szeretnék költözni.
  A lakásunk és a közmű szerződések kizárólag a férjem nevén vannak, aki tartósan munka nélküli.
  Kérdésem, hogy a külön költözést követően, a válás törvényesítésig esetleges közüzemi díj tartozás esetén milyen felelősség terhel.
  Illetve mit kell tennem ahhoz, hogy az általam nem használt szolgáltatásokért fizetnem ne keljen.
  Válaszát előre is köszönöm!

  2012. 09. 20. - 16:26
 • Cs. Zsuzsi hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Segítségét szeretném kérni.
  Amennyiben közös megegyezéssel történik egy válás, és van kiskorú gyermek, mindenképp kettő tárgyalásra van szükség, ha jól tudom. Érdeklődnék, hogy az első tárgyalás után van e valami teendő, kell e beadni valami kérvényt? Hamarosan lesz az első tárgyalás és nem szeretnénk, hogy sokáig húzódjon az ügy, hogy mindenki járhassa a maga útját. Mindenben sikerült megegyezni, így csak a végszóra várunk.
  Amennyiben kell benyújtani az első tárgyalás után valamit, azt a felperesnek, vagy az alperesnek kell benyújtani? Válaszát előre is köszönöm!

  2012. 10. 19. - 11:01
 • K. hozzászólása:

  Tisztelt Ugyved Ur!

  A ferjem es en kozos megegyezessel szeretenk felbontani a hazassagunkat,
  17 ev hazassag utan, melybol az utolso 9 evet kulonvalva toltottuk.
  A ferjem amerikai allampolgar. A hazassagkotes Magyarorszagon tortent. A ferjem jelenleg eletvitel szeruen az USA-ban tartozkodik.
  Egy 17 es egy 14 eves gyermekunk van. Eddig a gyerekek velem eltek, iden ugy dontottunk, hogy ezt a tanevet kint toltsek, most a ferjem viseli gondjukat.
  Koztunk semifele vita nincs, sem a gyerekek elhelyezeset, sem a vagyont vagy gyerektartast illetoen.
  Lehetseges-e a valas kimondasa a masik fel es a gyerekek fizikai jelenlete nelkul?
  Ha, igen milyen dokumentumokkal, mit kell igazolni az illetekes birosag elott?
  Hany targyalasra kell szamitani?
  Valaszat elore is koszonom.

  Udvozlettel:
  LK

  2012. 11. 25. - 22:55
 • spidi hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Közös megegyezzéssel fogunk elválni, három gyereket neveltünk. Kettő a sajátom a harmadik feleségem első kapcsolatából van. Az lenne a kérdésem hogy a nevelt gyermek után is kell-e gyerektartást fizetni.

  Tisztelettel:Egy Apuka

  2012. 11. 26. - 13:34
  • polyák tünde hozzászólása:

   Tisztelt ügyvéd úr.

   Elvált három gyerekes apuka vagyok ,volt feleségem neveli gyermekeket ,munkanélküli, 40 százalékos rokantsági nyugdijat kap . Azt szeretném megtudni hogy én jogosult vagyok e családiadó kedvezményre.
   Ha igen hogyan kell elintézni. Közös megegyezéssel váltunk el.Fizetésem felét fizetem gyermektartást.

   2013. 01. 31. - 19:43
 • Máté Melinda hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  A párommal külföldön élünk és van egy közös gyermekünk. Szeretnék békében elválni, de a párom nem így gondolkodik, ami valahol érthető. A gyermekelhelyezésben nem tudunk megegyezni, semmi más nincs ami összeköt minket, nincs közös vagyonunk, nem vagyunk házasok. A párom nem engedi, hogy elvigyem a kisfiúnkat, azt mondta az engedélye nélkül nem vihetem ki a gyermekünket az országból. Nem tudom mit csináljak, kérem segítsen. A gyermek magyar állampolgár, Írországban élünk és nem tudok kihez fordulni. Magyarországon tudnának segíteni? Várom mielőbbi válaszát! Melinda

  2013. 01. 08. - 04:08
 • Kissné Szilágyi Andrea hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd úr! A férjemmel több mint 8 éve élünk külön.Most már eljött az ideje , hogy elváljunk.Belement sőt közös megegyezéssel.semmilyen vagyonunk nincs a két lányunk már felnőttek.Az volna a kérdésem,hogy kell e így a gyerekek anyakönyvi kivonata ? És még milyen hivatalos papírok kellenek a Bíróságra ? KÖSZÖNETTEL.: Kissné Szilágyi Andrea.

  2013. 01. 17. - 17:03
 • Gerencsér Andrea hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr !

  A férjemmel közös megegyezéssel szeretnénk elválni.
  Gyermekünk nincsen.Közös vagyonunk nincsen.
  A férjem 5 éve egy autót lízingel,amit még legalább 4-5-ig fizetnie kell.
  Ha a hitelt a bíróságon Ő magára vállalja ,akkor esetleges nem fizetés
  esetén, a válás után Én számon kérhető vagyok -e a hitel visszafizetésében?
  Válaszát előre is köszönöm.
  Gerencsér Andrea

  2013. 01. 18. - 14:04
 • K-H Marina hozzászólása:

  Tisztelt ügyvédúr.
  Segítségét kérnem abban ,hogy egy éve közös megegyezéssel kérelmet írtunk a házasságunk felbontásához, 3 kiskorú gyermekünk az én háztartásomban maradtak,láthatásban nem szabtunk feltételeket viszont a kérelemben abban is egyezségre jutottunk hogy én ha külföldön kapok munkát akkor a gyermekeim apja hozzá járul ahhoz hogy menjünk és életvitel szerűen kint tartózkodjunk. Ezt a végzésből kihagyták, most pedig a hónap végén aktuálissá vált és mennünk kell külföldre, azóta férjhez mentem a férjem kint dolgozik ő kapja a családi pótlékot és a kérdésem az az ,hogy kell e nekem ismételten beleegyezését kérnem a gyermekeim apjától? Mi a teendőm ez ügyben mert szorít az idő,természetesen a láthatást is biztosítom anyagilag 50 %-ban ha nem tudunk haza jönni valamilyen oknál fogva. köszönöm a válaszát, marina

  2013. 02. 03. - 13:00
 • Nik hozzászólása:

  Tisztelt ügyvédúr.
  Mikor nem köteles a tanú a bíróságon meg jeleni.
  (végzős diák)

  2013. 03. 28. - 20:28
 • Éva Paula hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  2008-ban elváltunk. 2003-ban 5 M Ft hitelt vett fel a volt férjem. Ő az adós és én az adóstárs. A hitel ebben az évben 2013. májusában már kiegyenlített lesz, amit ő maradéktalanul kifizetett. Válásunk óta eltelt 5 év alatt az általa kifizetett törlesztőrészletének a felét most kéri tőlem, ami kb. 700.-ezer Ft. Kérdésem Önhöz, hogy ez jogos kérés, vagy az adósátársi kötelezettség, csak nem fizetés esetés lép életbe és ha ezt ő kifizette, akkor tőlem ez nem követelhető.
  Válászát nagyon köszönöm:)
  Éva Paula

  2013. 04. 04. - 10:58
 • Niko hozzászólása:

  Tisztelt Ugyved Ur!

  Kozos megegyezessel szeretnenk elvallni. Egy kiskoru gyermekunk van. Hazassagunk Magyarorszagon kotottuk, de mar 3 eve kulfoldon elunk. Kerdesem Onhoz, hogy szukseges haza utaznunk a valloperhez? Esetleg itt Angliaban is elintezheto?
  Valaszat elore is koszonom!

  2013. 06. 11. - 13:28
 • Berg Rozi hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvèd Úr !
  A fèrjem nem magyar àllampolgàr de van tartozkodàsi engedèlye ès vàlni akkar de van hàrom kiskorù gyermekünk akiket erösszakkal el akkar venni tölem ès kivinni az orszàgbol mèghozzà palesztinàba ahol aztàn nincs nyugott èlett ilyenkor mit tudok tenni segitsègèt elöre is kösszönöm nagyon fintos lenne
  Tisztteletemmel

  2013. 06. 13. - 01:14
 • Ilona hozzászólása:

  Tisztelt Ugyved Ur!

  Tudna esetleg tanacsot adni abban, hogy mit tehetnek ha a gyerekem amerikai allampolgar, mi amerikaban elunk (meg) , de hamarosan haza kell utazzak, a kisfiamat nem vihetem haza mert ugye amerikai allampolgar es a ferjem nem hajlando alairni a kiutazasra jogosito okmanyokat! Van e arra eselyem, hogy otthonrol intezzem a gyerekelhelyezest??? Vagy elveszitem a gyerekem….?

  Nagyon koszonom, gondolom reszletekre is szukseg lenne a pontos valaszhoz, de gondolom nem en vagyok az elso ilyen problemaval!!!!

  2013. 08. 04. - 19:50
 • Diána hozzászólása:

  T. Ügyvéd Úr!

  Mi 2 éve vagyunk házasok, 5 éve vagyunk együtt és 3 évet azzal töltöttem el, hogy megmentsem a kapcsolatunkat, ezért mentem hozzá, hogy hátha akkor minden rendbe jön, de semmi sem jött rendbe. Nincs közös gyermek, sem lakás, sem ingóság, közös megegyezésen alapuló válást szeretném, ha kimondanák. Elhidegülés, ellehetetlenülés, összeférhetetlenség van, tehát semmiféle békítést nem szeretnék, mert 3 éve egyedül ezzel küzdöttem, én már nem küzdök, most készülök elköltözni, hivatalosan sosem laktunk együtt. Kérem adjon tanácsot, hogyan lehetne ezt gyorsan és csendben intézni, mert még a közvetlen hozzátartozók körében sem tudnak arról, hogy mi egyáltalán összekötöttük az életünket. Köszönöm

  2013. 08. 17. - 12:45
 • Benkő Gábor hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  28 éve vagyunk házasok.Mindketten közös megegyezéssel szeretnénk elválni.
  Házasságunkból egy gyermek származik aki 22 éves,és az idén fejezte be az egyetemi tanulmányait. Kérdésem a következő! Ebben az esetben már az első tárgyalás végén kimondják a házasság felbontását?
  Tisztelettel: Benkő Gábor

  2013. 09. 08. - 16:40
 • Gyt. hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Párommal 4 éve élünk együtt, és mivel a felesége 20 éve nem dolgozik, nem is akar, hiába únszolja párom,, így neki kell eltartani a 2 nagykorú, de még taniló gyermeket, fenntartani a lakást, ahol a gyerekek az anyjukkal élnek, ami egyébként a párom tulajdona (a nagyapjáé volt), és a közösen használt autót. Már nagyon elegünk van ebből a helyzetből.
  Engem nem érdekelne, hohy hivatalosan elválnak-e, de ahhoz már nagyon ragaszkodnék, hogy az asszony tartását szüntessük meg, mert ennek sosem lesz vége, sőt a helyzet egyre rosszabb lesz, hiszen egyre esélytelenebb az elhlyezkedése, és még nyugdíjat sem fog kapni. Hogyan lehetne a gyerekeket úgy eltartani, hogy az asszony ne éljen meg a hátukon, ill. hogyan lehetne rákényszeríteni, hogy dolgozzon és hozzájáruljon a lakás fenntartásához, ill. a gyerekek egyetemi tandíjához, mert a párom már belepusztul, annyit dolgozik. Mielőtt hozzám költözött, már maga mosott varrt magának, ennivalójáről nem gondoskodott felesége, sőt közölte, hogy este 10 előtt ne menjen haza, mert zavarja öket. A gyerekeket soha nem engedte el az apjukkal és teljesen ellene neveli.A párom hibája az volt, hog yegész nap csak dolgozott, kevés ideje volt a gyerekekre, és mindenki pénzkiadó automatának tekinti. A gyerekeket nagyon szereti, velük manipulálható.
  Mi lenne a megőldás, akár válással, vagy anélkül?
  Köszönöm válaszát:
  Gyt.

  2013. 09. 09. - 00:24
 • amadeus hozzászólása:

  A felesegem tiz eve hozzam jott mert amerikai zold kartyat szeretett volna, ami akkor meg nem volt vilagos szamomra.
  Edasanyam elotte egy evvel hunyt el es az oroksegbol vettem egy lakast.
  Hazasagunk ideje alatt tobbnyire kulon eltunk.
  2011 ben megkapta az USA allampolgarsagot mert szponszoroltam mivel azt igerte, hogy ezutan jo feleseg lesz. Miutam kezhez vette a zoldkartyat masnap kerte, hogy koltozek el. Munkanelkul votam es egy vas nelkul tett ki, pedig magas fizetese volt New Yorkban. En vegeztem a hazi munkat, takaritast es sporoltam a
  penzet.
  Van egy kozos kis hazunk aminek a fele az en nevemen van es egy a hazassag ideje alatt osszegyujtott bank szamla tobb millio ertekben. Mivel tobbnyire O dolgozott es en a haztartast vegeztem azt allitja, hogy neke semmi nem jar
  a valas utan. A lakasombol amit anyukam oroksegebol vettem mielott osszehazasodtunk fele reszt akar ha nem adom fel a kis ram eso felet.
  Kinek van igaza ?

  2013. 09. 23. - 08:24
 • Sonia Dave hozzászólása:

  Van szüksége sürgős kölcsön, hogy törölje a számlát, vállalkozást indítani, én Sonia Dave kínál hitelek egyéni, valamint a cég, ami mozog a $ 1000 $ 50.000.000. Adunk meg a Hitel USD ($) GBP (?) És a valuta, amelyet választott. * Ön anyagilag facsart? * Van keresni forrásokat, hogy fordítson le hitelek és adósságok * Mit keres pénzügyi hogy hozzanak létre saját vállalkozást? * Van szüksége a magán-vagy üzleti hitelek különböző célokra? * Van igyekeznek hitelek végezni nagy projektek * Van kért pénzügyi támogatást különböző eljárások? A válasz itt lépjen kapcsolatba velünk ma minden típusú hitel, és akkor örülök, hogy okirat-mailben peggyloanfirm@hotmail.com

  Üdvözlettel
  Sonia Dave

  2013. 09. 23. - 19:46
 • Mr Anderson hozzászólása:

  Szüksége van hitel indítani egy vállalkozást? Én vagyok az ügyvezetője Anderson cég kínálunk mindenféle hitel , vállalati hitel , személyi hitel, diákhitel , és az üzleti hitelek , Ha érdekli a kölcsön van , írjon nekünk e-mailben ::: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) .

  hitel ajánlat

  2013. 10. 04. - 07:21
 • Erzsike hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Fiam és felesége Külföldön dolgozik. Közös megegyezéssel szeretnének elválni, de csak egyszer egy évben tudnak hazajönni két hétre. Legközelebb januárban vagy februárban fognak haza jönni.Természetesen mindenben megegyeztek, vagyonuk, gyerekük nincs. Lehetséges, hogy nem kell jelen lenniük a bírósági tárgyaláson? Milyen eljárásrendet javasol, hogy a legegyszerűbben lezáruljon a házasságuk?
  Tisztelettel: egy bánatos édesanya

  2013. 10. 13. - 11:03
 • YVONNE DUBBS hozzászólása:

  Voltál már keresi a finanszírozás az új lakásvásárlási, építőipar, ingatlan hitelek, refinanszírozás, adósság konszolidáció, személyes vagy üzleti célokra? Üdvözöljük a jövő! Finanszírozása tette? Könnyű velünk. Lépjen velünk kapcsolatba, mint mi ajánljuk pénzügyi szolgáltatók alacsony és megfizethető kamatláb 3%-os a hosszú és rövid távú kölcsönt. Az érdekelt pályázók kapcsolatba velünk további hitel megszerzése eljárások yvonndubbs@outlook.com

  Hitelkérelmi nyomtatvány

  1.. Név ………

  2.Sex ………….

  3.. Cím …………

  4.. Ország …………

  5. Hitel összege szükséges ………..

  6.Loan Időtartam …………

  7. Age ……………..

  8.. Foglalkozás …………

  Szerezd meg a kitöltött, hogy mi is megkezdődött

  Üdvözlettel

  Mrs. Yvonne
  CEO

  2013. 10. 16. - 13:02
 • luis hozzászólása:

  Milyen hihetetlen történet az életemben, az én nevem Luis Linda Utolsó szája keresett kölcsön $ 550,000.00 USD aztán alkalmazni a kölcsön az egyik online hitel cég, ahol én voltam csalás körülbelül $ 6,000,00 USD hitelezés az Egyesült Királyságban, de amikor betettem a panaszt jó barátom azt mondta nekem, hogy az egyetlen hely, hogy a hitel az interneten, a cég 100%-os garancia, hogy ha alkalmazzák az üzleti, hogy én, hogy a hitel késedelem nélkül a tranzakció , ezért kérem a cég, ahol tudok én kölcsön a múlt héten, így azt tanácsolom, hogy az emberek, hogy az új út, amely cég a legjobb hely, hogy a hitelek online késedelem nélkül az OK gombra. E-mail: mrskatelisaloanhome1@gmail.com
  és ígérem, hogy az élet soha nem marad a régi, én is várja, hogy hallja a saját vallomását.
  Mrs Luis Linda

  2013. 10. 16. - 15:55
 • alexanderthomas794@gmail.com hozzászólása:

  Ön üzletember vagy nő ? Ön a pénzügyi , bármilyen stressz , vagy nem
  van szüksége alapok elindítja a saját vállalkozás ? Szüksége van , hogy rendezze
  az adósság kölcsön vagy fizeti ki a számlákat , vagy kezd egy szép üzlet ? van
  Van egy kis hitel pontszám , és számos nehézséggel kell megküzdenie Ahhoz, hogy a hitel
  a helyi bankok és más pénzügyi intézmények ? Szüksége van egy hitel vagy
  bármilyen okból finanszírozás .

  Mint például :
  a ) Személyi Kölcsön , Business Expansion .
  b ) Business Start -up és oktatás .
  c ) adósság konszolidáció .

  Kínálunk hitelek alacsony kamatláb 3%-os , és a nem hitel ellenőrzés , akkor
  kínál személyi kölcsön, adósság konszolidációs hitelt , kockázati tőke,
  üzleti hitelek , az oktatás kölcsön, lakáshitel vagy ” kölcsön bármely okból ! “.

  Az érdekelt személy töltse ordít információ : Az Ön neve : ……….. mennyiség
  Szükséges : ……….. Hitel Időtartam: ……….. Telefonszám : …………
  Ország : …………… Sex ………………

  Megjegyzés : Bármely érdekelt pályázóknak meg kell kap vissza nekünk e-mailben
  További információt a hitelprogram .

  Név: Walter Benson
  Email keresztül : alexanderthomas794@gmail.com

  Köszönöm a megértést , hogy a kapcsolat , mint várjuk

  Üdvözlettel
  kezelés

  2013. 10. 29. - 00:58
 • missgraceuye@gmail.com hozzászólása:

  Ön üzletember vagy nő ? Ön a pénzügyi , bármilyen stressz , vagy nem
  van szüksége alapok elindítja a saját vállalkozás ? Szüksége van , hogy rendezze
  az adósság kölcsön vagy fizeti ki a számlákat , vagy kezd egy szép üzlet ? van
  Van egy kis hitel pontszám , és számos nehézséggel kell megküzdenie Ahhoz, hogy a hitel
  a helyi bankok és más pénzügyi intézmények ? Szüksége van egy hitel vagy
  bármilyen okból finanszírozás .

  Mint például :
  a ) Személyi Kölcsön , Business Expansion .
  b ) Business Start -up és oktatás .
  c ) adósság konszolidáció .

  Kínálunk hitelek alacsony kamatláb 3%-os , és a nem hitel ellenőrzés , akkor
  kínál személyi kölcsön, adósság konszolidációs hitelt , kockázati tőke,
  üzleti hitelek , az oktatás kölcsön, lakáshitel vagy ” kölcsön bármely okból ! “.

  Az érdekelt személy töltse ordít információ : Az Ön neve : ……….. mennyiség
  Szükséges : ……….. Hitel Időtartam: ……….. Telefonszám : …………
  Ország : …………… Sex ………………

  Megjegyzés : Bármely érdekelt pályázóknak meg kell kap vissza nekünk e-mailben
  További információt a hitelprogram .

  Név: Walter Benson
  Email keresztül : missgraceuye@gmail.com

  Köszönöm a megértést , hogy a kapcsolat , mint várjuk

  Üdvözlettel
  kezelés

  2013. 11. 05. - 22:12
 • Kate hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd úr!

  A válást fontolgatom…. 5 év házasság után, egy közös 3,5 éves kislányunk van. A kapcsolatunk megromlott, 4éve a Férjem félrelépett, ami ugyan együttmaradtunk, de mára teljesen elhidegültünk egymástól.
  A házasságunk során több hitelt is felvettem a Férjem és családja részére, melyet jelenleg is én fizetek, illetve az én fizetésemet tiltják jelenleg is, és még vagy 5 évig így lenne… Ha válásra kerülne a sor akkor ő köteles-e átvenni ezeknek a hiteleknek a fizetését? Hogyan lehetne ezt megoldani? Ha ezeket kifizetné, akár havonta odaadná a részletrevalót és a letiltást, akkor a kislányommal teljesen rendesen megélhetnénk az én fizetésemből…
  És mivel ő külföldön dolgozik, így megteheti-e, hogy kivigye magához a láthatás idejére?

  Válaszát előre is köszönöm!

  Kate

  2013. 11. 10. - 16:30
 • markmckoy8@gmail.com hozzászólása:

  Ön üzletember vagy nő ? Ön a pénzügyi , bármilyen stressz , vagy nem
  van szüksége alapok elindítja a saját vállalkozás ? Szüksége van , hogy rendezze
  az adósság kölcsön vagy fizeti ki a számlákat , vagy kezd egy szép üzlet ? van
  Van egy kis hitel pontszám , és számos nehézséggel kell megküzdenie Ahhoz, hogy a hitel
  a helyi bankok és más pénzügyi intézmények ? Szüksége van egy hitel vagy
  bármilyen okból finanszírozás .

  Mint például :
  a ) Személyi Kölcsön , Business Expansion .
  b ) Business Start -up és oktatás .
  c ) adósság konszolidáció .

  Kínálunk hitelek alacsony kamatláb 3%-os , és a nem hitel ellenőrzés , akkor
  kínál személyi kölcsön, adósság konszolidációs hitelt , kockázati tőke,
  üzleti hitelek , az oktatás kölcsön, lakáshitel vagy ” kölcsön bármely okból ! “.

  Az érdekelt személy töltse ordít információ : Az Ön neve : ……….. mennyiség
  Szükséges : ……….. Hitel Időtartam: ……….. Telefonszám : …………
  Ország : …………… Sex ………………

  Megjegyzés : Bármely érdekelt pályázóknak meg kell kap vissza nekünk e-mailben
  További információt a hitelprogram .

  Név: Mr Mark Mckoy
  Email keresztül : markmckoy8@gmail.com

  Köszönöm a megértést , hogy a kapcsolat , mint várjuk

  Üdvözlettel
  kezelés

  2013. 11. 14. - 13:47
 • Mr Jack Mills hozzászólása:

  Szüksége van pénzügyi támogatást fizet ki a számlákat? Van szüksége pénzt, hogy elindítja a saját vállalkozás? Miért nem vonatkozik a hitel ma itt, a 3%-os kamat, jelentkezz most és kap jóváhagyott. Ön el nekünk e-mailben: creditswiftplc@live.com

  Mr Jack Mills.

  2013. 11. 18. - 20:41
 • markmckoy8@gmail.com hozzászólása:

  Ön üzletember vagy nő? Ön a pénzügyi, stressz, vagy nem
  van szüksége alapokat, hogy elindítja a saját vállalkozás? Szüksége van, hogy rendezze
  az adósság kölcsön vagy fizeti ki a számlákat, vagy kezdeni egy szép üzlet? Van
  alacsony hitel pontszám, és számos nehézséggel kell megküzdenie Ahhoz, hogy a hitel
  a helyi bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy hitel vagy
  bármilyen okból finanszírozás.

  Mint például:
  a) Személyi Kölcsön, Business Expansion.
  b) Business Start-up és oktatás.
  c) adósság konszolidáció.

  Kínálunk hitel alacsony kamatlába 3%-os, és a nem hitel ellenőrzés, akkor
  kínál személyi kölcsön, adósság konszolidációs hitelt, kockázati tőke,
  üzleti hitelek, az oktatás kölcsön, lakáshitel vagy “kölcsön bármely okból!”.

  Érdekelt személy töltse ki ordít információ: Az Ön neve: ……….. Mennyiség
  Szükséges: ……….. Hitel Időtartam: ……….. Telefonszám: …………
  Ország: …………… Sex ………………

  Megjegyzés: Bármely érdekelt pályázóknak meg kell kap vissza nekünk e-mailben
  További információt a hitelprogram.

  Név: Mr jel McKoy
  Küldjön e-mailt keresztül: markmckoy08@gmail.com

  Köszönöm a megértést, hogy a kapcsolat, mint várjuk

  Üdvözlettel
  Kezelé

  2013. 11. 26. - 22:13
 • Béres Hajnalka hozzászólása:

  Üdv.Olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy:A napokban volt az első békítő tárgyalásom.ami szinte veszekedésbe torkollott,így a végére már én is olyan ideges voltam hogy bele eggyeztem szinte mindenbe.A gyerektartással kapcsolatban már annyira össze zavart hogy nem akar annyit fizetni stb,hogy a végén nem az került egyezségre hogy fizetést letíltással kérem,hanem hogy ő utal saját maga minden hó10-ig.Mire eljöttem addigra jutott el az agyamig ,hogy mekkora butaságot csináltam.Ezen fogok tudni még változtatni?Mert ismerem és tudom róla hogy majd nem fog sem rendszeresen fizetni,de még azt sem fogom így tudni hogy egyáltalán mennyit keres pontosan.Most tudom hogy írnom kell egy levelet,amiben kérem a per folytatását.Ebbe a levélbe elég ha beleírom hogy inkább letiltással szeretném a gyerektartást?Kérem mielőbbi válaszát.Előre is köszönöm

  2014. 01. 31. - 09:10
 • Ádám hozzászólása:

  Szeretnék elválni a feleségemtől.A kérdésem az, hogy az általa felvett diákhitel törlesztésébe be kell-e szállnom, ami lassan esedékes lesz.
  Válaszát köszönöm

  2014. 02. 11. - 08:22
 • Sándor hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Feleségem tavaly október óta külföldön tartózkodik, ahová gyermekünket is magával vitte. Utazása célja először csak a családlátogatás volt, majd időközben arról értesített, hogy végleg kint maradna, és azt szeretné, ha beadnám a válást. Ha ezt a lépést megteszem, a magyar bíróság kimondhatja a válást az ő távollétében is?
  Köszönettel:

  Sándor

  2014. 02. 25. - 08:58
 • Zsuzsó hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  A férjemmel 2011.December 21. váltunk el közös megegyezéssel!
  Házasságunkból két közös gyermek született az egyik 16 éves a másik 13.A volt férjem belekényszerített egy közös megegyezésbe,amelybe beleegyeztem csakhogy előbb megszabaduljak tőle!
  A megegyezés tartalma az:hogy fizetem a gyermektartás díjat mely 50000Ft,mindenemről lemondok/ingatlan ingóság kocsi stb./.Úgy gondoltam aláírom és rugalmasan bánik majd a láthatással és mindennel kapcsolatban hisz igazából nem kisgyermekekről van szó!
  Sajnos 2012 Július 3. elküldtek a munkahelyemről, de a munkanélküli segélyből tudtam fizetni az 50000 Ft-ot amit decemberben kaptam utoljára.Januárban és februárban 25000Ft-ot adtam fel mert nem volt miből fizetni!
  A szüleimnél lakom egy kisszobába,munkahelyet azóta sem találtam anyukám segített ezt a 25000Ft-ot is kifizetni.
  A kérdésem csak az lenne,hogy módosítható-e a közös megegyezés úgy,hogy kevesebb pénzt fizessek mivel nincs jövedelmem.?És a volt férjem megtagadta a láthatást mit tegyek?

  Köszönettel:Zsuzsa

  2014. 02. 25. - 17:35
 • Mr John hozzászólása:

  Helló,

  Mi egy keresztény szervezet alakult, hogy segítsen az embereknek need.So, ha a pénzügyi bajban van, vagy ha szüksége van egy kölcsön, keressen meg minket e-mailben homeinvestment01@hotmail.com, mert a Biblia azt mondja: “” Lukács 11 10 Mindenkinek, aki kér, mind kap , és aki keres, talál, és azt kell nyitni “, így nem hagyja ki ezt a lehetőséget, mert Jézus ugyanaz tegnap, ma és mindörökké játszani more.Please ez, akik a komoly gondolkodású és istenfélő emberek.

  név:
  Ország:
  Telefonszám:
  Szükséges mennyiség:
  Időtartam:

  Köszönet és Isten áldja meg.

  Mr. John Nelson.

  2014. 03. 26. - 11:37
 • Christina Mills hozzászólása:

  Én Christina Mills név szerint. Élek Mexikóban , szeretném használni ezt a médiumot , hogy figyelmeztesse az összes hitel kérők , hogy legyen nagyon óvatos, mert vannak csalók everywhere.Few hónapja voltam anyagilag feszült , valamint amiatt, hogy a kétségbeesés Én csalás számos online hitelezők . Már majdnem elvesztette a reményt , amíg egy barátom említett nekem, hogy egy nagyon megbízható hitelező neve Mr. Peter Jackson , aki kölcsön nekem egy fedezetlen hitel a 85.000 $ alatt 2óra stressz nélkül . Ha szüksége van bármilyen kölcsön csak fel neki, most via : peterjacksonloan@outlook.com Én ezzel a médium , hogy figyelmeztesse az összes kölcsönt keresők, mert a fenébe át a kezében az ilyen csalárd hitelezők. És én nem szeretnék még az ellenségem , hogy áthaladjon , mint a pokol , hogy áthaladt a kezében az ilyen csalárd online hitelezők , én is akarom, hogy segíts nekem át ezt az információt , hogy mások, akik szintén szükségük van egy kölcsön , ha is megkapja a kölcsönt Mr. Peter Jackson , azért imádkozom, hogy Isten adjon neki hosszú életet .
   
  Isten áldja meg őt örökre.

  Christina Mills

  Bizonyság , hogy hogyan kaptam én kölcsön

  2014. 04. 20. - 15:40
 • lydia hamson hozzászólása:

  Hitel lehetőség

  Ahhoz, hogy megfelelően bemutatkozzam , én vagyok Mrs. Lydia Hamson egy privát hitelező én adja ki kölcsön 3%-os kamat . Ez egy pénzügyi lehetőséget az ajtón lépést még ma, és azonnali loan.There sokan ott keresnek a pénzügyi lehetőségeket , vagy segít a hely körül , és még mindig nem tudja, hogy egy. De ez egy pénzügyi lehetőséget az ajtón lépést , és mint ilyen, akkor nem hagyja ki ezt a lehetőséget. Ez a szolgáltatás az egyének, vállalatok, üzletemberek és women.The hitelösszeg rendelkezésre tól $ 5,000.00 a $ 500,000,000.00 , vagy tetszőleges számú választott további információért forduljon hozzánk e- mailben : lydia_hamson101@hotmail.com

  ELSŐ szükséges információt

  Név és vezetéknév ………………………………

  Személyes Telefon ……………………….

  Ország …………………………………….

  Address ………………………………..

  Állami …………………………

  Age ………………………………………

  Sex ………………………….

  Már alkalmazni előtt ? …………………..

  Családi állapot ……………………………

  A hitel összege szükség a hitel ……………………………….

  Hitel Időtartam ……………………………

  A kölcsön célja ………………………

  Foglalkozás ………………………………

  Havi jövedelem ………………………..

  Mint várni a gyors választ ,
  Warm Regards , Mrs. Lydia Hamson

  2014. 05. 03. - 10:01
 • Kovács Árpád hozzászólása:

  Tisztel Ügyvéd Ú!
  1997-óta külön élek erről közjegyző két tanúval papírom van,el szeretnék válni
  egy új házasságot akarok kötni de nem tudom,hogy kezdjem,mert már a nagy összeg is szóba került az ismerőseim körében.
  Tulajdon képen a felnőtt gyermekeinkre írattunk mindenünket semmi osztani való nincs.
  Várom szíves válaszát.

  2014. 05. 06. - 14:56
 • goodlouk james hozzászólása:

  Van szüksége sürgős kölcsönt
  fizeti ki a számlákat , BUSINESS ,
  ETC
  Képesek vagyunk hitelezését out
  cselekmény olcsón
  magánszemélyek, hallgatói , a
  vállalatok és a lakosság tagjai a
  szükség van az alapok , hogy
  rendezze számlákat kínálunk
  jelentős hitelek , amire számíthat .
  Az Ön hitelkérelmi kapcsolatba
  velünk:
  goodloukjamesfirm@gmail.com .
  hitelfelvevő töltse ki az alábbi
  űrlapot
  Hitelfelvevők INFORMÁCIÓK
  * Teljes név : ……………………….
  * SEX * …………………………….
  * Ország …………………………..
  * Ország : …………………………….
  * Land : ……………………………..
  * Foglalkozás: ……………………..
  * Telefonszám: ………………….
  * Telefon : …………………………..
  * Kor: ……………………………….
  * Szükséges összeg , mint
  hitel : ………
  * Hitel Időtartam: …………………..
  * Javaslatot Hitel : ………………..
  * Az éves bevételek: …………………
  * Havi jövedelem : ………………..
  * Garancia : ……………………….
  * Fizetés : havonta vagy évente
  Köszönöm, és Isten áldja
  TEKINTETTEL
  Goodlouk james
  GOODLOUKJAMESFIRM
  hajlamosak vagyunk szolgálni
  jobb

  2014. 05. 07. - 22:51
 • mrs linda christ hozzászólása:

  Helló
  vagy bármilyen anyagi nehézségek, Szüksége van egy kölcsön
  tisztázzuk a tartozás, vagy egy üzleti férfi vagy nő, aki szándékozik
  bővíteni saját cég, kínálunk mindenféle loan.kindly velünk a kapcsolatot
  email: lindachristloanhome@gmail.com

  Hitelkérelmi nyomtatvány

  NAME ……………
  ORSZÁG …………
  ÁLLAMI …………….
  TELEFONSZÁM ………..
  ÉG ………………
  SEX ……………
  HAVI JÖVEDELEM ……………
  Futamidőt ………..
  Hitel összege SZÜKSÉGES ………….
  CÉLJA HITEL …………..
  STATUS …………………….

  2014. 05. 13. - 11:49
 • vonbach hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Ur!
  Nejem beadta a válókeresetet, de mi már külön élünk közel 9 éve! Két ingatlanunk van, fele-fele tulajdonban! Ő az egyikben lakik, én á másikban! De nem szeretném a tulajdon jogot elvetni egyikről sem! Van egy nevemre vett ( már nagykorú fiú, 37 éves) abban az esetben a nevemet szeretném visszavenni! Saját szülött lányom is van a közösből,- persze az marad -! Ilyen esetben nem kell vagyon megosztás?

  2014. 05. 19. - 21:23
 • Christina Mills hozzászólása:

  Én Christina Mills név szerint. Élek a magyar , szeretném használni ezt a médiumot , hogy figyelmeztesse az összes hitel kérők hogy legyen nagyon óvatos , mert vannak csalók everywhere.Few hónapja voltam anyagilag feszült , valamint amiatt, hogy a kétségbeesés Én csalás számos online hitelezők . Már majdnem elvesztette a reményt , amíg egy barátom említett nekem, hogy egy nagyon megbízható hitelező neve Mr. Peter Jackson , aki kölcsön nekem egy fedezetlen hitel a 85.000 $ alatt 2óra stressz nélkül . Ha szüksége van bármilyen kölcsön csak fel neki, most via : peterjacksonloan1@outlook.com Én ezzel a médium , hogy figyelmeztesse az összes kölcsönt keresők, mert a fenébe át a kezében az ilyen csalárd hitelezők. És én nem szeretnék még az ellenségem , hogy áthaladjon , mint a pokol , hogy áthaladt a kezében az ilyen csalárd online hitelezők , én is akarom, hogy segíts nekem át ezt az információt , hogy mások, akik szintén szükségük van egy kölcsön , ha is megkapja a kölcsönt Mr. Peter Jackson , azért imádkozom, hogy Isten adjon neki hosszú életet .

  Isten áldja meg őt örökre.

  Christina Mills

  Bizonyság , hogy hogyan kaptam én kölcsön

  2014. 05. 20. - 19:37
 • Melissa Wells hozzászólása:

  Én Melissa Wells név szerint. Élek a magyar , szeretném használni ezt a médiumot , hogy figyelmeztesse az összes hitel kérők hogy legyen nagyon óvatos , mert vannak csalók everywhere.Few hónapja voltam anyagilag feszült , valamint amiatt, hogy a kétségbeesés Én csalás számos online hitelezők . Már majdnem elvesztette a reményt , amíg egy barátom említett nekem, hogy egy nagyon megbízható hitelező neve Mr. Peter Jackson , aki kölcsön nekem egy fedezetlen hitel a 85.000 $ alatt 2óra stressz nélkül . Ha szüksége van bármilyen kölcsön csak fel neki, most via : peterjacksonloan1@outlook.com Én ezzel a médium , hogy figyelmeztesse az összes kölcsönt keresők, mert a fenébe át a kezében az ilyen csalárd hitelezők. És én nem szeretnék még az ellenségem , hogy áthaladjon , mint a pokol , hogy áthaladt a kezében az ilyen csalárd online hitelezők , én is akarom, hogy segíts nekem át ezt az információt , hogy mások, akik szintén szükségük van egy kölcsön , ha is megkapja a kölcsönt Mr. Peter Jackson , azért imádkozom, hogy Isten adjon neki hosszú életet .

  Isten áldja meg őt örökre.

  Melissa Wells

  Bizonyság , hogy hogyan kaptam én kölcsön

  2014. 05. 30. - 00:13
 • Roger Hawkins hozzászólása:

  Szüksége van a tőke fokozatosan fejleszteni az üzleti nagy magasságban, kínálunk olcsó és egyszerű online hitelek kezdve a $ 1,000 10.000.000 $, hogy az egyének a társadalomban, hogy támogassa és segítse őket a különböző napi életük, így miért ne lépjen kapcsolatba velünk ma, mint mi segítek, hogy az álom a valóság. Cégünk jelenleg kínál finanszírozást az egyének és együttműködésre szervek, így keresel alapokat, hogy növeljék a vállalkozás, vagy szeretné finanszírozási saját személyes használatra, kínálunk pénzügyi szolgáltatásokat, hogy Ön és a kamat olyan alacsony, mint 4%-os egy éves a maximális időtartama 25 év, kapcsolatba léphet velünk most további részleteket crediaid.finance@gmail.com.

  2014. 06. 21. - 01:16
 • Mr Anderson hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel @ 3%-os kamat? ha igen, hogy visszatér hozzánk ma, georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

  2014. 06. 26. - 03:05
 • John Mclondon hozzászólása:

  Kínálunk a következő típusú hitelek
  Személyi hitel (fedezett vagy fedezetlen)
  Üzleti hitelek (fedezett vagy fedezetlen)
  Konszolidáció Hitel
  Low Down vagy nulla pénz Finanszírozási program áll rendelkezésre
  ELSŐ INFORMÁCIÓK van szükség:
  Teljes név:
  Hely:
  Kor:
  Forduljon telefonszámok:
  Szükséges mennyiség / Időtartam

  2014. 06. 27. - 13:01
 • Mr john potto hozzászólása:

  Azt szeretnék, hogy ki hitelt, akinek valaha is, hogy szüksége van egy kölcsön
  kamatláb 3%-os, Adunk hitelt a minimális 5,000.00 dollár
  A maximum 100 millió dollár, font, euró, ha érdekel,
  Kapcsolat e-mailben: johnpotto4@gmail.com

  2014. 07. 31. - 04:29
 • Mr Barry hozzászólása:

  Én vagyok Mr. Brry James, a törvényes és egy jó hírű pénzt hitelező. Mi pénzt adnak kölcsön ki rászoruló személyek pénzügyi támogatás, adunk kölcsön az embereknek, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek a vállalkozásokat. Voltál már keres hitel? akkor ne aggódj, mert itt jó helyen kínálok kölcsön alacsony kamatláb 2%, így ha szükségük van a hitel azt akarom, hogy csak keressen meg ez alapján E-mail cím: wongafinanceloanfirm@outlook.com
  Megjegyzés: Ön hogy töltse ki a hitelkérelmet, és visszatérhet így
  hogy mi lesz további részleteket, hogy ezen kölcsön átadása.
                                      
  Hitelkérelmi nyomtatvány.
                                   
  * A pályázó neve:
  * Cím:
  * Város:
  * Ország:
  * Ország:
  * Nem:
  * Családi állapot:
  * Foglalkozás:
  * Havi jövedelem:
  * Telefon:
  * Mobil:
  * A kölcsön célja:
  * Hitel összege Szükséges:
  * Hitel Időtartam:
  * Van alkalmazza előtt:

  2014. 08. 12. - 21:49
 • Mr frances lincon hozzászólása:

  Én vagyok Mr. frances lincon, a törvényes és egy jó hírű pénzt hitelező. Mi pénzt adnak kölcsön ki rászoruló személyek pénzügyi támogatás, adunk kölcsön az embereknek, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek a vállalkozásokat. Voltál már keres hitel? akkor ne aggódj, mert itt jó helyen kínálok kölcsön alacsony kamatláb 2%, így ha szükségük van a hitel azt akarom, hogy csak keressen meg ez alapján E-mail cím: linconfinanceloan@outlook.com
  Megjegyzés: Ön hogy töltse ki a hitelkérelmet, és visszatérhet így
  hogy mi lesz további részleteket, hogy ezen kölcsön átadása.
                                      
  Hitelkérelmi nyomtatvány.
                                   
  * A pályázó neve:
  * Cím:
  * Város:
  * Ország:
  * Ország:
  * Nem:
  * Családi állapot:
  * Foglalkozás:
  * Havi jövedelem:
  * Telefon:
  * Mobil:
  * A kölcsön célja:
  * Hitel összege Szükséges:
  * Hitel Időtartam:
  * Van alkalmazza előtt:

  2014. 08. 12. - 22:09
 • Lucy hozzászólása:

  Hello, én vagyok Mrs. Lucy Young, egy privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt arra, kölcsönöket. Szüksége van egy kölcsön sürgősen, hogy fordítson le az adósságait, vagy szüksége van egy kölcsönt, hogy javítsa az üzleti? Ön már elutasította a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog keres több, mert itt létrehozni. minden pénzügyi bajok a múlté Mi pénzt adnak kölcsön az rászoruló személyek pénzügyi támogatás, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, befektetni üzleti ütemben 2%. Bills Azt akarom, hogy használja ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi vagyunk a megbízható és kedvezményezett segítségnyújtás és lesz hajlandó, hogy egy hitel. Ajánlat Így lépjen kapcsolatba velünk ma e-mailben: (lucyyoungloan@gmail.com)

  2014. 09. 12. - 00:25
 • Mr John Mark hozzászólása:

  Üdvözöljük te FEDNI hitel cég, ahol lehet, hogy az álmod valóra válik, felajánlottuk a hitelek egy csomó mind, Írország, Kanada, USA és számos más országban. Mi is FINANSZÍROZZA, bármely összeg sorbaállítás-ból 1 $, 000USD $ 10,000, 000USD, szüksége van egy sürgős kölcsön bármely összeg? Lépjen velünk kapcsolatba most, adjuk ki a mindenféle hitelek egy nagyon alacsony kamatláb. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: fendiloanfirm@gmail.com

  2014. 10. 01. - 01:46
 • Carlijne Sahrizan hozzászólása:

  Kedves Hitel Keresők

  Ön bármilyen pénzügyi nehézségek? Azt szeretnék elindítani egy vállalkozást? Ez a hitel cég hozta létre az emberi jogi szervezet világszerte azzal a kizárólagos céllal, hogy segítse a szegény, és az emberek a pénzügyi nehézségekkel az élet. Ha szeretne alkalmazni a kölcsön, hogy vissza hozzánk az alábbi részleteket e-mailben: carlijnehrizan@gmail.com

  név:
  Hitel összege Szükséges:
  Hitel időtartama:
  Mobil szám:

  Üdvözlettel,
  Mrs. Carlijne Sahrizan

  2014. 10. 18. - 23:55
 • Krisztian hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd úr Szeretnek érdeklődni hogy van e jogom a lakásba!!!
  2002 agusztusába az intezet vett lakast a felesegemnek mivel álli gondozott volt.
  2002 Novemberbe összehazasodtunk ja es 2002ben agyusztusban megszületett az elsö gyermekunk 2004 -ben lakasbövitesre kihasznaltuk a szocpolt 2007 ben született meg a masodik gyermekünk.
  2014-januar ota megromlott a hazassagunk itt hagyott a két kiskoru gyermekkel 2014.06hoba elszökött egy ferfival. azota visszajöttek a települesre lakni de most hogy be adtam a valopert november 25 lessz igy visszaköltözött de ugyan ugy a el jar ithonrol a csávojával azert jött haza hogy azt tudja mondani a biroságon hogy ö mar ithol lak. Szeretnem egy pár szóba segitsen hogy van e jogom a lakasba???

  2014. 10. 23. - 08:58
 • Bereza hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd úr!
  9 éve vagyunk házasok a férjemmel, 3 gyermekünk már született, most a negyedikkel vagyok 6 hónapos terhes. A harmadik (tervezett) gyermek születése után már szinte biztos voltam benne, hogy válni akarok, állást is találtam magamnak, de amikor ezt tudattam, férjemmel annyira összetört, és annyi jót ígért, hogy még utoljára hittem neki. Nem kellett volna… Közben terhes lettem – nem tervezetten – a negyedik babánkkal, de a helyzetem semmit nem javult, sőt. A férjem minden nap iszik, és emellett – bár a megélhetésünket biztosítja – semmi többet nem tesz a közös életünkért… Hosszú lenne ezt kifejteni, a lényeg, hogy nem akarok tovább vele lenni, nem akarom, hogy ő legyen a gyerekeim “példaképe”… Most viszont teljesen kilátástalannak tűnik a helyzetem: a házat, amiben éltünk, akkor vásárolta meg a férjem, amikor összejöttünk. Tehát én is a kezdetektől ott éltem, az én keresetem is a közös kasszába került, közösen törlesztettük, építgettük otthonunkat, ami az ő nevén van. 2005-ben összeházasodtunk, majd 2008-ban, 2010-ben megszületett 1. két gyerekünk. Közben váratlanul elhunytak férjem szülei, a házukat sógorommal fele-fele arányban örökölte férjem, és az ő kettejük közös megegyezésére mi beköltöztünk az örökölt ingatlanba, közben próbáljuk értékesíteni a régi házunkat. Ha sikerül eladni abból fizetnénk majd ki a sógoromat. Közben megszületett 2013-ban a 3. kisfiunk. Addigra egyre jobban elmérgesedett köztünk a viszony. 2013. tavaszán akartam válni – amit az előbbiekben már kifejtettem. A régi ház, az autónk, az új ház (az örökösödés miatt) és minden közüzemi számla, biztosítás a férjem nevén van, és jelenleg ő a pénzkereső is a családban, mivel én idestova bő 6 éve itthon vagyok a gyerekekkel GYES-en. Menni akarok, méghozzá a gyerekeimmel együtt. Ez nyilván csak akkor lesz lehetséges, ha a kicsi is megszületik, növekszik kicsit és én esetleg el tudok valahol helyezkedni… Milyen kilátásaim vannak? Mennyi az esély arra, hogy nem maradhatnak nálam a gyerekek? Mi az amit le kell tennem az asztalra, hogy tuti ne vehessék el tőlem egyikőjüket sem? Mi az ami nekem jár a vagyonból? Kérem segítsen, hogy el tudjak indulni valamerre, mert sajnos egyáltalán nem vagyok otthon ezekben a jogi kérdésekben… Sosem gondoltam rá, hogy az én házasságom majd valaha válással végződik… Köszönöm a türelmét és várom válaszát!

  2014. 11. 10. - 13:10
 • CBN hozzászólása:

  Helló,
  Szüksége van egy sürgős hitel, hogy törölje az adósságait, vagy szüksége van egy beruházási hitelt, hogy javítsa az üzleti?
  voltál elutasították
  bankok és más pénzügyi intézetek?
  Szüksége van egy konszolidációs hitelt, vagy a jelzálog?
  ne keressen tovább, mint mi itt, hogy minden pénzügyi problémák a múlté. Mi kölcsön pénzeszközöket ki magánszemélyek
  szoruló pénzügyi támogatás, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz
  fizetni számláit, hogy fektessenek be az üzleti egy 2% -os. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi teszi a megbízható és kedvezményezett segítségnyújtás és hajlandó lesz Önnek egy hitel. Így kapcsolatba velünk még ma e-mailen keresztül: cbnloanshemengr@gmail.com

  Hitelfelvevő Data
    1) Teljes név: ……………………………………………….
    2) Ország: ………………………………………………… ..
    3.) Cím: ………………………………………………….
    4.) Állami: …………………………………………………… ..
    5.) Nem: ……………………………………………………….
    6) Családi állapot: ………………………………………….
    7) Foglalkozás: …………………………………………… ..
    8) Telefonszám: …………………………………………
    9) Jelenleg helyzet helyett munka: …………………
    10) Havi jövedelem: ………………………………………
    11) Hitel összege Szükséges: ……………………………….
    12) Hitel Időtartam: …………………………………………
    13.) Cél Hitel: …………………………………… ..
    14) Vallás: ……………………………………………… ..
    15) A már alkalmazott előtt ……………………………
    Köszönöm,

  CBN hitelrendszer.

  2014. 11. 16. - 14:21
 • Chili hozzászólása:

  Hallo, kedves Sorstarsak
  27 év hazassag utan, közös megegyezessel valunk.
  Van olyan lehetöség,ha én nem tudok megjelenni a birosagon,akkor is elvälasztanak? Ki mit tud erröl?
  Köszönöm a välaszokat.
  K

  2014. 11. 23. - 18:40
 • LEBENSIEG hozzászólása:

  Azt hiszem, segít a gyors finanszírozás és fiable.Je van tőke felhasználása adni a rövid és hosszú lejáratú hitelek, különösen 10000-50 000 000 Ft semmiféle komoly személyre szabhatók a kölcsönnek. 3% -os kamatot évente függően a hitel összegét, hogy különösen nem akarom megsérteni az uzsora törvényt. Ön tudja visszafizetni a 1-30 év maximális mennyiségtől függően prêté.c’est rajtad múlik, hogy havi kifizetéseket. Megkérdezhetem csak minősített elismerését kézzel írott adósság, és még néhány alkatrész .Contactez- biztosít számunkra csak mail: andre.du16@yahoo.fr

  2015. 03. 06. - 20:18
 • andre hozzászólása:

  Van egy projekt, amit keres finanszírozásra, meg sajnos nem volt hajlandó hitelt a bankok közelében különféle okok miatt. Ön különleges, őszinte és jó karakter. Van olyan jövedelem, amely lehetővé teszi, hogy gyere át a havi kifizetések, több gond vagyok egyéni tőkével, szeretném felajánlani Önnek, mint a visszafizetendő kölcsön egy legfeljebb 20 éves időtartamra, amelynek mértéke legfeljebb Március-június% attól függően, hogy a kért összeget, és az időtartama alatt remboursement.N’hésiter egy pillanatra, mert akkor nem lesz déçu.Vos javaslatokat és ajánlásokat elemezni fogjuk, és figyelembe vették, amennyire csak lehetséges. mail: andre.du16@yahoo.fr

  2015. 03. 07. - 15:44
 • János hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr !
  Sürgős kérdésem az lenne, hogy a tegnapi napon találkoztam a különélő feleségemmel és a két és féléves kislányommal. A válópert a feleségem adta be, fél éve külön élünk. Elhatározás a válással kapcsolatban megtörtént, vagyon megosztás nincs.
  A feleségem tegnap csak annyit mondott, hogy közös megegyezéssel akar válni.
  Deutána gondba estem, mert nem tisztáztuk, hogy az ő szemszögéből ez mit is jelent. Mint írtam vagyon megosztás nincs, csak a Kislányunk. Attól félek, hogy / tudom hároméves koráig nem hozhatom el, csak kéthetente láthatom / ő a közös megegyezésnél felfogja hozni a kislányomat 3 éves kora után se hozhassam el.
  A jog / így olvastam / azt írja, hogy 3 éves korát betöltő gyermeket a válás után meghatározott 2 hetenként hétvégén elhozhatom, az ovoda, iskola szüneteiben fele-fele arányban nálam lehetne és minden második karácsony és már üünepen is nálam lehet.
  Ha a feleségem / ez a gondolatom, mert voltak problémáim, de megoldódtak, és bejelentet munkahelyem is van / ezt így gondolja mit tehetek, hogy ezt ne a bíróság előtt tudjam meg, hogy el akar tiltani a kislányomtól?
  Kérewm sürgős válaszát, mert már a mai napra várom a bíróságtól a levelet aválóper felbontásáról.
  Maradok tisztelettel!

  2015. 03. 30. - 09:11
 • Icus hozzászólása:

  Tisztelt Ugyved ur!

  A kerdesem a kovetkezo:Ha a ferj az aki beadja a valokeresetet akkor a felesegnek is meg kell jelenni a targyalason?Mindenben kozosen megegyeztek.
  Valaszat koszonom

  2015. 05. 20. - 22:28
 • Géza hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Megegyezésen alapuló válásunkkal kapcsolatban kérdeznék néhány dolgot.

  A megegyezésbe beleírható-e olyan időfeltétel, amely alapján a férj (alperes) a házasság felbontását kimondó jogerős határozat időpontjától számított X időn belül költözik el a jelenleg közösen lakott (és tulajdonolt) ingatlanból?
  Beleírható-e a megállapodásba, hogy a férj a az elköltözést követő hónap x napjától fizeti a megegyezésben szereplő tartásdíjat?
  Beleírható-e a megállapodásba , hogy a férj a az elköltözést követő x napon belül íratja a közös gyermek nevére az ingatlanban meglévő tulajdon részét ajándékozás címen?
  Kötelező-e részletesen beleírni a megállapodásba a közös lakáshasznált részleteit, ha az ügyben nincs vita és a felek ezt kijelentik?
  Kötelező-e beleírni a megállapodásba a gyermektartás fizetésének végső időpontját? (középiskola befejezése, 20. életév betöltése, stb.)?

  Elnézést a sok kérdésért, igazán a bírói gyakorlatról szeretnénk többet tudni, hogy a fenti feltételek betehetőek-e a megállapodásba.

  Köszönettel,

  Géza

  2015. 06. 01. - 15:13
 • JONES TESTER hozzászólása:

  Jó nap,
  Hogy van ma, és a család, mi is bejegyzett hitel hitelező és mi is az üzleti 1990 óta, és mi adja legális hitelek 48 órán belül a kölcsön ad Önnek, így ha tudod, hogy van szükségük a kölcsönt minden mennyiségben és alacsony arány 7% kérem vissza hozzánk e-mailben: jonestester99@gmail.com

  2015. 06. 24. - 10:29
 • Kicsim79 hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy 2008-ban elváltunk a férjemmel.2009-ben BV intézetbe került 2013-ig.Ez idő alatt 2009-ben egy kedves ismerőst beengedtem a házba 4 gyerekkel hogy a házat karbantartsák mivel én nem tudtam már ott lakni mert nem hiába volt BV intézetben.Viszont a kedves ismerösők hatalmas közüzemi tartozást halmoztak fel és most a volt férjem az egészet rajtam követeli,hogy fizessem ki.Ha jogos akkor kifizetem de ő is tulajdonos 50%-ban és szerintem nem indok,hogy ő hol tartózkodott ez idő alatt.Előre is köszönöm megtisztelő válaszát

  2015. 09. 16. - 17:02
 • Erika hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Házasságkötésünk előtt kaptam szüleimtől egy kb. 40 millió értékű családi házat melyet férjemmel közösen 10-10 millió forint hozzájárulással felújítottunk. A ház továbbra is az én nevemen maradt. Válás esetén 10 év elteltével mennyi a tisztességes és jogszerű ami neki ebből jár?
  Köszönöm válaszát!
  Erika

  2016. 01. 25. - 13:34
 • Dia hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Én hat éve élek együtt gyermekem édesapjával,ahol lakunk az Ő lakása.Nem vagyunk házasok,csak együtt éltünk,van egy 5 éves kisfiunk. Most eladta a lakást,szétköltözünk.Kérdésem jár e nekem bármi a lakásból ennyi idő után,ha az az Ő tulajdona. Köszönöm

  2016. 03. 31. - 14:35
 • Vicus hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Évekkel ezelőtt kezdtem olvasni, próbáltam jó tanácsai segítségével a házasságomat megmenteni. Mivel idős korúak vagyunk, nem szerettem volna válni. 2 éve, 44 évi házasság után az történt, hogy a férjem minden bejelentés, megbeszélés nélkül, összes holmiját hátrahagyva távollétemben eltávozott a közös ingatlanból. Fél év várakozás után, mivel nem jelentkezett, nem tett kísérletet a megoldásra beadtam a bontóperi kérelmet. Nem kértem közös megegyezést. Férjem nevén vannak a közműszolgáltatások, a mai napig nem volt hajlandó lépést tenni ennek megoldására sem, rengeteg problémát okozva nekem. Ráadásul sem adót, semmit nem fizetett az ingatlannal kapcsolatban, nem gondoskodott a ráeső rész gondozásáról sem. A bíróságon elfogadta a válást, ezzel a bírónő kijelentette, hogy ezzel közös megegyezéses.Én ezt nem kértem, nem volt szándékomban.Ráadásul a férjem többlethasználati díj kérelemmel állt elő velem szemben, mivel egyedüli ingatlanhasználónak nevezett.Holott a fiam 4 tagú családja is itt él 15 éve velünk.Igaz hamarosan a sajátjukba költöznek majd. A ház 2 lakásos, már régebben megegyeztünk a férjemmel, hogy ő azt a lakást szeretné, amelyben a fiúnk él. A holmija viszont a mai napig az én lakásomban van a mai napig is, tehát el sem költözött..A fiunk elköltözése után sem szeretném használni, mivel még a saját részem is nagy számomra. Amikor a férjem bejelentette a többlethasználati kérelmét, én házastársi tartás igényét kértem, mivel a nyugdíjam harmada az övének. Minden lehetőséget biztosítottam neki az életben, hogy ezt elérhesse. 3 gyermeket neveltem fel, levéve a háztartás összes gondját a válláról, csak olyan munkát vállalva, hogy ezt megtehessem. Sőt a kérésére több évig itthon voltam, ezért annyi a nyugdíjam amennyi. Nagyon furcsának találom a bíróság eljárását az előzmények miatt.Nem volt hajlandó tanúkat sem meghallgatni az üggyel kapcsolatban. 3. tárgyalás után sem hozott határozatot, holott a férjem a kért iratokat a 15 napos határidő után sem adta be.Most egy évvel később adott be valamit, ami szintén nem teljes.Tényleg közös megegyezéses így a válás? Jogos a követelése? Tudom a jog szerint az enyém sem, sajnos, mert több, mint a minimum nyugdíj. Igaz megélni nem tudok majd belőle. 65 éves koromig dolgoztam, ő 58 évesen ment nyugdíjba. A vagyonmegosztást peren kívül kértem, aminek megléte tudomásom szerint nem feltétele a házasság felbontásának.Az ügyvédje pedig csak ezt erőlteti, még a tárgyaláson is.Viszont a férjem semmit nem tesz az ingatlan értékesítéséért sem, hogy a közös vagyontól megszabaduljunk.Egy hónap múlva lesz a következő tárgyalás. Elnézést a hosszú leírásért, de úgy gondolom enélkül nem adható érdemleges válasz.Előre is nagyon köszönöm a segítségét.

  2016. 04. 16. - 08:32
 • gyurka hozzászólása:

  bonyolult az én ügyem 15 év után feleségem el vált .gyerek nincs viszont van 2 ingatlan (lakás)egy közös szerzemény amin nekem haszonélvezetem van a másik ami sajátom(előzőleg itt laktunk de már három éve le költöztünk a közösbe mivel az nagyobb) elváltunk és azt nem értem hogy a birónő mi alapján hozott olyan már jogerős döntést hogy az én házasság előtt megépül lakásom terhelve van a volt páromnak haszonélvezetével és az már nincs említve hogy nekem meg a közös szerzeményen van haszonélvezetem

  2016. 04. 25. - 00:26
 • gyurka hozzászólása:

  15 év után váltam el csak azt szeretném meg tudni mi alapján döntőt úgy a bírónő hogy a párom haszonélvezetével van terhelve az én jóval házasság kötés élőt épült lakásomon mert az új törvény értelmében csak a közösen szerzett javak ingatlanok oszlanak ami jelen esetben van is amin nekem van haszonélvezetem valamint azt kérdezném még hogy egy jogerős bírósági döntés felülírja-e a tulajdoni lapot?

  2016. 04. 25. - 00:36
  • gyurka hozzászólása:

   és tudomásomra jutott hogy a bíróság nem foglalkozik mert a törvény értelmében nem is foglalkozhat haszonélvezeti ügyekkel, és akkor hogy a bánatban született olyan döntés hogy a nem közösen szerzet lakásom van terhelve a voltpáromnak haszonélvezetével?

   2016. 04. 25. - 12:31
 • Freeman Finance hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Ön keres egy kölcsön bármely okból? Kérjük vegye fel velünk most FREEMANLOANFINANCE@GMAIL.COM kap a gyors hitel ma

  2016. 05. 26. - 18:13
 • Mrs Hilary hozzászólása:

  Helló,

  kétségbeesetten szüksége van egy kölcsön a $ 2000 € és $ 90.000.000 € egy nagyon olcsó kamatláb 3%?

  Ez a pénzügyi lehetőséget, amit keresett.

  Ajánlatunk a következő pénzügyi szolgáltatások, a következő:

  * Üzleti hitel (tőke)
  * Lakáshitel (jelzálog).
  * Auto hitel
  * személyi kölcsön
  * Diák / tandíj hitel
  * Refinance és kölcsön az építési
  * A befektetési és a partnerség.

  Az alkalmazás a hitel és További információkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és mi örömmel segít a pénzügyi támogatást, amire szükség van. astutefinancialhelps@gmail.com

  A pénzügyi elégedettsége a célunk

  2016. 08. 26. - 20:38
 • Valaki hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvédúr.
  Feleségem közel 20 év házasság után elhagyott engem és két gyerekemet egy másik férfiért és ismeretlen helyre távozott. Ennek lassan 8 hónapja. A gyerekeket egyedül nevelem. Ő nem támogatja semmilyen formában. Nem keresi őket, nem foglalkozik velük. Kérdésem az lenne, mennyi idő különélés múlva bontja fel a bíróság a házasságot. Mivel számomra ismeretlen helyen tartózkodik, valamint kapcsolatot velünk nem tart így ” hagyományos ” válást nehéz kivitelezni.

  2016. 09. 08. - 12:32
 • Pan Paskah hozzászólása:

  Jó napot,

  Mi egy törvényes és egy jó hírű pénzt hitelező. Mi pénzt adnak kölcsön ki rászoruló személyek pénzügyi támogatás, adunk kölcsön az embereknek, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek be business.Have Ön keresett hitel? már nem kell aggódnia, mert itt jó helyen i kínálnak kölcsön alacsony kamatláb 2%, tehát ha szüksége van egy kölcsön, azt akarom, hogy csak velem a kapcsolatot e-mail címe: mobilfunding1999@gmail.com

  Hitelkérelmi szükséges információt tőled.

  1) teljes neve: …………
  2) Nem: ……………..
  3) Kor: ……………………
  4) Ország: ……………..
  5) Telefonszám: ……..
  6) Foglalkozás: …………..
  7) Havi jövedelem: ……
  8) A hitel összege Szükséges: …..
  9) Hitel Időtartam: ……………
  10) célja hitel: ………..

  Köszönjük az együttműködést

  Üdvözlettel

  2016. 10. 15. - 08:35
 • Fülcsi hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd Úr!

  Férjemtől 12 éve élek külön. A vagyonmegosztás 2014-ben megtörtént. Kiskorú gyerekünk nincs. El szeretnénk válni közös megegyezéssel.
  Van-e arra mód, hogy személyesen ne jelenjünk meg a bíróságon, mégis kimondják a válást? Pl. ügyvéd képviselne…
  Köszönöm szíves válaszát

  2016. 11. 19. - 17:31
 • Gyalogkakukk hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd Úr!

  Kérdésem a következő: Párom, 3 éve elvált közös megegyezéssel. Az egyezségben szerepel az is, hogy a párom hozzájárul kislányának beiskolázási költségeihez minden évben 30 ezer forinttal, amit az anyukának utal át iskolakezdés előtt. (Vagyis vállalja, így szerepel a jegyzőkönyvben.)
  Azt szeretnénk megtudni, hogy ez kötelező-e s páromra nézve, vagyis az anyuka jogosan fenyegetőzhet-e, mert sajnos már itt tartunk. Párom rendesen fizeti a gyermektartást, ami 50 ezer forint havonta egy kiskorú gyermek után. Ez sem kevés szerintem! Sajnos most nem alakultak jól a dolgok, így a beiskolázási 30 ezer forintot nem tudta kifizetni. A volt felesége viszont egyre erőszakosabban reagál.
  Másik kérdésem:
  Úgy tudom, hogy a külföldön dolgozó apuka annyi gyerektartást kell fizessen, amennyi a Magyarországi azonos munkakört betöltő bérből fizetne. Ez valóban így van? Párom válásakor külföldön dolgozott, igaz ő vállalta hogy 50 ezer forintot fizet havonta. Viszont ha ez a fentebb írtak szerint van, akkor ő kissé magas összeget fizet. Van-e rá mód hogy ezt az összeget lehessen csökkenteni, egyáltalán érdemes-e ezzel foglalkozni?!
  Leszögezném, a párom mindent megtesz a kislányáért, igyekszik mindent megadni neki amit csak lehet. A kapcsolatuk nagyon jó.

  Előre köszönöm válaszát!

  2016. 11. 28. - 20:33
 • STELLA PRAISE hozzászólása:

  Helló,
  Szüksége van egy üzleti hitel, hogy megbirkózzon a pénzügyi nehézségekkel, és folyamatosan
  elutasította a pénzügyi intézmények nem. Kínálunk hitel bármilyen formában
  természetes és jogi személyek az összeg 2%. A hitel összege tól 1000 $ 100 millióra.
  Ez az ajánlat az ajtódon lépést.
  Kedves adja meg nekünk ezeket az adatokat

  Teljes nevek:
  Egy ország:
  Szükséges mennyiség:
  Hitel Időtartam:
  Kor:
  Padló:
  Telefon:
  Fel velünk a kapcsolatot e-mail: Guaranteefundings@gmail.com

  ….

  2016. 12. 03. - 04:55
 • STELLA PRAISE hozzászólása:

  Helló,
  Szüksége van egy üzleti hitel, hogy megbirkózzon a pénzügyi nehézségekkel, és folyamatosan
  elutasította a pénzügyi intézmények nem. Kínálunk hitel bármilyen formában
  természetes és jogi személyek az összeg 2%. A hitel összege tól 1000 $ 100 millióra.
  Ez az ajánlat az ajtódon lépést.
  Kedves adja meg nekünk ezeket az adatokat

  Teljes nevek:
  Egy ország:
  Szükséges mennyiség:
  Hitel Időtartam:
  Kor:
  Padló:
  Telefon:
  Fel velünk a kapcsolatot e-mail: Guaranteefundings@gmail.com

  ..

  2016. 12. 03. - 04:56
 • Peter hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Már több mint egy éve külön élünk a feleségemmel, és el szeretnék válni. A lehető leggyorsabban, közös megegyezéssel. Gyerek nincs, és az anyagiakban is meg tudunk egyezni, nekem a legfontosabb a gyors ügymenet lenne. Milyen lehetőség van erre?
  Köszönettel Péter

  2016. 12. 10. - 20:23
 • Liza hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr,

  Férjemmel 4 éve külön élünk, el szeretnénk válni, a lehető leggyorsabban. Nincsen közös gyerek, és közös ingatlan se. Ha mindenben megegyezünk, ügyvéd képviselhet a bíróság előtt, vagy mindenképpen meg kell jelennem személyesen is?

  Illetve mennyi idő alatt lehet elválni, ha nincsen semmi vitatott tényező?

  Köszönettel: Liza

  2017. 01. 20. - 11:53
 • Írisz hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd úr!

  Közös megegyezéssel válunk, és a közös lakásból szeretném kivásárolni férjemet. ‘1990- ben vettük a lakást, és 1997-ben az én örökségemből kifizettük a maradék törlesztő részletet. Most a megegyezésnél ezt milyen százalékban kell beszámítani, mi alapján számolják ki.

  Köszönettel: Írisz

  2017. 03. 27. - 22:01
 • Sherry Lopez hozzászólása:

  Vannak pénzügyi zűrzavarok, üzleti hitelre, személyi kölcsönre, autóhitelre keres? Ha igen, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a (trustfundscreditunion@hotmail.com) címen.

  Tel: (+1) 4195182281

  2017. 04. 14. - 00:57
 • judit hozzászólása:

  tisztelt ugyved úr
  hogyan lehet gyorsan kozosmegeggyezessel valni mi 31 eve hazasok vagyunk a ferjem mindig külföldön dolgozott en neveltem a gyerekeket egyedul mara mar nagykoruak hitelunk nincs es mar semmi nemkot minket egymáshoz csak a haz
  kozosmegeggyezessel szeretnénk elvalni en elkoltozom o marad de en elszeretnem adni a lakast amit eggyutt szereztunk lakhat benne en ugygondolom de cserebe azt kérem hogy allagat megtartsa es neha renovalja egy kicsit

  2017. 05. 02. - 09:47
 • Zsófia hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd úr!
  Több mint egy éve elköltöztem, a férjem is, valahova. Ő latin-amerikai állampolgár, állandó tartózkodási engedéllyel rendelkezik. Azóta, csak annyit tudok, hogy a közös állandó lakcímünk helyett neki új ideiglenes lakcíme van, de ezt nem ismerem. Szeretném beadni a válókeresetet a bíróságra, de a férjemről, csak a régi adatait tudom. Honnét kezdjem?

  2017. 07. 22. - 18:10
 • Alíz hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Közös megegyezéssel válunk a férjemmel és van egy közös alapítású kft.-nk, amiből szeretnék kiszállni.
  A kérdésem arra vonatkozik, hogy hogyan kell megállapítani, milyen anyagi ellentételezés jár nekem. Ez egyenlő lenne az alapításkor társként befektetett összeggel vagy felmérést kell kérni a cég jelenlegi értékéről, és annak a fele, vagy valamilyen más módon kerül megállapításra?

  Előre is köszönöm válaszát.

  Üdvözlettel:
  Alíz

  2017. 08. 17. - 12:54
 • Carl Logan hozzászólása:

  Hogy a lucasloanlendingcompania@gmail.com hiteleket kínál világszerte?

  2017. 08. 28. - 17:19
 • Zsolt hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd úr! Több mint egy éve beadta a nejem a válópert,ügyvéd álltal irt közös megeggyezés született mindenben meg lett eggyezve!azt modta az ügyvédnő pár hónap és lesz a tárgyalás!de mind eddig semmi nem történt!már több mint egy éve nem is lakunk eggyütt,van két kiskorú gyermekünk akiket rendszeresen elhozok magamhoz mikor otthon vagyok mert külföldon dolgozom!a kérdésem az lenne hogy mi tarthat ennyi ideig hogy még semmi időpontot nem kaptunk egy év után sem, Üdvözlettel:ZSOLT.

  2017. 10. 23. - 21:21

Itt tud hozzászólni!


Válás

A legördögibb válási csapda

Hogyan kerülheti Ön el?

Válóper

Az ingyenes minikönyvem azonnal az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:
válás válóper

Az erről szóló minikönyv INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

válóper válás

Legfrissebb cikkek

válóper válás

Az erről szóló minikönyv INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

válóper válás
-->

Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?

válóper gyerektartás vagyonmegosztás gyermektartás

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Ajándék 117 napos tanfolyam a házas- sági konfliktusok kezeléséről

házasság felbontása bontóper

INGYEN elvégezhető. Hová küldhetem?

Békében együtt CD-csomag

vagyonmegosztás válás

Az Ön és társa közötti konfliktusokkal kapcsolatban lehet tenni!

Tovább a részletekhez >