Felhasználási feltételek | Válás, válóper, gyerektartás, vagyonmegosztás, elvált
Ajándék e-book!

Azonnali ajándék!

INGYENES könyv és tanfolyam
a házassági konfliktusokról

Küldhetem ezeket Önnek?

Igen, kérem!

Felhasználási feltételek

Jelen honlap (https://www.valasinfo.hu) használatának a feltétele az ebben a dokumentumban leírt Felhasználási Feltételek elfogadása.

1. Felelősség

A Valasinfo.hu nem vállal felelősséget a valasinfo.hu honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.

A Valasinfo.hu-n található tartalamak nem minősülnek jogi tanácsadásnak, kizárólag tájékoztató jellegű céllal készültek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jogszabályi változások következtében a Valasinfo.hu-n található tartalmak adott esetben a hatályos jogszabályi rendelkezésekkel akár teljesen ellentétes információt is nyújthatnak. Erre legyen figyelemmel!

2. Hogyan használhatja fel az itt található információt a saját honlapján, saját médiában? (Szerzői jogvédelem)

A Valasinfo.hu honlapján elérhető minden anyag a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy Ön a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. Különös tekintettel védelemben részesülnek az alábbiak:

1. a honlap szövege,

2. szófordulatai,

3. címsorai,

4. letölthető cikkei,

5. a blog bejegyzései,

6. grafikák

7. és egyéb anyagok.

A Valasinfo.hu-n található anyagokat kizárólag Dr. Mészáros Ádám előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részben másolni, továbbítani, módosítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.

3. Adatkezelés és biztonság

A Valasinfo.hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt.

A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk.Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek.

A Valasinfo.hu, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott.

A Valasinfo.hu nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük – az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A Valasinfo.hu az Ön által szolgáltatásunk igénybevételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

A Valasinfo.hu elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

4. Kéretlen levelek

A Valasinfo.hu soha, semmilyen indokkal vagy módon nem küld ki kéretlen e-maileket (SPAM). Kizárólag olyan email címekre küldünk ki e-maileket, amelyeknek a tulajdonosa a weboldalaink egyikén történő regisztrációval és a weboldal Felhasználási feltételeinek elfogadásával erre engedélyt adott. Amennyiben a felhasználó úgy gondolja, hogy kéretlen levelet kapott tőlünk, vagy valakitől, aki a Mészáros Mediátor Iroda Bt. vagy a Valasinfo.hu képviselőjének adja ki magát, kérjük, értesítsen minket elérhetőségünkön, és mi haladéktalanul kivizsgáljuk az ügyet. A vizsgálat segítése érdekében kérjük, adjon meg minden részletet, amit csak tud, és továbbítsa nekünk az Ön által kapott e-mailt teljes egészében.

válás válóper

Az erről szóló minikönyv INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

válóper válás

Legfrissebb cikkek

válóper válás

Az erről szóló minikönyv INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

válóper válás
-->

Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?

válóper gyerektartás vagyonmegosztás gyermektartás

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Ajándék 117 napos tanfolyam a házas- sági konfliktusok kezeléséről

házasság felbontása bontóper

INGYEN elvégezhető. Hová küldhetem?

Békében együtt CD-csomag

vagyonmegosztás válás

Az Ön és társa közötti konfliktusokkal kapcsolatban lehet tenni!

Tovább a részletekhez >