Ajándék e-book!

Azonnali ajándék!

INGYENES könyv és tanfolyam
a házassági konfliktusokról

Küldhetem ezeket Önnek?

Igen, kérem!
válás válóper tanácsok

A gyerektartás mértéke

Figyelem! Ez a cikk több mint 60 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak és nem a hatályos joganyagot tartalmazzák!

gyerektartás mértéke

Vajon mennyi tartásdíjat kell fizetnie annak, aki a gyermekétől különél?

A gyerektartás mértéke: gyerekenként most már fix összeget kell fizetni

A tartásdíj összegét az új Ptk. hatálybalépésének köszönhetően most már egy meghatározott, fix összegként kell megállapítani, ezt azonban gyermekenként általában a tartásdíjra kötelezett szülő átlagos jövedelmének 15-25%-a alapján számítja ki a bíróság (korábban százalékos fizetésre is lehetőség volt). Fontos azonban tudni, hogy a gyermektartásdíj fizetésére kötelezett szülővel szemben érvényesíthető összes tartási igény a jövedelme 50%-át nem haladhatja meg.

Nem történhet tehát az meg, hogy egy különélő férj például 150 ezer forintot keres, de abból 100 ezer forintot tartásdíj címén köteles kifizetni különélő vagy volt házastársának. Hiszen az már több, mint a fele!

Ha a szülők két vagy több gyermek tartására kötelesek, a gyerektartást úgy kell megállapítani, hogy egyik gyermek se kerüljön a másiknál kedvezőtlenebb helyzetbe, különösen akkor, ha nem egy háztartásban nevelkednek.

A gyerektartás mértéke: hogyan állapítja meg a bíróság?

A gyerektartást korábban (az új Ptk. hatálybalépését megelőzően)

 • százalékos arányban, vagy
 • határozott összegben, vagy
 • határozott összegben és bizonyos jövedelmek százalékában

határozhatta meg a bíróság, az új Ptk. hatálybalépésével (2014. III. 15.) azonban ez megváltozott. Mára megszűnt a tartásdíj fizetésére kötelezett szülő százalékos marasztalása, ezentúl tehát nem a kötelezett fizetésének meghatározott százalékában, hanem egy meghatározott, fix összegben kell a díjat megállapítani, melyet azonban a kötelezett jövedelmének 15-25%-ából kiindulva kell kiszámolni.

A gyerektartás mértéke megváltozhat. Hogyan?

Ha a gyerektartás közös megegyezéssel vagy bírósági ítélettel került megállapításra, úgy az ennek alapjául szolgáló körülmények lényeges változása esetlén a tartás mértékének megváltoztatását vagy a tartás megszüntetését lehet kérni.

Ha a gyerektartást közös egyetértéssel már eredetileg is kisebb összegben állapították meg, mint amennyi a törvény szerint járna, úgy ebben az esetben is lehet a gyerektartás felemelését lehet kérni.

Válás

A legördögibb válási csapda

Hogyan kerülheti Ön el?

Válás konfliktus

Az ingyenes minikönyvem azonnal az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:


369 hozzászólás

Én is hozzászólok!

 • B Zoltán hozzászólása:

  T Ádám
  A volt párom a jövedelmem 50% -át követeli,a gyermekünk ütánn,szeretném megtudni,hogy eszt megteheti-e,és megitélhetö részére ez az összeg?

  2010. 02. 08. - 13:50
  • Micskó Ferenc hozzászólása:

   Tisztelt Ügyvéd Úr!

   Azután szeretnék érdeklődni, hogy gyermekem márciusban betölti a 18. életévet, és a havi ösztöndíja 20.000,- Ft, amit minden hónapban megkap. Ezután nekem mennyi gyermektartás díjat kell fizetnem? A megállapított tartásdíj a fizetésem 20 %-a, de minimum 15.000,- Ft. Hallottam arról, hogy ha a gyermek ösztöndíjjal rendelkezik, akkor a gyermektartásdíj összege kevesebb lesz. Ez ügyben hova tudnék fordulni?
   Válaszát előre is köszönöm.

   2013. 01. 11. - 10:46
  • Jakabné Nagy Katalin hozzászólása:

   Tisztelt Ügyvéd Úr!

   Olyan kérdésem lenne,hogy a következő helyzetben érdemes-e bírósághoz fordulnom? Milyen jogaim vannak?2010-ben elváltunk.Közös megegyezés alapján az ex-em 40.000ft gyerektartást fizetett. Később 30.000ft-ra csökkentette, közös megegyezés alapján,mivel született egy gyermeke. Jelenleg felmondott a volt munkahelyén,ezért jövedelmi viszonyokra hivatkozva,az ügyvédjétől kaptam egy tervezetet,miszerint 95.150ft jövedelme van, házas már két gyermeke van a jelenlegi házasságában,ezért 15.500ft-ra csökkentené a gyerektartás díját. Én egyedül élek gyermekemmel albérletbe és több műszakban dolgozom,ahhoz hogy megfelelő körülményeket biztosítsak,mindkettőnk betegségének kezelésére és megélhetésünkre.A gyermeket rendszeresen láthatásával nincs probléma. Mennyi gyerektartást igényelhetek?Közös megegyezés alapján 25000ft-ban nem akar megállapodni. Ha nem fogadom el az ex ügyvédjének tervezetét, akkor nekem is külön ügyvédet kell megkérnem egy tervezet elkészítésére, vagy elegendő nem aláírnom a tervezetet és megvárni a bíróság végzését? Illetve mi az az összeg amit igényelhetek?
   Válaszát előre is köszönöm!
   Üdvözlettel:Katalin

   2014. 06. 05. - 15:05
  • Anna Ruben hozzászólása:

   Hi

     Én Anna Ruben United State of America, én maradtam Alabama, és van egy felbomlott üzlet, amíg nem találtam ezt a vállalati e-mail, aki segít nekem szerezni egy kölcsön üzleti, és most azt akarom, hogy használják ezt a rövid közép gratulálni a cég a gyors és biztonságos pénz kölcsön nekem nélkül bármilyen formában a biztosíték, én kölcsön 98,000.00USD alkotják a vállalat, hogy mentse az én dolgom, és még sok más, láttam a mail az interneten, mindenki mindig ad bizonyságot, amit tettek, úgyhogy gyorsan a kapcsolatot, és ők mind mindent megtettek értem stressz nélkül és a pénzem is küldött a számla 24 órával később, voltam meglepetés és úgy érzi, boldog, most már van egy szabványos üzleti ágens, aki segít nekem, most én is tanácsot azok aki sürgős kölcsönt felvenni velük a kapcsolatot a [fabianloanfirm@gmail.com] ő egy nagyon jó ember, és tudom, hogy ő segít azonnal.

   2014. 10. 12. - 00:40
  • marie hozzászólása:

   hitel ajánlatok között komolyan gyors, különösen

   Én vagyok az egyén, aki pénzügyi kölcsönök a rászorulóknak. Kap egy $500 millió kész $100 000 valaki képes visszafizetni, a 3 %-os kamattal. Beruházások nyereséges projektek is elvégezheti. Ha személyzet kész újraéleszteni a projekttevékenységek, vagy vásárolni egy lakást, legyen szíves kapcsolat én ha tud ad több részlet-a hitel megszerzéséhez követendő eljárásról. Kapcsolat: marie.brigitte.pine@gmail.com

   2015. 07. 16. - 13:12
  • Váló félben lévő apuka hozzászólása:

   Tisztelt szülők,. Gyermeket nevelők.

   Szerintem ha valaki keres 90000ft-ot és a bíróság levonja a felét gyerektartás megállapítására, nagyon is veszélybe kerül az apa megélhetése,. Igaz eleinte férfi és nő között létrejött kapcsolat szerelemből gyermek,. Késöbbi dolgokra nem gondolnak.
   Sok az önzés mindkét félről, mert szerintem minden ember öntő. Saját érdek haszon. Ilyenkor hol van a szeretet ami régen volt.
   Ne csapjátok be magatokat.
   Vannak kik megérdemlik amit kapnak de vannak sokan akik nem azt érdemlik bármelyik fél részéről amit évek során adtak egymásnak.
   Mit szólnának a nők ha a bíróság legtöbb esetben az apának ítélné a gyermeket, gyermekeket. Mindent mérlegelni kell.
   Kérdem én ezért kaptuk ezt az életet hogy a másikat tönkretegyük.?

   Még mielőtt bárki is elítélne de mért ne tenné, havi 4 műszakban 84000ft-ot keresek. Bárhogy is alakul bármi is történt szeretem a volt feleségem.
   Az ítéletet ráhagyom az Istenre.

   Szeressétek legalább egymást.’!!!!!

   “Szeretet nélkül nincsen élet”

   2015. 10. 05. - 06:16
  • Lebrun Alexis hozzászólása:

   Lebrun Alexis vagyok név szerint. Budapesten éljek, szeretném használni ezt a médiát, hogy figyelmeztesse az összes hitelkeresőt, hogy nagyon óvatos legyen, mert mindenhol csalók vannak. Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült voltam, és kétségbeesésem miatt számos online hitelezővel csaltam. Már majdnem elvesztettem a reményt, amíg egy barátom el nem hívott egy nagyon megbízható hitelintézetnek, a Turkiye Finans Banknak, aki 250.000 euró értékű fedezetlen kölcsönöket kölcsönadott 2 óra alatt stressz nélkül. Ha bármilyen kölcsönre van szüksége, akkor most lépjen kapcsolatba vele: (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org) vagy (tuerkiyefinansbank@gmail.com). Ezt a médiumot használom, hogy figyelmeztessen minden hitelkeresőt, mert a pokolban jártam a kezüket a csalárd hitelezők. És nem akarom, hogy az ellenségem is áthaladjon azon a pokolon, amelyen átmentek ezen csaló online hitelezők kezében, azt is szeretném, ha segítenének nekem átadni ezt az információt másoknak, akik szintén kölcsönt igényelnek, ha egyszer megkapja a Turkiye Finans Bank hitelét, és imádkozom, hogy Isten megáldja nekünk.

   2017. 12. 08. - 14:16
 • Nika hozzászólása:

  Kedves Ügyvéd Úr!
  Férjem egyik napról a másikra közölte,hogy elköltözik,de válásról hallani sem akar.Azt mondtam támogatni fog bennünket a továbbiakban is…
  Viszont én szeretném tudni,ha elválnának akkor a havi jövedelméből vonnák a gyerektartást vagy a negyedévente járó prémiumokból is.(elég magas a keresete és a prémium is,) 2 gyerekünk van 5 ill 6 és fél éves.Én jelenleg gyes-en vagyok és emelt összegű családi pótlékot kapok mert a kisebbik gyermekünk beteg. Nagyon várom válaszát melyet ezúton is köszönök.Üdbözlettel:Nika

  2010. 03. 02. - 14:30
 • Kata hozzászólása:

  T. Ügyved Ur!
  Lassan 7 eve elvaltam,1 kislanyunk van,aki utan fizetem a tartasdijat…
  Problemam:
  Volt ferjem Kb. 1 eve tudta meg ,hogy külföldön elek kapcsolatban,es meg több penzt akar,azt gondolvan hogy van nekem,de en is csak szocialis segelyböl elek (ami nem sok),meg kedvesem tart el.
  Gyermekkel sok evig akadalyozta a kapcsolattartasomat,par honapja is csak emailben vagy neha telefonon beszelhetek vele.
  Viszont ez a 7 evi tartasdijat sem gyermekünkre költötte,hanem magara (italozas,tartozasok kiegyenlitese,stb)
  Ilyenkor mit tehetnek,ha megint “tamadasba” lendülne?

  Köszönettel:Kata

  2010. 03. 09. - 17:11
  • Rika hozzászólása:

   Kedves Ügyvéd úr!
   Egy kérdésem lenne.Férjemmel elválunk,és van 3 gyermekünk.(8,7,4 évesek)
   Gyermekeimmel vissza költöztünk édesanyámhoz,és most nyolcan élünk egy lakásban,Ami négy hálószobából,fürdő szobából és konyhából áll.
   A Kérdésem pedig az lenne,hogy elvehettné-e a férjem a gyermekeimet,mert h sokan élünk a lakásba,vagy mi az az ok ami miatt neki ítélné a bíróság a gyerekeket?
   Válaszát előre is köszönöm!
   Tisztelettel:
   Rika

   2012. 11. 30. - 14:54
 • Zsuzsi hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd úr!
  A gyerektartás maximuma felől érdeklődnék. Két gyerekkel hagyott el a volt férjem, a havi fizetése nettó 250-300 eft, kb. ennyit kap még prémium és szabadalmi hozzájárulás címén.
  mennyi gyerektartást kaphatok? Családi házat ( az én tulajdonom ) kell fenntartanom, fél év múlva már csak gyest kapok.
  Hogy érjem el,hogy már az első tárgyaláson határozzanak meg gyerektartást?
  Milyen érvekkel lehet a minél magasabb összeget elérni?
  Köszönöm

  2010. 03. 24. - 13:09
 • Timi hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd úr!
  Sürgős segítségre lenne szükségem. Két gyerekkel hagyott el a volt férjem, a havi fizetése nettó 350 eft, kb. ennyit kap havonta még “feketén” , a BT-jén keresztül csak kamu számlázások vannak pl befolyó öszeg 300 e ft számlázott 20 ezer.
  Van egy 20 M ft-os 10 m hitellel terhelt lakásunk, törlesztő részlet,kktg rezsi havi 180 ezer. én 140 e ftot keresek. Közös megegyezéssel akartunk válni, de meggondolta magát… most akarja beadni a keresetlevelet, a lakást nekem adná a hitellel, és a két gyerek után140 ezer ft-ot fizetne. Korábban 170 e ft ban egyeztünk meg, hogy a bank jóhóváhagyja az átírást a nevemre (hitel, rezsi fedezet). Jelenleg egy 95 nm 100 e ftos albérletben lakik, jól él, de bizonyítani nem lehet a dolgokat, mert nincs bejelentve és egy barátjáé, papíron az anyukájánál lakik.Kérdésem mennyi gyerektartást kaphatok ebben az esetben? Milyen érvekkel lehet elérni azt hogy bejelentett bére 50%-át megkaphassuk? A gyerekek miatt ha lehet maradnék a jelenlegi lakásban, szüleim messze élnek és anyagilag sem tudnak támogatni.Köszönöm

  2010. 04. 12. - 10:53
 • Sándor hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Az élet úgy hozta, hogy 2 kisgyermekem van akik édesanyjával nem élek együtt az egyik után fizetek 5.000.-Ft gyerektartást, a másiknál még csak most lesz tárgyalás érdeklődni szeretnék, hogy a másik után mennyi az az összeg amire kötelezhetnek engem. Minimál béren dolgozom és albérletben lakom. Kérem segítsen köszönöm.

  2010. 05. 13. - 08:56
 • Sándor hozzászólása:

  Az előzőekhez hozzátéve 2 külön anyáról és gyerekről van szó!!
  Köszönöm

  2010. 05. 13. - 08:59
 • Kolláth István hozzászólása:

  T Ügyvéd úr! Érdeklödnék,gyemek elhelyezési pert vesztettem,jelenleg munkanélkül vagyok.Alkalmi munkábol élek.A perköltség 55000-ft jelenleg nem tudom kifizetni.Milyen lehetőségeim vannak-részletfizetés esetleg egyéb.Gyerek tartás 18000-ft egyébb számláim 45000-ft havonta.

  2010. 05. 20. - 10:08
 • József hozzászólása:

  Tisztel Ügyvéd Úr!
  Nekem több kérdésem is lenne önhöz.A bíróság a válásunk-kor 40000 ft-ot állapított meg gyerektartásra!De ezt most nehezen tudom teljesíteni.Hogyan lehetne ezt csökkenteni?Folyton még az előírt időpont előtt követeli a pénzt a volt feleségem,hogy a gyereknek ruha,cipő kell.De a gyerekek nem járnak megfelelő ruhában.Tehát nem rájuk fordítja a pénzt.Ő nem akar dolgozni,emelt családit kap és gyesen van a gyerekkel.És ami még bosszantó,hogy a volt feleségemnek is van egy új kapcsolata,és a gyerekeket teljesen ellenem hangolják.A bíróság korlátlan láthatást ítélt meg,és amikor el szeretném hozni őket,akkor folyton útjuk van.A gyerekek nem merik kimondani,hogy szeretnének nálam jönni,mert az édesanyjuk nyakon húzza őket!Sírva mesélték el a telefonban,hogy “anya nem enged!”Benne vannak a Nemzeti Őrseregben,és a gyerekeket is belevitték.Folyton katonai ruhában vannak gépfegyverrel,késsel,tőrrel a kezükben,és a rasszizmusra nevelik.Szerintem ez nem való egy 8-és egy 9. éves gyereknek!Amit én nem szeretnék.Majd ha nagyok lesznek,el dönthetik,majd hogy mit szeretnének!Hogyan akadályozhatom ezt meg??Kérem segítsen!

  2010. 05. 29. - 17:55
  • Andrea hozzászólása:

   Kedves József!
   Elnézést ,hogy megszólítom.A párom,mostmár férjem ugyanebben a cipőben jár az exével.A nő kirugatta a külföldi munkahelyéről.2008-ban váltak,és 60ezer gytartást állapítottak meg.Akkor a párom albérletbe kényszerült és csak a felét fizette a nőnek,így is nehezen élt meg.A 12 és 14 éves lányokat már 2 éve nem látta mert teljesen ellene nevelték.Eltűnnek az apjuk elől.A volt feleség ha meglát minket az utcán már ordít is ,mocskol trágár szavakkal minket.engem 2009 decemberében meg is támadott.Idén feb 01.-én megszűnt a férjem kinti munkája.Az ex addig telefonálgatott a munkáltatónak míg férjemet kirugta.Nekem sincs munkám jelenleg.Itt vagyunk pénz nélkül.Kérdem én miből fizessen a férjem.Most a szüleimnél élünk.Volt egy autom azt adtam el,hogy enni tudjunk.Egyszerűen nem tudom mi lesz.De a bíróságnál beperelte.
   Önnek sikerült a csökkentés?
   Üdvözlettel:Andrea

   2010. 07. 06. - 16:15
 • Rita hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Nekem a következők lennének a kérdéseim! A volt férjemtől más fél éve elköltöztünk a gyerekekkel,és albérletben élünk.A lakás ami volt közös volt.Idáig ott lakott és most a kapcsolatban él,a lakás nem érdekli,és eddig nem adta el,nem is fizette ki belőle.Így mit tegyek?
  26000 ft.gyerektartásdíjat fizet,és így nekem nem elég a jövedelmem hiába dolgozom.Hogyan lehetne ezt növelni?Ő dolgozik,de “feketén”,mellette kapja a szociális segélyt.Így nem tudom bizonyítani,hogy jó keresete van!Mezőgazdaságban dolgozik,így a gyerekek felé nem teljesíti a láthatást,avval a kifogással,hogy a munkája nem engedi.Időjárás és szezon függő.Tudtom nélkül hazugsággal elvitte a gyerekeket a jelenlegi párjához,ami nem tett jót a gyerekeknek.Nem akarnak oda menni a hölgynél,mert ott lakik.Nem érti meg.Rájuk akarja erőltetni.Fenyegetőzik,hogy bíróságra adja az ügyet.Hogyan akadályozhatom ezt meg?Kértem,hogy ő legyen a gyerekekkel,és még nem vigye a kapcsolatába így bele.Majd szépen lassan.De nem így tesz.Mit tegyek???
  Várom válaszát!
  Minden jót kívánok!

  2010. 05. 29. - 18:14
 • Arthur hozzászólása:

  3 éve folyik a válóperünk a feleségemmel. 3 Gyermekünk van.Az iker fiuk 14 évesek múltak. A kislány 12 éves. Az egyik fiú és a kislány a feleségemnél . A másik fiú velem lakik! A gyerekek elhelyezésben sincs még ítélet! A bírónő több hibát is vétett az évek alatt és elfogultságot is bejelentettünk amit természetesen elutasítottak.
  Amikor szóba került a gyerektartás megállapítása. Akkor még volt bejelentett fő állásom nettó 100.000-forinttal. A törvény szerint a netto bér max40% át vonhatják le! DE! Megszűnt a munkaviszonyom 2009.szeptemberében. A bírónő a feleségemnél lévő fiamra havi 20.000ft ot a lányomra 30.000Ft ot ítélt meg! A nálam lévő fiamra 1 fillért se ítélt meg! Az ügyvédem ott hibázott nagyot, hogy ezt az ítéletet nem felebezte meg és jogerőre emelkedett, de közben 2009.novemberében a bíróság többszöri vétsége miatt felebezést nyújtottunk be aminek tárgya volt az 50.000Ft gyerektartás is és elutasították a felülvizsgálati kérelmünket! 1.)Álláspontom szerint visszamenőleg max 6havi gyerektartást kérhet! 2.) Ha nálam van 1 és nála 2 gyerek akkor csak 1 gyerek után jár gyerektartás! 3.) Ha nem szűnt volna meg a munkahelyem akkor is csak max 40.000 Ft ot itélhet meg ha mindhárom gyerek ott van ! De 1 ittvan nálam! Ehhez képest 1.000.000Ft ot fizessek meg a végrehajtónak 15napon belül gyerektartásra 2008.jan1-2010jan1 ig közötti időszakra !
  A feleségem 3 év alatt 1 fillért se fizetett, sőt mindhárom gyerek után felvette a családi pótlékot! Még van 5 napom!!! Lefoglalják a kocsimat és a motoromat 3,2 milló értékben! !!! Ebben az országban mindent meglehet tenni????

  2010. 06. 10. - 16:15
 • István hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  1 éve hagytam el a feleségem, aki most beadta a válópert. Én próbáltam közös megegyezéssel elválni de ő nem ment bele, pert akart. Igaz, az 1 év alatt én “nem fizettem” tartásdíjat, viszont mivel a feleségem nem dolgozik, és emiatt a közüzemi szolgáltatást (villany, gáz) kikapcsolták, a gyerekeim télen ott marattak a hidegbe, kifizettem a számlákat (160.000.- Ft.) és visszakapcsoltattam a szolgáltatást. A havi nettó jövedelmem 46.000.- ft. ebből mennyi tartásdíjat állapíthatnak meg. A kifizetett 160.000.- ft-ot figyelembe veszik az elmúlt év elmarat tartásdíjába, mert a feleségem visszamenőleg követel tartásdíjat.

  2010. 06. 16. - 21:01
  • Balek hozzászólása:

   Feleségemmel válófélben vagyunk. Ő nem dolgozik 6 éve. Van egy 5 éves lányom és egy 7-ik évében lévő fiam. Feleségem nem dolgozik, az én jövedelmemből élünk. Kapunk családi pótlékot és gyest a fiam 10 éves koráig, mivel sérült szegény. Ezeket a pénzeket(gyes, családi pótlék emelt) a feleségem számlájára utalják és ő ezt a saját jövedelmének tartja és a háztartásba nem adja bele. Mindent én fizetek az ég világon.
   Elmondja, hogy hülye lenne dolgozni menni, mivel én úgyis kifizetek mindent és ami az ő számlájára megy az az övé.Gyüjti, gyűjti, gyűjti.Havonta átutalok a számlájára 100 000 forintot és emellett mindent én fizetek. Mindent. El kell mondanunk együtt egy háztartásban élünk. Ő kap így kb 165000 forintot és ezek után még azt mondja, hogy ez nem elég neki. Azt mondja, ha nem adok több pénzt rákényszerűl, hogy prostituált legyen. Elmondása alapján eddig is a házasságunk alatt áruba bocsátotta a testét. Mit tegyek, teljesen kikészültem, nem tudok mit tenni. Zsarol. Jó apa vagyok, nem járok kocsmába, nincs titkos kapcsolatom stb. Szinte minden időmet a családommal töltöm. A családom semmiben nem szenved hiányt, de ez nem elég. Kijelentette, ha válunk még a bőrt is lehúzza rólam. Mit tegyek, már nem bírom, teljesen kikészültem.

   2016. 01. 14. - 23:34
 • Hegyi V. Magdolna hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Lányom 24 éves, nappali tagozatos egyetemi halható, apja külföldön él, 2010-ben nem kaptam még tartásdíjat. Mi a teendőm??
  Köszönettel
  V.M.

  2010. 06. 29. - 10:33
 • Zsozsó hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Nálunk kicsit más a helyzet. A férjem fia 17 éves, elég problémás gyerek. 4 éves kora óta a férjem neveli, mert az édesanyja új párkapcsolatában neki már nem maradt hely. Az utóbbi pár évben férjemmel házasságot kötöttünk és van 2 gyermekünk is (ők 2 és 5 évesek)
  A fiú édesanyja és szülei folyamatosan ellenünk (ellenem és férjem ellen) húzták a kamasz fiút, aki egyre nehezebben kezelhetővé vált, nem járt be iskolába, bandázott, csavargott, többször elszökött itthonról. A gyermekjóléti szolgálat segítségét is igénybe kellett vennünk. Addig fajult a dolog, hogy a nevelt fiam úgy döntött, elköltözik tőlünk, és mivel az édesanyja nem fogadja be, ezért anyai nagyszüleihez megy. Én úgy érzem, hogy nem lett volna szükség az elköltözésre, ha a gyermeket nem “nevelik” férjem ellen és ellenem.
  Két kérdésem lenne:
  -ilyen esetben számít-e a családból kikerülés körülménye a gyermektartás megállapításánál?
  -a férjem havi keresete 80.000 Ft, én GYES-en vagyok a kisebbik gyermekünkkel, másik közös gyermekünk óvodás. Milyen összegű gyermektartásdíj-megállapításra számíthatunk?
  Válaszát előre is tisztelettel köszönöm!

  2010. 07. 21. - 18:45
 • Gyöngyi hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Lányom Apja a bíróság által megítélt tartásdíjat nem fizeti a megadott határidőig. Ez minden hó 15-e lenne. Többszöri megkeresésre sem reagál. 11 000 ft-ról van szó! :( Ez év áprilisában pld. nem is fizetett!
  Mivel lányom egyetemista, van kiadásunk rendesen.
  Kihez fordulhatok, hogy az elmaradott tartásdíjat megfizesse? Hogy érhetem el, hogy időben megérkezzen ez a hatalmas összeg?

  Válaszát tisztelettel köszönöm!

  2010. 07. 23. - 10:56
 • Zsilkóné hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  A férjem első házasságából egy gyermek született,aki most 14 éves.20 % gyerektartást fizet utána(kb.24000 ft.).A mi közös házasságunkból két gyermek született10 és 4 évesek.. Az lenne a kérdésem,hogy kérhetjük e a gyerektartás csökkentését,és ha igen,akkor milyen papírokat kell benyújtani a kereset mellé?
  Válaszát előre is köszönöm!

  2010. 08. 22. - 14:05
  • jabti hozzászólása:

   Tisztelt Ügyvéd Úr!
   Nekem csak annyi lenne a kérdésem ha én a volt párommal megbeszéltük hogy 30.000 ft adok gyerektartásra azt mindenképp bele kell irni a váloperbe az okmányokba?mert tudomásom szerint ha engem baleset ér és nem tudom odaadni a pénzt akkor követelheti mivel irás van róla.mi a helyes?

   2010. 09. 05. - 18:24
  • Shareef hozzászólása:

   Jf3 cikk, kf6szf6njfck . Sanszos, hogy az e9v je1te9ka cedm ve1rome1nyosa. Mege9rte ve1rni re1. A bugokat pedig mint az Oblivionne1l, hamar javedtani fogje1k, sőt me9g tnesezk egy rakat faj kfcldete9st e9s extre1t is bele9jfck, ahogyan azt me1r megszokhattuk enne9l a sorozatne1l. Ha csak annyi je1te9kidőt tf6ltf6k vele mint az Oblivionnal, me1r mege9ri VN:R_U [1.9.10_1130]Szavaz s: 0 ( 0 szavazatb l)

   2012. 05. 04. - 03:50
 • Tisztelt Ügyvéd úr! hozzászólása:

  Kérdésem az lenne, hogy férjem bejelentette hogy ő kilép a kapcsolatunkból!
  Két lányunk van 5-8 évesek azt mondta gondoskodik róluk, kérdésem az lenne hogy ő nemzetközi gépkocsivezető és ugye van egy hivatalosan bejelentett összeg a minimál bér + napi díjak melyik után számolják a gyerektartást? Az apeh-nál természetesen a napidíj is látszik!
  Én jelenleg nem dolgozom,semmiféle juttattást sehonnan nem kapok!
  Egyenlőre nem tudom hogy vállni akar-e vagy csak lelépni!
  Gyors válaszát előre is köszönöm!

  2010. 09. 08. - 08:12
 • Zsolti hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  8 éve fizetem a tartásdíjat a volt feleségemnek a kislányom után, aki most 14 éves. Azt szeretném tudni, hogy meddig kell még a tartásdíjat fizetni, mert eddig úgy tudtam, hogy 18. életév betöltéséig. Született azóta 1 kisfiam és a feleségem jelenleg terhes a 2. közös gyermekünkkel. A kérdésem még az lenne, hogy ha csökkenteni szeretném a tartásdíj összegét, akkor azt mikortól tehetem meg.
  Gyors válaszát előre is köszönöm!

  2010. 09. 10. - 19:44
 • Tisztelt Ügyvéd Úr! hozzászólása:

  Van egy 6 éves kisfiam, aki egy 3 hónapos kaland eredményeként született. Az utolsó közös éjszakánkon sikerült összehozni mert az anyuka titkon abbahagyta a fogamzásgátló szedését. A pici mire megszületett, részemről több százezer forinttal támogatva az anyukát (mindene meg lett amire szüksége volt). megpróbáltuk együtt, de ő engem kirúgott. Abban az időben külföldön dolgoztam és 2-3 hetente jártam haza hozzájuk, majd utána már csak a picihez. Erről röviden ennyit. Jelenleg havonta 25.000 Ft-ot fizetek tartásdíjat, és ezen felül etetőszék, autósülés, bébihordó, logopédusra-néha, stb még külön én kifizettem az anyukának. Ez egy kettőnk közötti szóbeli megállapodás. Kéthetente találkozom a gyermekkel, ha elhozom hozzánk. Azóta megnősültem és van egy közel egy éves gyermekünk feleségemmel. Múltkor számolgattuk a feleségemmel, mennyibe van a babánk havonta, és rájöttünk, hogy őrá még egyetlen hónapban sem volt módunk 25.000 Ft-ot elkölteni. Feltettem magamban a kérdést, miért is fizetek én ennyi pénzt a kedves anyukának? Mennyivel járul Ő hozzá a gyermekkel kapcsolatos kiadásokhoz? Azért hogy ő szoláriumra, lízinges kocsira és menő új ruhákra is tudja költeni egyéb bevételeit. Mert az én feleségemnek egyiket sincs módja igénybe venni. Ja, tartós kapcsolatot a kedves anyuka nem akar, mondván ő teljesen jól el van így. Nekem egyébként 19 hónapja nincs bérből származó jövedelmem. Ebben az esetben mi a joggyakorlat? Én ugyanis csökkenteni szeretném a havi 25.000 Ft-ot legfeljebb 15.000 Ft-ra. Ön szerint ez reális elképzelés? Az anya szempontjából támadható lenne e ez a módosítás? Bíróságon ebben a helyzetben mire számíthatnánk?
  Köszönettel: G.I.

  2010. 09. 11. - 14:31
 • Róbert hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  11 éves lányom van az anyával nem voltunk házasok. 2006-ban Szeged Megyei Jogú Város Polg. Hiv. Gyámhivatal előtt készült egy jegyzőkönyv miben az áll hogy a szülői felügyeleti jogot az édesanya gyakorolja de a lényges kérdésekben közös a felügyelet. De az ádesapa szülői joga szünetel. És hogy az édesapa gyermektartásdíjat nem fizet. Ezt az édesanya kezdeményezte lakáshoz való jutása céljából. Én ebbe akkor belementem. Most viszont mégis szeretne gyerektatrást a gyerek után. (a lakás meglett) Kérdésem hogy követelhet e?
  Köszönettel. Róbert

  2010. 09. 21. - 22:06
 • H.Renata hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  1999-ben volt a válásunk,akkor a Bíróság 5 ezer forint gyermektartási díjat szabott ki.Volt férjem megemelte ezt 10ezer,majd 20ezer forintra az elmúlt években.Papírunk nincs róla.Viszont az elmúlt hónapokban már nem fizet semmit,nem járul hozzá semmihez,nem keresi,nem viszi gyermekét.Kérdésem ilyenkor mi a teendőm,hogyan tudom elérni hogy fizessen.Volt férjemnek bejelentett munkahelye nincs,nevén nem szerepel semmi.

  Köszönettel!

  2010. 09. 23. - 13:50
 • Vinczéné Ficsór Szabina hozzászólása:

  Külön költöztünk a férjemtől egy gyermekemmel. El fogunk válni, már ezt eldöntöttük, de megvárom hogy a férjem adja be a válópert, mivel ugy tudom, hogy annak kell fizetni a perköltséget, aki beadja a válókeresetet.
  Az lenne a kérdésem, hogy addig is jár-e nekem gyermektartás, amig el nem válunk. Mit kell tennem, hogy megkapjam?

  2010. 10. 09. - 15:31
 • sz istván hozzászólása:

  az én támám teljesen más dolgo arra lenék kiváncsi h perben vagyok a gyerekem édesanyjával és most lex az utolso a ygermekemet nem láta majdnem másfél éve nem is kereste mégis kőveteli a gyerekemet mikor már tőbb mint két éve én nevelem a szüleimel és ő nagyon nem foglalkozottt vele nem si szoptata szoval azt kell mondanom h semmit nem ért a gyerekhez csak anyit tudot h megszülte 5 perc alatt van e esélye a biroságon előre is kőszőnőm válaszát

  2010. 10. 15. - 09:03
 • Árpád hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Az én esetem nagyon fura! 8 éve váltam el.2 fiam közül az egyik nálam lakott, a másik a volt nejnél. 3 éve a fiam is elment az anyjához lakni.Most nála 2 kereső fiú lakik,(egy az előző házasságából) + az én kisebbik fiam, aki után gyermektartást kell fizetnem. Kb.3 éve munkanélküli vagyok, 3 hónapig volt ellátás a M:N: Hivataltól, aztán semmi. Az utolsó 2 évben a koromra való tekintettel a Hivatal megadta a védett korra járóellátást, ami nem 3hónap után jár le, hanem folytonos. 27800 Ft-ől 16735 Ft-t kaptam kézhez, mert ebből vonták a gyerektartást. Mivel a Bíróság 15000 Ft fizetésére kötelezett, és a v.nej csak 8200 ft kapott ebből meg,jelentős adósságom lett. Végrehajtóhoz fordult, ahol 240000 Ft-ért árverezni akarják a lakásom. A valójában kifizetett összeg 500 000 Ft-on felül van. Erről aláírt papírok vannak. De mégis árverezik a lakásom, ami azt jelenti, hogy amiért eddig 28 évet dolgoztam, az el lesz kotya-vetyélve. Én pedig mehetek a buszmegállóba aludni, vagy nem tudom hova. Nem hiszem azt, hogy ezt érdemlem.Hogy lehet az, hogy ebben a demokráciában, vagy nem tudom minek nevezzem ezst a rendszert, 240000 Ft-ért kiteszik az embert az utcára. Holott a dupláját is már kifizettem.Hol a bíróság, hol az igazság, és ebben a jogban hol az EMBER, aki élvezi a “szociális hálót”? (Annyit beszélnek ezek a médiában, hogy dühroham kap el,)
  Most az ingatlan árverést felfüggesztették, dec. 8-ig. Nem tudom mit kell tennem azért, hogy a lakásom enyém maradhasson! Egy jó szó, egy jó tanács, bár mi, ami segíthet, nagy örömömre szolgálna!
  Kérem segítsen!

  2010. 11. 21. - 21:29
 • Zoltán hozzászólása:

  T
  .Ügyvéd Ur!
  5éve váltam el,a gyerek3 éves volt.Eddig a meglévő pénzemet amit a biróság megitélt számitották be gyerektartásba.A volt feleségem sem a házasságunk alatt sem most nem dolgozik .A családi kiadásokhoz egy fillérrel sohasem járult hozzá.Munkaviszonya sohasem volt.A Biróság által megitélt pénzt én a házasságba bevittem.De nem ez a lényeg.2éve elkezdtem egy iskolát azért hogy a megélhetés könnyebb legyen, hiszen a minimál bértől alig kapok többet,de ez az iskola fizetös lett ettöl az évtől,kb még másfél év.Egyedül élek és a fizetésem 20%-át vonják.Nehéz helyzetbe keültem.Kérthetem e a Biróságól az iskola idöszakára az ideiglenes csökkentést?Köszönöm válaszát.

  2010. 11. 30. - 11:49
 • Veronika hozzászólása:

  Kedves ügyvéd úr
  arról szeretnék érdeklődni hogy az exemnek született egy gyereke. Nekünk közösen van 5 gyermekünk amit a bíróság megállapította a fizetése felét de egy minimum összeget is.
  Miben érinti az én gyerektartásomat a féltestvér? A bírónő valami olyat mondott hogy nem 5 felé oszlik hanem 6. Ez a minimumot érinti vagy a fele fizetését? Vagy a fele fizetését az 5 gyermekem miatt mindenféle képen megkapom akárhány gyereke születik neki később? az amúgy is iszonyat kevés gyerektartás emiatt még csökkenne? mert most kapok kb 10%-ot gyerekenként és akkor fogok kapni ha azt is belevonják 8%-ot? és ha lesz még 3 akkor csak 2%-ot gyerekenként? ezt értem úgy egy példában hogy most kapok mondjuk 55-ezret akkor ha belevonják a 6-ik gyerekét akkor az én gyerekeim kapnának 48 ezret ha továbbiak születnének mondjuk még kettő akkor az enyémek kapnának 20 ezret?? Hol itt a semelyik gyerek ne csorbuljon dolog? mert így az enyémek csorbulnak azzal hogy én egyedül nevelem őket míg ott két kereső van.
  ő lemondott róluk azaz nem látogatja nem jön hozzájuk se szülinapra se karira se semmikor. egyedül iskoláztatom a 4 sulisomat, öltöztetem, táborok, osztálypénz szóval csak Én vagyok nekik. Tudom ott a gyerektartás. Nem is replikáznék de ha csökkenteni fogják akkor már igen. Mert totál egyedül gondoskodok róluk. Ő semmiben sem csak abba hogy utalnak tőle de ha nem utalnának akkor még pénzileg sem. utcán (egy kerületbe lakunk közel egymáshoz)a gyerekeknek sem köszön. Együtt vállaltuk a gyerekeket.
  Mit lehet tenni hoyg ne tudják csökkenteni ezt a kevés összeget is?

  Mielőbbi válaszát várnám.
  Köszönöm

  2011. 01. 11. - 19:51
  • Ledi hozzászólása:

   e9n me1r itt reszketek 20:00 tf3l a ge9p elf6tt , nem aze9rt h sfcrgesselek , de me9g matrkea tanulnom ke9ne mer holnap TZ e9s nemtudok addig tanulni ameddig ki nincs sorsolva xDVN:R_U [1.9.10_1130]Szavaz s: 0 ( 0 szavazatb l)

   2012. 05. 02. - 06:45
 • mo hozzászólása:

  Tisztelt Mindenki!

  Én egy boldog kismama vagyok. A párom elvált és van egy kislánya, és én azt vettem észre, hogy a legtöbb nő a gyerekét pénzforrásnak tekinti. Az nem számít, hogy az apuka látja-e a gyereket vagy sem, csak fizessenek. Elég szomorú, hogy egy emberi lénynek, akik nem különbek a nőknél, ilyen hátrányos helyzetben vannak. Fordított esetben a nők vajon mit tennének, ha két hetente láthatnák gyermekeiket?

  2011. 02. 25. - 18:19
  • Maike hozzászólása:

   Be9ke1val e9rtek egyet.Nagyon izgalmas dogolk tf6rte9nnek a nyugati fantasyval Chabone9k sze9pen becipelik a fősodorba, az ifjfase1gi rege9nyek renesze1nszukat e9lik (e9s nem jf6tt be a jf3slat, hogy ezentfal me9g sze1z e9ven e1t csak a HP-ről fog szf3lni minden), Pratchett ke9pes volt megfajedtani f6nmage1t (Nation), lassan minden he9tre jut egy fantasy scifi filmbemutatf3, hogy a te9ve9sorozatokrf3l ne is besze9ljfcnk.A francie1k megcsine1lje1k sze9p csendben a maguk forradalme1t, e9ledezik a magyar scifi De me9g a jape1n dominancia sem olyan durva: Uraszava Naoki szinte klasszikus nyugati tf6rte9netekkel dolgozik, e9s az faj genere1cif3 lege9rdekesebb alkotf3i sem keletiesse9gfckkel tűnnek ki (Pl. Igarasi Daiszuke me1gikus realizmusa vagy Aszano Inio urban fantasyei.)

   2012. 10. 03. - 07:08
 • ilona hozzászólása:

  T.Ügyvéd úr!Nagyon kedves ismerősöm több gyerektartást szeretett volna kérni ,de mivel az apuka maszek festő, és mellette rokkant nyugdíjas í és tudja,hogy sokat dolgozik,de az adó bevallásba ,csak pár ezer forintot hoz ki ,ezért még neki kel perköltséget,fizetni .Kikel -e fizetni mert így a kiskorú gyerek megélhetése veszélyben van 2011 03 28

  2011. 03. 27. - 18:57
 • Éva hozzászólása:

  T. Ügyvéd Úr! Férjem szüleivel és 4 hós lányunkkal éltünk eddig 5-en. Most meghalt az édesapja, közel 1 éve férjem munkanélküli. A szülei nyugdíjjából és az én tgyás-omból plusz családi pótlékból élünk. Az első házasságából van egy 6 éves kisfia, aki után 20 ezer forintot fizet havonta. Első felesége most veszítette el az állását, eddig hétvégenként dolgozott, élettársi kapcsolatban él. Az a kérdésem, lehetne-e valamilyen formában a gyerektartás csökkentését kérni? Válaszát nagyon köszönöm!

  2011. 04. 11. - 16:25
 • zsigmond hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd úr!

  válóperem most van folyamatban.Szeretném megtudni két gyermekem után,gyermektartásdíllyat visszamenőleg hány hónapot követelhet a feleségem?
  Várom válaszát ,köszönöm.

  2011. 04. 30. - 12:03
 • Monesz hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Az élettársamnak az előző házasságából van egy 13 éves fia, aki után havonta fizet 20000 forint tartásdíjat, de már másfél éve nem volt nálunk, a telefont sem veszi fel. Nekem egy 16 éves fiam van és most várom a közös gyerekünket.
  A párom köteles-e tartásdíjat fizetni? Hová fordulhat ezzel a problémával?

  Várom válaszát, köszönöm!

  2011. 06. 16. - 12:55
 • Róbert hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd úr,nekem a fizetésemet 33%bírósági letiltás terheli. ha elválok és a bíróság a feleségemnek ítéli a három gyereket akkor mi történik mennyi lesz a gyerektartás.

  2011. 06. 25. - 16:56
 • Kroly hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd úr!
  Válás és 2 gyerek után az új házasságban is születik egy gyermek. A külön élők ekkor hány % gyerektartást kaphatnak maximum?
  Válaszát köszönöm!

  2011. 07. 31. - 10:09
 • Attila hozzászólása:

  Maguk mind csak azt nézik, mi jobb önöknek! Minél több pénzt akarnak kicsikarni a voltpárjuktól, de azt nem nézik, hogy ezzel jelentősen csökentik az élet minőségüket! Én pl keresek havonta maximum 90 ezer ft, ennek az 50% át vonják le! Kérdezem én , önök közül bárki megtud élni havi 40-45 ezer forintból??

  2011. 08. 02. - 22:05
 • Gábor hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd úr.
  éve váltunk el a feleségemtől. Mostanra nagyon eldurvult a helyzet felőle.Mikor váltunk még papíron ugyanabban a városban lakott mint én, pedig akkor már elköltözött 200km-re. Nekem kell látogatnom a gyermekem és fizetek 20″ gyerektartást. 170 e nettó fizetésnél ez elég sok.Jelenleg párommal van egy közös gyermekünk és a barátnőm gyermekét mi neveljük. Sajnos nem tudok havonta kétszer felmenni a gyermekemhez, mivel nem telik már rá. Van e lehetőség csökkenteni a gyerektartás mértékét(pl. fix összegre)

  2011. 09. 05. - 13:47
 • Zsadányi Ágnes hozzászólása:

  Üdvözletem!
  Párom volt házasságából két gyermeke született. A bíróság levonhatja-e 100.000Ft-os fizetésének az 50%-át az esetben, ha mi is két gyermeket nevelünk. Két gyermekünkből az egyik közös.
  Köszönöm a jógi tájékoztatást.
  Üdvözlettel: Ági

  2011. 09. 15. - 18:31
 • Csaba! hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Volt feleségem Németországban, én Magyarországon élek. Két fiam kint maradt az édesanyjával. Volt feleségemnek a kinti törvények alapján állapították meg a tartásdíjat, gyerekenként 200-200 eurót. Jelenleg minibálbért keresek itthon.
  Kérdésem: Kihez fordulhatnék segítségért? Volt feleségem arra pályázik, hogy-az egyébként általa Magyarországon albérlőnek kiadott – közös ingatlanunkat megszerezze. Jelenleg albérletben lakom, mert a fent említett okokból kifolyólag a saját lakásomban lakni nem tudok. Az ingatlant megvásárolnák, melynek fele részéből további 2 millió forintot ajánlottam fel a volt feleségemnek.
  Volt feleségem az ingatlant nem akarja eladni.
  Nagy szükségem van a segítségre!

  Előre is köszönöm a segítséget!

  2011. 10. 22. - 10:05
 • anett hozzászólása:

  Üdvözlöm egy hatalmas problémával fordulnék önhöz. Párom öt éve elvállt a volt feleségétöl rendesen fizeti a gyermektartást 35.000 Ft-ot a három gyerekre.Születésnap,Karácsony,Gyereknap,Husvét csak nálunk van mert semmire sincs pénze. Dolgozni nem hajlandó elmenni semmi féle képpen elvan otthon magának. Mindent mi állunk anyagilag és mégis éheznek a gyerekek mert nem jön ki a pénzböl.Minden hétvégén nálunk vannak és a szünetekben is.Szerettük volna elhozni töle a gyerekeket hogy rendes életet tudjanak élni de nem adta mert akkor ö miböl fog enni. Szeretnék erre a problémára megoldást találni minnél hamarabb.

  Előre is köszönöm

  2011. 11. 14. - 10:49
 • Olgi hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy jelenleg élettársi kapcsolatban élek. Korábbi kapcsolatomból van egy 16 éves leányom, jelenlegi kapcsolatunkból egy 21 hónapos gyermekünk, akivel GYES-en vagyok. Sajnos a kapcsolatunk erősen megromlott, az apuka a közös gyermek után havonta fizetget némi összeget. Szeretném megtudni, hogy milyen törvényi lehetőségeim vannak gyermektartásra. Ennek várható mértékéről szeretnék tudakozódni. Az apuka jövedelme egész magas bruttó 280e, de ezt különböző levonások is terhelik.

  Segítségét és válaszát előre is hálásan köszönöm.

  2011. 12. 16. - 17:41
 • Edit hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Van egy munkavállalóm, aki kamionsofőrként dolgozik, így kap havonta napidíjat is. Éppen válnak, és a felesége ügyvédje azzal fenyegeti, hogy a napidíjából is fog gyerektartást fizetni. De én úgy tudom, hogy a napidíj nem számít jövedelemnek, az az ő napi ellátására van külföldön, ebből nem lehet gyerektartást vonni.
  Kérem írja meg, hogy akkor mire számíthat ez a munkavállaló!
  Segítségét előre is köszönöm!

  2012. 01. 26. - 08:24
 • Viola hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Szeretnék tanácsot kérni öntől.Párom 5 éve elvált,3 gyermek után fizeti havonta gyermektartást ami a fizetése 50%-a.Fizetése minimálbér, ami azt jelenti ,hogy havi szinten 40.000ft-ot utal neki a munkáltató.Vagyonmegosztás nem történt mert nem akarta ,hogy a gyermekek fedél nélkül maradjanak,sőt minden ingóságot otthagyott. Volt feleség viszont távhő,telefon, közös költség,hiteltörlesztési,stb… tartozást halmozott fel a lakásra ami miatt végrehajtás van a lakáson.Mi egy 35nm-es kis lakásban vagyunk albérletben, aminek a díja havi 70.000-ft.A kettőnk fizetése így 110.000-ft,ami sajnos kevés a megélhetéshez és gyermekem eltartásához.Lehet kérni valahol a tartásdíj felülvizsgálatát?Csökkentését? Ami még szomorúbb az egészben,hogy sajnos a gyermekeket hiába keresi NAPI szinten nem tud velük beszélni,sem születésnap, sem névnap ,karácsony és húsvét!!Pedig ha jól tudom a láthatást nem akadályozhatná az édesanya!!Voltunk már a gyámügynél de sajnos segítséget nem sokat kaptunk!!Pedig a gyermekeknek nagy szükségük lenne édesapjukra ,és fordítva.Segítségét és mielőbbi válaszát is köszönöm!

  2012. 01. 26. - 15:21
 • Mariann hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Megköszönném, amennyiben válaszolna a kérdésemre, a volt párommal amíg együtt éltünk,(nem volt a férjem) született egy közös gyermekünk, de mivel nem értettük meg egymást különváltak útjaink.Hivatalosan ügyvéddel Az élettársi vagyonközösség megszüntetése, Vagyonmegosztás és Gyermek elhelyezése c. dokumentumokat csináltunk, A gyermekünk nálam maradt, Én Tartottam magam mindenhez amiben megegyeztünk, és a láthatást is korlátlanul engedem, kifizettem a házunk Rá eső részét is, stb, a gyermektartás összegét havi 11 000 Ft- ban állapítottuk meg, de sajnos csak eleinte fizetett, azt is ritkán, A kisfiunkra nem költ, vagy csak ritkán, 1-2 ezer forintnyit, Ennek már lassan 7 éve,Az anyagi helyzete homályos számomra, de van munkája, A kérdésem az lenne, hogy reális-e az a meglátásom, hogy ezt az elhanyagolható összeget emelni kellene, esetleg jogi úton, de nem szeretnék pereskedni, van- e vmilyen más megoldás, hogy komolyabban vegye az elkötelezettséget?

  2012. 02. 01. - 20:28
 • Viktória hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr,
  a férjem előző házasságából 2 gyermek született, 7 éve váltak el. Kezdetben 40.000 Ft-ot fizetett gyermekenként (bírósági határozat alapján fizu 20%-a, de min.40eFt/gyerek), majd a jövedelme növekedésével ez az összeg jelenleg 61.000 Ft-ra növekedett gyermekenként. Időközben nekünk is született egy közös kisfiunk. (de a gyerektartást nem változtatták meg, mivel nem fizetésből letiltva, hanem a férjem által kerül átutalásra – fiz.papírral elszámolva minden hónapban)
  A férjem új állást kapott márciustól új helyen, ahol a jövedelme sokkal magasabb lesz az eddiginél.
  Szeretnénk megtudni, hogy lehet-e a gyerektartás maximalizálni. Szerintünk ugyanis 122eFt gyerektartás elég tisztességes összeg, ráadásul tudjuk,hogy az anyjuk nem költi rájuk a teljes összeget, ehelyett a szépségszalonokban csücsül naphosszat. Sajnos tudjuk, hogy elszámoltatni nem lehet, ráadásul “okosan” csinálja, mert a gyerekek nem szenvednek éppen hiányt semmiben. Kérdésünk: az új jövedelem felének 2/3-a fog neki járni ezután gyerektartásként (közel 200eFt), vagy lehet ezt az összeget maximalizálni?
  Köszönettel, Viki

  2012. 02. 08. - 10:24
 • Nagyi hozzászólása hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr !
  Szeretném Öntől megtudni, hogy a gyermeket egyedül nevelő szülő a kapott gyermektartást mire költi? Létezik olyan fórum ahol kötelezzék a szülőt, hogy mint a családipótlék és a gyermektartás a gyereket illeti meg és arról tételes elszámolást adjon.
  Köszönettel Mami
  2012,02,15

  2012. 02. 15. - 10:08
 • Ibolya hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Kisfiam édesapjának van még egy gyermeke,így két gyerek után vonják tőle a gyerektartást.Amikor a bíróság megállapította a 20%-ot,még nem tudtam hogy a gyemekem autista.Azt hallottam ,hogy ilyenkor magassabb összegű gyerektartást
  is kaphatnék.Hogyan és hová kell kérelmet benyujtanom?

  2012. 02. 27. - 11:35
 • Lilla hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  A párom előző élettársi kapcsolatából született egy jelenleg 15 hónapos kislány. A párom havonta fizet 26 ezer forint gyerektartást, a bruttó fizetése 136 ezer forint. Rendszeresen fizeti havonta a pénzt, de az anya nem hajlandó odaadni a gyereket, csak akkor láthatja, ha átmegy hozzá. Ilyenkor mi a teendő? És jogos az a 26 ezer forint gyerektartás?

  2012. 04. 15. - 11:36
 • zsuzsanna hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Segítségét szeretném kérni!
  2003-ban elváltam.A bíróság a két gyermekemre 20.000 ft tartás díjat állapított meg!
  azóta az exemnek született 2-gyermeke és nekem is egy.Szeretném tudni hogy kérhetem e a tartás díj felülvizsgálatát és ha igen akkor mi az az összeg amit fizetnie kellene. Kérem mihamarabb válaszát! Tisztelettel.Zsuzsanna

  2012. 04. 19. - 10:25
 • digi18 hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Segítségét szeretném kérni!
  van 1 gyermekem és a volt párom 25000tf os gyerektartást fizet de mivel állitolag nincs munkálya beadott a bíróságra gyermektartásdíj mértékének csökkentésére vonatkozó pert velem akarja kifizettetni a per költségeket is .
  mivel sok hazukságokat állit és ha én tudom bízonyítani gyámhatósági papirokkal az ellentétjét meg nyerhetem a pert?

  2012. 04. 22. - 17:39
 • Vörös Magdolna hozzászólása:

  Szép napot kívánok!
  Szeretnék információt kapni arról,hogy tartós,beteg gyermekemre jelenleg 20%-os gyermektartásdíjat kapok,hogy ezt még emeltethetem-e esetleg?ezt az itéletet 2005-ben hozta a bíróság!1-es típusú diabeteszes a kisfiam,aki inzulinpumpát viselt hosszú ideig,majd a sebek kialakulása miatt,ezt letettük,majd a pennes bőkésre álltunk rá!
  Szíves válaszát nagyon szépen köszönöm!
  Tisztelettel:Vörös Magdolna

  2012. 05. 07. - 20:50
 • JURO hozzászólása:

  T.Ugyvedur,

  Eredklodnek mire szamithatok gyermekelhelyezes, lakasmegosztas es gyermektartas kerdeseben, ha valasra kerul sor. Jelenelg meg nincs folyamatban a valoperunk. Ferjem gyakorlatilag nem tartozkodik otthon, kommunikalni nem hajlando, csak azt tudom, h. valni akar es azt akarja, h. 15 honapos gyermekemmel en hagyjam el a lakast, amit en semmikeppen nem szeretnek, mivel csak videki edesanyamhoz tudnank menni, de ott is szukosen fernenk el. A ferjem mindket szuloje budapesti es kulon szobaba is tudna koltozni hozzajuk, illetve ismerosenek tobb kiado ingatlana is van, aminek egyikeben ingyen laktunk a hazassagunk elott. Kozos lakasunkban 50-50%-ban vagyunk tulajdonosok, o 1,5M en 4 millio Ft-ot tudtam hozzatenni a lakasvetelhez, viszont a 15 evre felvett banki hitel torlesztese kb.140E Ft/ho, amit a ferjem fizetesebol vonnak, az en jovedelmembol pedig 24E/ho Fundamentas hitelt. Kerdesem, h. jogi szempontbol kinek van tobb joga a lakasban maradni? Kenyszerithet e o engem vagy forditva a lakas elhagyasara, illetve milyen anyagi koveteleseink lehetnek egymas fele jelen helyzetben?

  A masik kerdesem a gyermekelhelyezessel es gyermektartassal kapcsolatos:
  En jelenelg 45.000 Ftgyed-et kapok, egyeni vallakozo voltam, nincs munkahelyem, ahova vissza varnanak, igy ketseges, h. rovid idon belul el tudok-e, ha valasra kerul a sor. Ferjem 500.000Ft korul keres es fix. munkahelye van. Gyermeknevelesre en ot nem tartom alkalmasnak, hiszen igy nem tolt velunk szinte semennyi idot es a gyermeket minimalis szinten sem hajalando ellatni (etetes, pelenkazas), es szexualis teren is bizarr szobeli megnyilvanulasai vannak, amit nem tartok egeszsegesnek a gyermek szempontjabol, ennek ellenere lehet e realis alapja annak, h. esetleg a jovedelmi kulonbsegek miatt neki itelik a gyermekunket?

  A gyermetartas megitelesenel vagy azon felul szamithat e az, h. a valas miatt jelentos merteku anyagi eletminosegromlas kovetkezne be az eletunkbe, ami mellett a megelhetesunk bizonytalanna valna, a magas lakastorlesztoreszelet mellett, illetve a rossz munkabaallasi eselyeim miatt?

  Elore is nagyon koszonom a valaszat,
  Udvozlettel,JR.

  2012. 06. 01. - 11:26
 • gigi hozzászólása:

  havi 90 000a jövedelmem családival ,férjemmel külön élek 4 éve ő szoc.segélyt kap ki adhatja be ingyen és mennyi gyerektartást kaphatok most 5000-et ad magától,szoc.seg.-ből mennyit kellene adnia vagy kérhetem a magasabbat az államtól ?válaszát köszönöm

  2012. 06. 10. - 10:23
 • Andi hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Másfél éve váltam a férjemtől. Két közös gyermekünk van, akik után a volt férjemnek bírósági végzés alapján, de közös megegyezéssel 20-20 ezer ft-ot kellene fizetni gyerektartásdíjként, de ő ezt március óta nem fizeti. Azt szeretném megkérdezni, hova, kihez fordulhatok ezzel a problémámmal, hogy eredményes is legyen a dolog, hogy újra fizessen, illetve az elmaradottat is megkapjam. Vele nem lehet beszélni, mivel semmilyen megkeresésemre nem reagál, így csak valamilyen hivatalos út marad. Válaszát előre is köszönöm!

  2012. 07. 19. - 16:04
 • Lajos hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Fiam 22 éves,20 éve fizetem a gyermektartást.A napokban jutott tudomásomra,hogy a fiam megint megbukott,és nem sikerült az érettségije sem.Ráadásul 6 éves iskoláról tudtam,ami érettségit,és szakmát adott volna neki,de azt évekkel ezelőtt otthagyta,és 4 éves szakközépbe jár.(jár?)Ha évvesztéssel kezdte a középiskolát,akkor ha jól számolom 7 éve csinálja.Anyja újra férjhez ment,anyagilag fullra állnak,6 éve mikor beszéltem vele,azt mondta 1 cipőt sem tud venni a gyereknek abból amit kap.Ez 27e-33e között volt mindig,jelenleg is.(20%)Jól menő cégük van,(honda márka kereskedő)több ingatlan bérbe adva,jacht és nyaraló a balatonon,telek Felcsúton stb-stb.Vagyis nincs rá szükségük.Én BM nyugdíjas vagyok,és másik gyermekem után is fizetem a tartásdíjat,aki 17 éves,és rendesen tanúl,és tartjuk a kapcsolatot rendszeresen.Január óta a nyugdíjat államilag csökkentették 16%-al,és ott tartok,hogy minden mozdíthatót elkell adnom lassan,mert a 2 gyt.és csökkentés miatt a keresetem 56%-a lemegy,és a maradék 44%-ból kell fentartanom magam,lakásrezsit,otp kölcsönt,és még van autóm egy darabig.Mindezt egyedül nyögöm.Ha a csekkeket feladom,álltalában 10e marad megélhetésre,vagyis kölcsönnel oldom meg január óta az életem (rokontól).Fiamat 2009 karácsonya óta nem láttam,évi 2-3-telefon részemről.Kérdezném mennyi időbe telik manapság a bíróságon,ha kérem a tartásdíj tiltásának megszüntetését,és erre mennyi esélyem van,mert a gyerek megint újra járja majd a 4.osztályt szeptembertől.Úgy érzem belettem csapva,szerintem csak azért jár a gyerek suliba,hogy fizessek.Ha jól tudom 23 éves koráig.Egyébként jár dolgozni a festő nagyapjával,és még máshova is,de persze bejelentés nélkül,ezt az érettségi utáni beszélgetésünk alkalmával mondta a fiam,és hogy a munkába van a pénz,inkább dolgozik iskola helyett-alatt,lehet ezért bukott annyit,az igazolatlan órák miatt.Nagyon vártam az érettségit,de hiába,viszont a saját életem finanszirozására,és a tartozásom kiegyenlítésére ezek után nem lesz lehetőségem,mert még mindig vonnak tőlem.Kérem válaszoljon,sürgősen tennem kell valamit.

  2012. 07. 26. - 17:46
 • Lajos hozzászólása:

  T.Ügyvéd Úr!
  Még folytatnám a 2012.07.26.17.46-kor küldött hozzászólásomat azzal,van lehetőségem arra,hogy visszaigényeljem a gyermektartás egy részét?Én 2 évire gondolnék,de a törvény biztosan határt szab.Erre van reális esély?Szükséges ügyvédet fogadnom a fenti keresetekhez?A tiltás megszüntetése,és a jogtalanul levont tartásdíj,az egy beadványban intézhető?
  Köszönöm!

  2012. 07. 26. - 19:08
  • Ibolya hozzászólása:

   Tisztelt Ügyvéd úr!

   Elváltam két éve,exemtől rendszeresen vonják a gyerektartást amit fix összegbe egyeztünk anno idején meg 20-20 ezer ft-ban .Ezzel nincs is semmi gond de viszont már 6hónapja nem vitte el ,és 4hónapja nem is tudni róla semmit gyerekeket sem hívja.
   Kérdésem :ilyenkor több gyerektartást lehet-e kérni mivel nálam vannak állandóan és több kiadásom van?

   2012. 08. 01. - 17:25
 • Ny. Zoli hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd úr!
  érdeklődni szeretnék hogy, a párommal közös megeggyezés alapján szétköltöztünk. van egy 1 hónapos kislányunk. a kislány a nevemen van apasági nyilatkozat alapján. Tehát nem vagyunk összeházasodva. Azt szeretném megtudni h követelhet e tőllem gyerektartást ebben az esetben? Az én keresetem kb.: 200-250 ezer Nettó. ő csak a gyest kapja és a családi pótlékot. Az anyukájával él akinek a keresete tudomásom szerint nettó 110 ezer forint. Ebben az esetben ha követelhet gyerektartást akkor megközelítőleg mennyit.
  Válaszát előre is köszönöm.

  2012. 08. 24. - 16:54
 • Tina Washington hozzászólása:

  Hello,

  A kapcsolatban a Financial Hirdetés, Mielőtt folytatja, én is szeretném, hogy bemutassam magam neked hamarosan, a nevem a Tina Washington, én vagyok az ügyvezető igazgató (MD) Tina Hitel finanszírozás, i adjon ki hitel alacsony kamatozású 4,5%-os, adok ki személyi kölcsönök, Business Expansion Hitelek, Business Start-up hitelek, oktatás hitelek, adósság konszolidációs hitelek, kockázati tőke, kemény pénzt Hitelek, még azoknak a Bad Credit, ETC, kínálunk hitel Kezdve a Minimum összege kétezer dollár ($ 2,000.00 USD) és egy maximális Rang tízmillió dollár ($ 10,000,000.00 USD) .. Szóval, azt akarom, hogy arról, mennyire kívánja, hogy a hitel, és a megfelelő időtartama a kölcsön, hogy mi lehet elküldjük Önnek a hitelfeltételek Re-fizetési ütemezés ebben az értelemben … Írjon nekünk ma: twfunding@msn.com

  Te itt tanácsot, hogy töltse ki az alábbi adatokat.

  Teljes név …………………………..
  Hitel szükséges összeget: …………………..
  Ország: …………………………….
  Állam: ……………………………….
  Hitel Időtartam ………………………..
  Cell Phone száma: ……………………
  Cél kölcsön: ……………………..
  Foglalkozás: ……… ………………….
  Havi jövedelem ……………………….
  Neme: férfi vagy nő: ………………

  Alig várom, hogy a választ ebben az ügyben …
  Regard

  Tina Washington

  2012. 09. 01. - 12:21
 • Elek Erika hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Gyermekem édesapjával úgy döntöttünk, hogy peren kívül egyezünk meg a gyerektartás összegéről. Azt szeretném, hogy milyen jogi formáknak kell megfelelni ha ezt írásban rögzíteni szeretnénk?

  Válaszát előre is köszönöm!

  2012. 09. 11. - 10:05
 • v.istván hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Feleségemnek én vagyok a második férje. Ki vagyok én a gyerekeinek, milyen jogaim vannak, mert a községünkben tevékenykedő gyámügyi előadó hölgy azt mondta tulajdonképpen senki nem vagyok nekik. sem törvényes képviselő. semmi egyéb. szeretném ha segítene, mert így üresnek ítélem a nevelői feladatomat. Köszönöm!

  2012. 09. 14. - 13:22
  • Dr. Jerry Williams hozzászólása:

   Helló,

   Szeretném ajánlani az erőfeszítést Lisa, én szorul sürgős kölcsön 8000 € fizetni a számlákat, és azt mondták, az én barátom, hogy kapcsolatba Hem és amit meg is tettem, és most én és a családom boldog, így azt akarom, minden a kapcsolatot most e-mailben, ha szükségük van mindenféle hitel, kapcsolatba léphet velük ma, (drjerrywilliam19@gmail.com)
   sok köszönet
   Dr. Jerry Williams

   2014. 08. 11. - 19:28
 • Г-н Стюарт Edmonds hozzászólása:

  Edmonds Hitel Iroda olyan cég, amely azért van, hogy segítse Önt, hogy véget vessen a pénzügyi problémákat. Adok kölcsönt alacsony kamatláb a pénzügyi fogyatékos, magánszemélyek, cégek, iparágak, vállalkozások és az emberek a társadalomban és szponzorál, hogy unlish a tehetség, és elérje a goals.We adnak összeg tól $ 2,000.00 USD $ 50,000,000.00 USD és a újbóli fizetési határidő 1 év és 30 évig tartó, 2%-os kamattal nélkül előzetes.
  Ügyfél elégedettsége a mi PRIDE.To alkalmazni lépjen kapcsolatba velem e-mailben edmondsloanfirm1@gmail.com

  2012. 09. 14. - 19:04
 • Virág hozzászólása:

  Kedves Ügyvéd úr!

  Az alábbi problémában kérném szíves tanácsát:

  Kb. 6 éve váltam el, és élek második házasságomban előző házasságomban született 13 éves, és a jelenlegi házasságomból született 2 éves gyermekemmel és férjemmel. Mindketten dolgozunk, gyermekeinket tisztességben neveljük. A volt férjem havi 65.000 ft gyermektartásdíjat fizet a gyermek után, és a láthatást – a bíróság által anno kéthetente hétvége – is rugalmasan vettük. Ez azt jelenti, hogy minden nap elviszi és tanul a gyermekkel. A hétvégéken is, szinte minden nap jelen van a gyerek életében. Ez azonban most kénytelenül megváltozott. Férjem fenyegetőzik, nem járul hozzá a saját döntéseimhez sem. Pl. a gyermeket milyen jogon engedem szombaton a belvárosba, hogy a nagymamájával találkozzon.. Miért villamossal közlekedik, miért nem én viszem be kocsival… Ilyenkor autóba pattan és elmegy a belvárosba a gyermekért és hazaviszi. Én ilyenkor megkérem, hogy hozza haza a gyermeket, de ő – miután fenyegetőzés és hatalmas veszekedés mellett valóban hazahozza – azzal ostromol, hogy beperel, tönkretesz, a jelenlegi férjemet,aki sokszor segített már neki , mint irodatechnikus – “kicsinálja”, s a tervei szerint a “pokol” fog ránk köszönteni. A gyermektartásdíjat 25.000 ft-ban állapítja meg ő maga önkényesen ettől a hónaptól. Minimálbéren van bejelentve természetesen, ellenben az eddig fizetett havi tartásdíjak kifizetésének nincs nyoma. Folyton zsebből adja, nem papírozunk.
  Kedves Ügyvéd úr! Én tanárként dolgozom- jelenleg gyeden vagyok – férjem is alkalmazott egy kis kft-nél. A fenyegetőzés a volt férjem részéről kiterjed mindenre még a testi biztonságunkra is. Nagyobb gyermekem most már egyáltalán nem szeretne menni az édesapjához. Őt hívja a volt férjem telefonon és neki kell hallania elsőként a fenyegető szavakat.:-( ” Ha vasárnap nem jösz hozzám azt megkeserülitek! ”
  A kérdésem: Milyen perekkel fenyegetőzhet a volt férjem, ha úgy érzem rendes családban élünk, semmi priuszunk sehol. Hova fordulhatnék segítségért, ha nem szeretnék félve kimenni a lakásunkból? A gyermekeimet is nagyon féltem. A volt férjem 10 éve praktizál, egyéni ügyvéd. Sok ügy van már mögötte, sok kétes embert is ismer, így igazából rettegést érzünk. :-( Oly sokszor mondtam el neki, hogy ha én is jelentgetem, az egy idő után az ügyvédi praxisába is kerülhet. Miért nem lehet távolságban békében élni, és megelégedni a bíróság általi láthatási joggal? Miért nem fél az ilyen ember, hogy a kamaránál esetleg ki is zárhatják a sok fenyegetésért, esetleges hirtelen elkövetett tettéért?

  Tisztelettel: Virág

  ui: A félelmem nem alaptalan, hiszen a válásunk elején is bántalmazott, a Nagyimat is ellökte, csak hogy bejöhessen a lakásba. Ekkor bejelentettük az Ügyvédi Kamaránál, és nagyon elmarasztalták, és én nem szeretnék még egyszer odáig eljutni..

  2012. 09. 16. - 17:00
 • maczek ildikó hozzászólása:

  KEDVES ÜGYVÉD ÚR!!! TANÁCSOT szeretnék kérni: a biróság januárban megálapitott januárban 40 -40 zer ft gyermektartásdijat a volt férjem részére mivel külföldön dolgozik de ebből én csak 44 ezer ft ot kapok és a cég tájékoztatott hogy csak 50 % ig vonható a fizetése és mennyi hátraléka halmozódik fel. MIT tudok tenni hogy a hátralékot behajtsam és bizonyitsam hogy külföldön dolgozik. RÁADÁSUL még a tartozásai miatt inkasszózták a számlám , és nem lehet az exel megbeszélni MIT tehetek? válaszát köszönöm. MACZEK ILDIKÓ

  2012. 10. 01. - 11:42
 • DR.USI. RICHARD hitel cég hozzászólása:

  Jó Valaha Egy bók a Day To You AAN Your Family
  Én vagyok Mr. RECHARD JE együttműködnek a pénzügyi ingatlan-és
  minden típusú üzleti finanszírozás. Én is kínálnak hiteleket magánszemélyek,
  Cégek és együttműködnek szervek 3%-os kamat után semmisítse meg, és 3%-os
  kamatláb
  havi bázis, hitelfeltételek meghatározó, Hitel összege közötti összeg
  3,000.00 hogy 10,000,000.00 NOK / USD / GBP / AUD / EURO. Hitel a fejlődő
  vállalkozások versenyelőnyt / üzleti tevékenység bővítéséhez.
  cantct e-mailben: {usifohandsonsltd@yahoo.co.uk}
  Ajánlatunk a következő típusú hitelek
  Személyi hitelek (Secure és Fedezetlen)
  Business hitelek (Secure és Fedezetlen)
  Konszolidációs hitelt-Low Le vagy Zero arány Finanszírozási Program Elérhető

  ELSŐ INFORMÁCIÓK van szükség:

  Teljes név: ______
  Ország / Állam: _______
  Helyszín: __________
  Életkor: _________
  Kapcsolat Telefonszámok: _________
  Szükséges összeg / Duration: __________
  köszönet és Isten áldja: _______
  Kapcsolat e-mail: usifohandsonsltd@yahoo.co.uk

  2012. 10. 19. - 17:02
 • Lajos hozzászólása:

  Tisztelt Használók!

  Van valaki akinek ezen az oldalon már válaszoltak?
  Lassan fél éve várom a választ,persze intézkedtem már nélküle.

  2012. 12. 01. - 17:16
 • Hornyák Beáta hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  A páromnak a volt felesége beadta a bíróságra a magasabb gyerektartásra való kérelmet, amiben 25-30%-ot kérelmezett. Abból a házasságból 1 gyermek született. Nekünk még van két közös gyermekünk, és most vagyok várandós ikrekkel.
  Az egyik kérdésem az lenne, hogy magzatokat is figyelembe vesz-e a bíróság? Illetve, hogy kb. hány százalékot ítélhet meg 1+2, vagy 1+4 (ha figyelembe veszik a magzatokat) gyermek esetén?
  Köszönöm szépen a válaszát!
  Üdvözlettel: H. Beáta

  2012. 12. 02. - 10:06
 • irma hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Megegyeztünk, hogy eladjuk a közös lakást, mivel egyikünk sem tudja a másikat kifizetni.A gyerekek nálam lesznek, a bírónő azt mondta, hogy az eladási ár 3/4-e engem illet a gyerekek haszonélvezeti joga miatt, 1/4-e a férjemet.Mi van, ha időközben a fiam betölti a 18. évét,akkor változik ez az arány? Köszönöm!

  2012. 12. 04. - 18:19
 • Németh Mónika hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr. A lányom apja rendszeresen dolgozik,de nem bejelentve mennyi gyerektartásra számithatok?? Tisztelettel:Németh Mónika

  2013. 02. 22. - 13:11
  • Korbely Istvan hozzászólása:

   Tisztelt Ugyved Ur!

   A fiezetesem nettoban 500 ezer ft. Egy ot eves kislany utan fizetek gyerektartast, ami a fizetesem 20%-a. Egy ilyen pici gyerek eltartasa nem kerul ennyibe. az edesanyja is jol keres. Erdeklodnek, hogy erdemes kernem a birosagtol, hogy ne szazalekban, hanem hatarozott osszegben hatarozza meg a gyerektartas osszeget? vagy barmennyit keresek, akkor nekem mindig el kell kuldenem a husz szazalekot?
   Tisztelettel: Korbely Istvan

   2013. 02. 27. - 18:40
   • Rózsika hozzászólása:

    Tisztelt ügyvéd úr. Kérdésem a következő. Hivatalosan nem váltunk el férjemtől de 2 éve nem lakunk együtt. Akkor közös lányunk,mikor apuka elment 16 éves volt középiskolás máig. Gyerektartást nem fizet az apuka viszont én lakom lányunkkal a közös házba,amit a férjem szülei fizettek ki teljesen. Kérdésem a következő lenne. Ki tehetnek e engem a lakásból ami fele-fele tulajdon részben van jegyezve, férjem és én köztem attól függetlenül hogy a férj szülei fizették ki majd nem az egész lakás árát,mikor még együtt voltunk. Köszönöm a választ

    2013. 04. 02. - 17:04
 • Nóra hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Németországban élünk a családommal. Válásra fog sor kerülni. Van két kislányunk. Az a kérdésem, hogy Magyar vagy a Német Bírósághoz kell-e fordulnunk a válóperrel kapcsolatban. (Magyarországon házasodtunk össze)
  És hogy van-e esélye a férjemnek, hogy a gyerekek nála legyenek?
  Köszönöm válaszát!
  Tisztelettel: Nóra

  2013. 02. 28. - 14:10
 • KAti hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  3gyermeket nevelek egyedül 2005 óta gyerektartást nem kapok,tavaly jogeröre emelkedett szeretném tudni hogy az államtól kérhetem -e,és mi a menete hova t
  tudnék fordulni segítségért. Válaszát elöre is köszönöm!
  Tisztelettel: Kati

  2013.03.18.

  2013. 03. 18. - 17:04
 • kazári hajnalka hozzászólása:

  nekem az lenne a kérdésem,hogy a párom nagylánya 21éves egyetemista.a párom fizeti a gyerektartást.az egyetem mellett dolgozik van jövedelme.kap ösztöndijat is.ez esetben kell-e fizetnie a páromnak a gyerektartást?köszönöm!

  2013. 04. 01. - 16:58
 • Mr Jimmy Peters hozzászólása:

  Keres egy üzleti hitel, személyi kölcsön, lakáshitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt. Te itt a megfelelő hely a hitel megoldásokat. A OLIFTIC HITEL társaság, kínálunk mindenféle hitel csomagok (személyi kölcsön, kereskedelmi hitelek, stb) a vállalatok és a magánszemélyek, valamint szponzorál, hogy unlish a tehetség és elérje a célt alacsony és megfizethető kamatláb 3%-os kamat . a hitel összege tól $ 2,000.00 USD $ 50,000,000.00 USD és az újbóli fizetési határidő 1 év és 30 év időtartamot.
  Ha érdekli a fenti,
  fel velünk a kapcsolatot e-mailben olifticloanfirm@gmail.com
  Ügyfél elégedettsége a mi kiemelt

  2013. 04. 03. - 03:14
 • Zsuzsa hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Fiam barátnőjének van két gyereke. Őket az édesapjuk neveli.

  Az édesanyjuk nem fizetett semmit eddig, most bíróságra került az ügy.
  A fiam barátnőjének 47.000 ft a fizetése, előtte szociális segélyt kapott.( 22.000ft).
  Ebből szoktak adni havi 10 000 ft-ot.

  A fiam jelenleg nemhogy munkanélkülit nem kap, még segélyt sem.

  Több kérdésem is van.

  1.Ilyen kevés pénzből is levonnak gyerektartást?

  2. A fiam barátnője hozzám van bejelentve ideiglenesen. Én vagyok az egyedüli lakástulajdonos,

  Mik ennek a következményei rám nézve? Gondolok arra,- anya körülményeinek a vizsgálata.

  3. A fiam és a barátnője nem házasok, nem is bejelentett élettársak.
  Ha lenne a fiamnak jövedelme, nem érinti őt a gyerektartás ugye?

  4. Ha külön laknak majd, hogy változik a helyzet? összecsapják-e kettőjük jövedelmét, vagy csak az anya keresetét nézik?

  Nagyon szépen köszönöm a válaszát.

  Tisztelettel, K.Zsuzsa

  2013. 04. 09. - 19:01
 • MCDONA CROSS hozzászólása:

  Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), valamint együttműködik szervezetek, a kamat 3%-os annul.This, hogy segítsen, hogy megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen a jelenlegi globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni 1000 és 50000000 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (oceanfinancefirm1965@xnmsn.com) Üdvözlettel.

  2013. 04. 25. - 16:04
 • Vörös Magdolna hozzászólása:

  Szép napot kívánok!Csupán egyetlen egy kérdéssel szeretnék Ön fele fordulni,ami pedig az lenne,hogy volt élettársamtól 10éve külön mentem,abból a kapcsolatból született egy gyermekünk!Akkor,vagyis 2005-ben jogerős birósági határozat született,hogy jövedelme 20százalékát vonja le a biróság gyerektartásként!gyermekem egyes tipusú diabéteszes,inzulinnal kezelt,étkezésére külön figyelmet kell fordítanom!azon kívűl,hogy a tartásdíjat vonják tőle,semmivel nem járul hozzá ellátásának pluszban felmerülő költségeihez!(szemüveg,inzulinpumpa alkatrész stb..mondván,azért kapom a gyerektartást!Szeretném megkérdezni,hogy adhatok-e be újabb kérelmet a százalék megemelése miatt,hogy ne csak 20százalékot vonjanak tóle!
  Válaszát előre is köszönöm!

  2013. 05. 09. - 21:57
 • Ági hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Férjemtől folyamatban a válóperünk. Egy közös gyermekünk van. A férjem havi jövedelme nettó 450-500 ezer forint között mozog. A cég ahol dolgozik a bérpapíron levezeti, hogy a férjem órabérben dolgozik és azt hogy váltja át minimál bérré, üzemagyag megtakarítássá és napi díjjá. Ez így a cégnek is kedvezőbb, hiszen a napidíj nem adóköteles jövedelem. Én több érpapírt is elraktam és a folyószámlán is látszik, hogy mennyi a nettó jövedelme. Ő azt mondta, hogy mivel minimálbér után van bejelentve + az üzemanyag megtakarítás, ő ez után hajlandó gyermektartásdíjat fizetni. Ez csupán 150 ezer forint. A többi mind a napidíj, ami általában 1100 Euro. Ha bizonyítani tudom, hogy nem napidíjat, hanem órabért kap, megkapom a teljes fizetése utána a 20 %-ot? Köszönöm! Ági

  2013. 06. 09. - 16:35
 • Mrs Maria Dawnson hozzászólása:

  Hello, I am Mrs Maria Dawnson, én vagyok az új Debrecen, Magyarország, amikor én voltam a mély rendetlenség a pénzügyi küzdelmek, én is be egy az egy legit hitel cég, aki kínál nekem kölcsön 200.000 $ Egyesült Állami dollár nélkül hitel ellenőrzés , nincs fedezet, nem cosigner mindössze 3%-os kamatláb. azt tanácsolom, hogy velük a kapcsolatot e-mailben: ritanicolasloansinvestment@gmail.com

  2013. 07. 04. - 23:17
 • peter hozzászólása:

  Ajánlunk magán-, kereskedelmi-és személyi hitelek nagyon minimális éves kamatok olyan alacsony, mint 2%-belül 1 év és 50 év törlesztés időtartama időszak bármely részén a világnak. A hitelek is biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. minden érintett személyeket fel velünk a kapcsolatot E-mai: peterjoe05070@yahoo.com

  2013. 07. 23. - 13:35
 • Isabell hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Több éve elváltam a volt férjemtől, egy darabig egyedül neveltem közös gyerekünket, majd két éve férjhez mentem. A volt férjemnek most vált esedékessé a tartásdíj fizetése a bíróságí itélet szerint, ami minimálisan 15 %-ban lett meghatározva. Ő fizetett x összeget, amely egyértelmű volt, hogy nem 15%, és közölte velem, hogy ennek is örüljek. Vezető beosztásban dolgozik magas fizetéssel. Nekem és férjemnek is van jövedelme, a gyermeket el tudjuk tartani (még) de szeretnénk még gyerekeket vállalni. Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e végrehajtást kérnem a 15 %-os tartásdíjra, vagy “örüljek, hogy ennyit is kapok” (több tízezer forint), mert a gyerek ellátása nincs ugyan veszélyben, de azt sem szeretném, ha az ő érdekei sérülnének, illetve ha születni fog testvére, akkor nyilvánvalóan más mi is kevesebbet tudunk majd rákölteni. A volt férjemnek egyébként jelentős költségei is vannak a gyerekhez való utazás miatt, 100 kmre lakunk egymástól.
  Köszönöm a segítséget!

  2013. 07. 26. - 17:14
 • Florence hozzászólása:

  Helló,
  Nevében ezt a jobb napot hitelek akarom igazolni, hogy ez a
  egy kölcsön licenc cég,
  mi van engedélyük hitelező, valamint egy angyal befektető voltunk
  üzleti hitelek Angel, és van egy jó fej a rászorulóknak nem
  lopni.Állunk ügyfeleink kell, hogy segítse a szegény
  Ez a hitel érkezik a Better Day Hitelek (Better Day)
  Az én programban hitelek, a kamatlábak alacsonyak, de a rövid távú
  készpénz. Kamat szükséges hitel 2% időtartama nem több
  mint 360 hónap (31 év), de lehet kevesebb.
  A minimális időtartama e kölcsön 24 hónap, ami 2 év. -ban
  a 24 hónap, a hitelfelvevő Várható, hogy hitel kifizetések
  teszi még könnyebb fizetni. Email: bettredayloan@yahoo.com a
  választ, küldje el nekem a telefonszámát.

  Várom a választ ASAP. A kérdések, nyugodtan kérdezz.

  Üdvözlettel

  Albert Grace NEVÉBEN jobb nap Loanse.

  2013. 08. 01. - 01:57
 • Mrswema hozzászólása:

  Hello,
  Are you desperately in need of a loan? Have you been denied of a loan from your bank or any institution? Do you need financial assistance? Do you need a loan to pay off your bills or buy a home? Do you want to have a business of your own and you need a Loan for your financial demands? Contact us today for your loan. We are ready and able to help you out on either Business or Personal Loan. Offer is available at an affordable interest rate of 2%. Interested applicant should contact us via email mrswemaloans@rocketmail.com .
  LOAN APPLICATION FORM
  First Name: Other Name(s) : Gender: Marital status: Contact Address: City/Zip code: Country: Religion: Amount Needed as Loan: Loan Duration:Monthly Income/Yearly Income: Occupation: Purpose for Loan: House Phone: Cell Phone: Have you applied for a loan before? How did you hear about us?
  Contact us via email:mrswemaloans@rocketmail.com .

  2013. 08. 04. - 05:44
 • Mrswema hozzászólása:

  Dear Valued Customers,
  Do you need a loan or funding for any of the following reasons? Personal Loan, Business Start-up or Expansion, Education, Debt Consolidation, Hard Money Loans, etc. We offer loans at low interest rate of 3%. However, our method, offers you the chance to state the amount of loan needed and also the duration you can afford. This gives you a real chance to get the funds you need!. Do contact us today via our official Email: mrswemaloans@rocketmail.com providing us with the following info;
  Name:
  Contact Address/country:
  Mobile Telephone Number:
  Occupation:
  Loan Amount:
  Loan Duration:
  Best Regards.
  Swift Valued Finance Team

  2013. 08. 04. - 05:44
 • terry mark hozzászólása:

  Szia Kedves Ügyfelünk vagyok Mr Handasyn mark a hitelező, az osztályon itt Svájc a hozzáférést a hitel ki most is kölcsön ajánlatok mindig is kínálnak, és mindenkinek, aki kell a nagy és kis léptékű hitel, akkor lépjen kapcsolatba a tanszéken, de a geniune adatait és személyes adatait kell a pályázó! cantact a szolgáltatásaink e-mailben <handasyn.loanservicesdp@gmail.com vagy telefonon +47456787 a +2348131034894

  2013. 08. 08. - 11:25
 • Dr George Hopkins hozzászólása:

  Allison pénzügyi cég segíti, hogy véget vessen a pénzügyi problémákat. Kínálunk minden típusú hitel csomagok, üzleti hitel, személyi kölcsön, lakáshitel, diákhitel és az adósság konszolidációs hitelt. A hitel összege mozog £ 3,000.00 a 50000000 £, és újra fizetési időtartama 1 év és 30 év időtartamú alacsony kamatláb 3%-os pénzügyi fogyatékos, egyének, vállalatok, iparágak, és az emberek a társadalomban.
  A maximális prioritás vevői elégedettség. Ha érdekel a fentiek közül bármelyik, írjon nekünk e-mailben allisonfinancialcompany@gmail.com

  2013. 08. 29. - 13:08
 • Mr Anderson hozzászólása:

  Szüksége van hitel indítani egy vállalkozást? Én vagyok az ügyvezetője Anderson cég kínálunk mindenféle hitel , vállalati hitel , személyi hitel, diákhitel , és az üzleti hitelek , Ha érdekli a kölcsön van , írjon nekünk e-mailben ::: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) .

  2013. 09. 08. - 15:04
 • Goodwill Williams hozzászólása:

  Én vagyok Mr. Goodwill Williams, én vagyok a MD egy jó hírű és bejegyzett hitel hitelek cég, ajánlom minden típusú hitelek és a kis kölcsönt, ajánlom a személyes és üzleti hitelek tőke összege közti £ 5,000 és £ 50,000,000.00 GB font magánszemélyeknek a kölcsön kamat alacsony, mint 3%-kal, írjon nekünk a további információk

  A hitel jelentkezési lapot kitölteni, és kap vissza.

  Full NME:
  ország:
  Sex:
  Telefonszám:
  Szükséges összeg:
  Hitel Időtartam:
  havi jövedelem
  Megjegyzés: Minden betű kell elküldeni globaltransformationloanfirm@gmail.com
  köszönöm
  Mr.Goodwill Williams

  2013. 09. 09. - 01:41
 • Mr Damiane Felix MD hozzászólása:

  Ön ezennel tájékoztatjuk, hogy Mr. Damiane Felix MD ALAPÍTVÁNY jelenleg ad ki hitelt, hogy az egyének, cégek és együttmuködnek szervek megfizetheto kamatláb.

  Ön még problémás, vagy anyagilag megállapítani? Voltál már elutasították a bankok, vagy áldozatául ilyen internetes hoodlums vagy akarja rendezni az adósságait egyszer és mindenkorra, itt jön a nagy lehetoség, akkor készítsd el a saját álmát, önmagukat foglalkoztatnak, és a saját személyes üzleti vállalkozóvá válásra.

  További információkért látogasson el a Mr Damiane Felix HITELEK ALAPÍTVÁNY e-mailben damiane.felix.loaninvestment@hotmail.com vagy lépjen kapcsolatba velünk a fenti információkat.

  Garantáljuk, hogy átlátható és hatékony szolgáltatásokat.

  A hitelfelvevok adatok alábbi adatokat.
  Keresztnév ……..
  Vezetéknév ……….
  Foglalkozás ……….
  Sex ……..
  Ország ………
  Állami ………
  Havi jövedelem ………
  Szükséges összeg ……….
  Idotartam ……….
  Telefonszám ……….

  köszönöm
  Mr Damiane Felix MD

  2013. 09. 13. - 23:51
 • Daniel C. hozzászólása:

  Hello, én vagyok Mr. Daniel kamarák, egy privát kölcsön hitelezési Hivatal aki
  ad az élet idő lehetőséget nyújtott hitelek fizeti ki a személyes számlákat, tartozásokat
  és létrehozza saját üzletét. magán hitel finanszírozás is ad
  vállalatok és a magánszemélyek, amelynek mértéke 2 %. Szóval, írjon nekünk, ma
  keresztül elektronikus levél danielchambers717@outlook.com

  2013. 09. 26. - 07:50
 • Jose Dennison hozzászólása:

  Helló

  Keres egy üzleti hitel, személyi kölcsön, ház, autó hitelek,
  diákhitel, adósság konszolidációs hitelek, rövid lejáratú hitelek, fedezetlen hitelek, kockázati
  tőke stb .. Vagy már megtagadták a banki hitel miatt, mint például a
  szegény
  Capital? Cégünk engedélyezett hitel társaság. adunk hitelt a vállalatok
  és az egyének alacsony és megfizethető
  kamatláb 2%-os. Érdekel? Lépjen velünk kapcsolatba, hogy mi lehet kezdeni
  feldolgozása a hitel 48 órán belül. KAPCSOLAT: josedennison01@gmail.com az alábbi információkat

  Alkalmazás részletek

  1) Teljes név: ……………………………………… ……….

  2) Ország: ………………………………………. ………….

  3) Cím: ………………………………………. …………

  4) Ország: ………………………………………. …………….

  5) Szex: ………………………………………. ………………

  6) Családi állapot: ………………………………………. …

  7) Foglalkozás: ………………………………………. …….

  8) Telefon: ………………………………………. ..

  9) Jelenleg pozíció munkahely: …………………

  10) Havi jövedelem: ………………………………………

  11) Hitelek szükséges mennyiség: ……………………………….

  12) Hitel Időtartam: ……………………………………… …

  13.) célja hitel: ……………………………………..

  14) Vallás: ………………………………………. ……….

  15) már átkutatták, mielőtt ………………..

  16) preferált deviza ……………………………………….

  kérjük vissza hozzánk a következő adatokat, hogy tudjuk kezdeni
  feldolgozása a hitel 24 órán belül
  Remélem, hogy hallani rólad.
  Köszönöm, és Isten áldjon
  José Dennison

  2013. 10. 06. - 15:46
 • Pálcás Anita hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr! páromnak ez előző haságból vagy egy gyermek volt feleség 15ezert Ft követel de 11ezret is alig bírjuk kifizetni.Nekünk van 2 gyermekünk most lett új munka helye 49ezer Ft keres.Az szeretném tudni volt feleség meg ítélheti neki 15ezer Ft bíró?

  2013. 10. 07. - 16:56
 • Mr Robert Smith hozzászólása:

  Jó napot,
  Keresek egy üzleti hitel, személyi kölcsön, lakáshitel, AutoLoan, diákhitel, adósság konszolidációs hitelek, fedezetlen hitelek, kockázati tőke, stb … vagy megtagadják a kölcsönt a bank vagy pénzügyi intézmény, egy vagy több ok? Te vagy a megfelelő helyen a hitel megoldások! Mi egy privát hitelező, hitelezés a vállalkozások és magánszemélyek egy alacsony kamatozású és megfizethető 3%. Tehát, ha érdekel a gyors és egyszerű kölcsönt. Fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címre: robertsmithloaninvestment01@gmail.com
  Tisztelettel:
  Robert Smith ..
  Gyors és egyszerű hitel ajánlat. Jelentkezzen most

  2013. 10. 16. - 14:55
 • alexanderthomas794@gmail.com hozzászólása:

  Ön üzletember vagy nő ? Ön a pénzügyi , bármilyen stressz , vagy nem
  van szüksége alapok elindítja a saját vállalkozás ? Szüksége van , hogy rendezze
  az adósság kölcsön vagy fizeti ki a számlákat , vagy kezd egy szép üzlet ? van
  Van egy kis hitel pontszám , és számos nehézséggel kell megküzdenie Ahhoz, hogy a hitel
  a helyi bankok és más pénzügyi intézmények ? Szüksége van egy hitel vagy
  bármilyen okból finanszírozás .

  Mint például :
  a ) Személyi Kölcsön , Business Expansion .
  b ) Business Start -up és oktatás .
  c ) adósság konszolidáció .

  Kínálunk hitelek alacsony kamatláb 3%-os , és a nem hitel ellenőrzés , akkor
  kínál személyi kölcsön, adósság konszolidációs hitelt , kockázati tőke,
  üzleti hitelek , az oktatás kölcsön, lakáshitel vagy ” kölcsön bármely okból ! “.

  Az érdekelt személy töltse ordít információ : Az Ön neve : ……….. mennyiség
  Szükséges : ……….. Hitel Időtartam: ……….. Telefonszám : …………
  Ország : …………… Sex ………………

  Megjegyzés : Bármely érdekelt pályázóknak meg kell kap vissza nekünk e-mailben
  További információt a hitelprogram .

  Név: Walter Benson
  Email keresztül : alexanderthomas794@gmail.com

  Köszönöm a megértést , hogy a kapcsolat , mint várjuk

  Üdvözlettel
  kezelés

  2013. 10. 29. - 01:36
 • Mr.David Morrison hozzászólása:

  Siess! A karácsonyi ismét szükség van egy sürgős kölcsön karácsonyra, vagy bármilyen üzleti, vagy ha aggódik, mert csökkentették a kölcsönt a bank vagy hitel hitelező? Aggódj, nem több, Halifax nyújtott hitelek finanszírozására van itt, hogy segítsen, és segít a kölcsön gyors és egyszerű keresést minden .. Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi e-mail címre: halifaxfinancialloanfirm02@dgoh.org

  2013. 11. 30. - 09:02
 • Mrs jenniferjohnson hozzászólása:

  Kívánjuk, hogy kiad kölcsön, akinek valaha is ez, a kell kamatláb a kölcsön 3 %-át, mi kiad kölcsön a minimális 5,000.00 a maximális 100 millió dollár usd, font, euró, ha érdekli, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: realdealfunds.investments@yahoo.com

  2013. 12. 05. - 08:30
 • levi83 hozzászólása:

  tisztelt ügyvéd úr

  szeretnék néhány kérdésemre választ kapni gyermek elhelyezési perben.

  a párommal megromlott a kapcsolatunk körülbelül egy éve.és most decemberben beadta a gyermek elhelyezési per kérelmet a biróságon.

  részletezni szeretném a jelenlegi helyzet okát az én szemszögemböl amiért én érzem hogy megromlott a kapcsolatunk.

  nemegész 2 éve ismerkedtünk össze összeismerkedésünk kor a hölgy még épp az iskolai vizsgákra készült nálam akkor már együtt laktunk egy faluban.körülbelül két hónap után teherbe esett született egy lányunk (2012.).kiköltöztunk egy tanyára mert az elözö lakhelyünket el kellet hagyni.a kapcsolatunkal akkoriban nemigazán volt baj.tette a dolgát szépen nevelgette a lányunkat.3-5 hónap után vissza költöztunk a faluba ahol laktunk.itt kezdöttek a problémák a hölgy elkezdett félre lépegetni az elsö félre lépést még el is néztem neki arra gondolván hogy elsö hibája és talán megbánta és többet ilyet nem tesz.a faluba költözésünk után én dolgoztam amég én nem voltam othon a hölgy elkezdett csavarogni ismerkedni gondolom mivel megcsalt.a lányunkat munka után mindig rám bizta még ö csavargott.volt olyan is mikor azt álitotta hogy elmegy 2 napra a barátnöjéhez és közben az illetönél volt.ez volt az elsö megcsalása amiröl tudtam.pár hónap után fel kellet mondanom a munkahelyemen mert nem tudtam volna megoldani a bejárást.a párom feldobta azt az ötletet hogy költözzünk abba a városba ahol elözöleg élt az uj élet kezdés érdekében.felhivta a volt fönökét hogy szeretne vissza menni dolgozni és a fönöke azt mondta ha sikerül a költözés keresse fel.igy is történt munkába állhatott.igy én vettem át az anya szerepét legalábbis megprobáltam akkor a lányunk ugyemlékszem 10 hónapos volt már nem szorult anyatejre.a gyest én kaptam meg.azért is gondoltam ezt igy hogy ö dolgozik mert ugygondoltam akkor talán nem lesz ideje csavarogni ill más pasik után nézelödni csak a családdal törödni.tévedtem.elköltözésünk után 2 hónappal beköttetük az internet szolgáltatást.a hölgy ekkor elkezdett ismerkedni más fiukkal.akiröl én utolag tudtam meg h vannak ill volt akit elmondott.én is hibásnak érzem magam mert hisz nem volt más esélyem a lányomra valo tekintettel mivel nem volt állásom csak gyes és mivel még kicsi volt igy nemigazán tudtam mit tenni ö nemakart felmondani a munkahelyén mert azt mondta szeret ott lenni és nem akar felmondani.a fiukkal való ismerkedést nem fejezte be egyik után jött a másik én probáltam javitani a kapcsolatunkon de nehezen vette be a gyomrom a rengeteg félre lépést.ö minden félre lépés után megigérte hogy megváltozik és h engem szeret.a hölgy napi 12 órát dolgozott és munka után mikor haza ért szinte csak a telefont bujta nem a lányával foglakozott és mikor rászoltam hogy fejezze be akkor arra hivatkozott hogy fáradt és hogy csak ilyenkor van idelye beszélgetni.hétvégente csavargott volt hogy este 7kor elment és csak éjjfélkor vagy reggel ért haza.én felelöségel tartozom a lányomért és jó apának tartom magam igy én a lányunkra öszpontositottam gondolvan majd egyszer megváltozik és felhagy ezekkel a dolgokkal a hölgy most 22 éves.de nemhagyott fel sem a fiukkal valo ismerkedésel sem a csavargással.ezek a dolgok mostanáig huzódtak.a lányom mostanra akkora hogy mehetett bölcsibe és be is irattuk találtam munkahelyet és a volt párom azt akarta hogy költözzek el.merthogy ö egyedül is feltudja nevelni a lányunkat.én haggyam öket békén élni.kerestem másik albérletet és a gyámugyön megbeszéltunk egy idöpontot mikor elköltözöm és hogy mit vállalok fizetés terén.

  arrol szeretnék kérdezni hogy mi erröl a véleménye illetve mennyi az esély hogy a lányt az annyánál helyezik el.menjek tárgyalásra és mit tegyek minek volna értelme merthisz a gyereknek az a jo ha mindkét szülö neveli.

  várom válaszát.

  Lénárd

  2013. 12. 27. - 17:06
 • Mr Anderson hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk a (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) további információért .

  hitel ajánlat

  2014. 01. 02. - 00:32
 • Mr james hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, Név: Összeg: Időtartam: Cím: Telefon: Ország: Nem:
  Válaszokat kell küldeni az e-mail: jamesparter2@gmail.com

  2014. 01. 13. - 02:52
 • Alhaji Salem Abdulraheem kölcsönzés pénzt befektetés hozzászólása:

  Good Day,

  Én vagyok a privát kölcsön lenderi ad hiteles hitelek komoly gondolkodású egyének és a vállalati, a kamat 3%-os a teljes hitel visszafizetése megengedett heti havi vagy éves attól függően, hogy hogyan lehet, hogy törlesztés, ha érdekel írjon nekem csak ajánlatot

  outin: dollár, font, az euró csak akkor lépjen kapcsolatba velünk ma ezekkel

  A Full Details:
  Teljes név ……………
  Hitel összege Szükséges …..
  Hitel Időtartam …………
  Telefonszám ……….
  Előtt alkalmazott ……….
  Állami ………..
  Havi jövedelem ………
  Ország ……
  Ön küldeni ezt a Cég E-mail cím: alhaji.salem_abdulraheemloaninvestment@hotmail.com

  2014. 01. 19. - 03:20
 • Michael Downing hozzászólása:

  A nevem Michael Downing állampolgár USA-ban. én már csalás 20 különböző internetes nemzetközi hitelező , mindannyian ígéretet, hogy adjon nekem egy kölcsön után, hogy nekem fizetni több díjat, amelyet kapunk semmit, és elérte , hogy nincs pozitív eredmény . én elvesztettem a nehéz pénzt keresni , és ez összesen 28930USD . Egy nap, mint voltam, böngészés az interneten keresztül könnyes a szemem rábukkantam a vallomása , aki szintén csalás és végül kapott kapcsolódik egy legit kölcsön nevű cég JACK MELEGEBB Loan Company ahol végül megkapta a kölcsönt , ezért úgy döntöttem , hogy kapcsolatba ugyanaz a hitel cég , majd azt mondta nekik a történetet , hogy hogyan én már csalás 20 különböző hitelezők, akik nem csinált semmit de természetesen nekem több fájdalmat . Elmagyarázom , hogy a társaság e-mail és az összes azt mondták nekem, az volt, hogy sírni többé
  mert én lesz a hitelt a cég , és azt is tettem a megfelelő döntést a kapcsolatot velük. én töltötte be a hitelkérelmi nyomtatvány és folytatta mindazzal, amit kért tőlem , és én kapott kölcsön összege $ 200,000 dollár ez a nagy cég ( JACK MELEGEBB hitel cég } által kezelt Mr.Jack melegebb és itt ma vagyok boldog, mert JACK MELEGEBB hitel cég adott nekem egy hITEL , így én megfogadtam, hogy inkább magam , hogy én fogja tanúsítja az interneten , hogy én kaptam kölcsön. szüksége van egy kölcsön sürgősen kedvesen és gyorsan kapcsolatba David hitel cég most a hitel -mailben : jackwarmer1loanlender@gmail.com

  2014. 01. 28. - 23:18
 • Mr Anderson hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk a (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) további információért .

  2014. 01. 29. - 06:42
 • James Williams hozzászólása:

  Sürgős hitel?
  TRANSFER nagyon gyors ütemben
  A kamat mértéke 2%.
  Email: cashfirmarena@outlook.com

  James Williams

  2014. 02. 27. - 09:33
 • Herczeg Xénia hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvédúr!
  Párommal 2honapja külön élünk, sajnos én albérletben lakom a 16hónapos kislányommal.Szükségem van a gyerektartásra hogy fenntvtudjam tartani a lakást.Volt párom ausztriaban dolgozik, havi 350-400 ezer forintot keres, viszont kevesebbre van bejelentve. Kérdésem az lenne hogy mennyi a maximum gyerektartas amit kaphatok tőle, hogy tudjak tervezni a jövőben. Előre is köszönöm válaszát.

  2014. 03. 03. - 12:29
 • Rajendra Kumar hozzászólása:

  érintkezés mert biztos és fedezetlen kölcsönt.

  Kölcsönzése hitel mennyiség -től 5000€ a maximum mennyiség A 5000.000 euró.

  érintkezés keresztül e-mailt.
  rajendrakumar@qq.com

  2014. 03. 20. - 13:03
 • Anderson hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk a (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) további információért .

  2014. 04. 18. - 20:30
 • Nagy Melinda Szilvia hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Olyan kérdésem lenne,hogy ha most vagyok gyed-en és beadom a válópert házasságtörés miatt.Mennyi gyerektartást igényelhetek?Az ex-emnek van már 1 nagyobb gyermeke aki után a fizetése 20 %-át vonják.Én is követelhetek tőle annyit,de ha gyed-en vagyok akár többet is???
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel:Melinda

  2014. 05. 06. - 02:23
 • Mr Anderson hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk a részleteket Email : georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

  2014. 05. 08. - 05:26
 • DR JOEL hozzászólása:

  Adunk hitelt kezdve a lakáshitel, autó hitelek, autó hitelek, jelzáloghitelek, üzleti hitelek, a nemzetközi hitelek és személyi kölcsönök, adunk hitelt a 3%-os kamatláb.
  A hitel nyitott minden, nemzetiségtől függetlenül. Ön kapcsolatba léphet velünk az e-mail címét, hogy a különleges kölcsönt a kezdéshez pénzügyi és segít kijutni a pénzügyi depresszió.
  Név …………….
  Ország ……………….
  Összeg …………………
  Telefonszám ……..
  Hitel Időtartam ………
  SEX …………………..
  Köszönöm
  Dr. JOEL
  Írjon nekünk ma: loanseekershelpdesk101@gmail.com
  LEND hitel cég
  C.E.O.
  LONDON

  2014. 05. 22. - 01:10
 • Fekete Krisztina hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd úr!
  A gyerekem apja a fizetése 25%-át kapom gyerektartásként!Volt egy ingatlan ahol éltünk de a gyerek apja nevén van amit ki adott albérletbe!Az lenne a kérdésem,hogy jár-e abból a gyereknek pénz,amit havonta kap az albérlet után?
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdv:Fekete Krisztina

  2014. 05. 24. - 17:04
 • L. R. M. hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Férjemmel 2009-ben váltunk el, közös megegyezéssel, fix összegű gyermektartással, melyhez a 13. havi is tartozik. A 13. havit két részletben utalta eddig, június és december hóban.
  Szeretném megkérdezni, hogy ez így van-e törvényileg szabályozva, vagy ez szabadon választott, hogy mikor utalja?
  Másik kérdésem, hogy van-e lehetőség a fix összeg inflációkövető emelésére, s ha igen, milyen időközönként?

  Köszönettel várom válaszát!

  2014. 05. 29. - 12:20
 • Fandrea198 hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd úr!
  az lenne a kérdésem,hogy a férjem volt házasságából van 2 gyermeke,nekünk van 3 közös,és a volt feleség 40.000ft-ot kér gyerektartást kért amikor elváltak!na de azóta van 3 másik gyereke is a férjemnem és a jövedelme minimálbér!ha elmenne a bíróságra kérni a csökkentést akkor kb mennyi lenne az 1 gyerekre jutó gyerektartás?ezt hogy kell számolni?ja teszem hozzá a gyerekeket nem láthatja a volt felesége nem hajlandó oda adni őket,odáig fajult a dolog,hogy a gyerekek nem is köszönnek már az apjuknak!ilyenkor mit lehet tenni?hova lehet fordulni?nagyon szépen köszönöm

  2014. 06. 02. - 17:39
 • Hubay Mariann hozzászólása:

  Tisztelt Uram!

  Férjem el akar számoltatni a gyermektartásdíjjal. Megteheti-e ezt? Van-e jogszabályi alapja?

  Köszönettel várom válaszát!
  Mariann

  2014. 06. 02. - 18:46
 • MR newton williams hozzászólása:

  Newton Williams hozzászólása:
  Tisztelt ügyvéd úr!
  az lenne a kérdésem,hogy a férjem volt házasságából van 2 gyermeke,nekünk van 3 közös,és a volt feleség 40.000ft-ot kér gyerektartást kért amikor elváltak!na de azóta van 3 másik gyereke is a férjemnem és a jövedelme minimálbér!ha elmenne a bíróságra kérni a csökkentést akkor kb mennyi lenne az 1 gyerekre jutó gyerektartás?ezt hogy kell számolni?ja teszem hozzá a gyerekeket nem láthatja a volt felesége nem hajlandó oda adni őket,odáig fajult a dolog,hogy a gyerekek nem is köszönnek már az apjuknak!ilyenkor mit lehet tenni?hova lehet fordulni?nagyon szépen köszönöm

  2014. 06. 28. - 00:49
 • MR newton williams hozzászólása:

  Zsuzsi hozzászólása:
  Tisztelt Ügyvéd úr!
  A gyerektartás maximuma felől érdeklődnék. Két gyerekkel hagyott el a volt férjem, a havi fizetése nettó 250-300 eft, kb. ennyit kap még prémium és szabadalmi hozzájárulás címén.
  mennyi gyerektartást kaphatok? Családi házat ( az én tulajdonom ) kell fenntartanom, fél év múlva már csak gyest kapok.
  Hogy érjem el,hogy már az első tárgyaláson határozzanak meg gyerektartást?
  Milyen érvekkel lehet a minél magasabb összeget elérni?
  Köszönöm

  2014. 06. 27.

  2014. 06. 28. - 00:52
 • MR newton williams hozzászólása:

  NEWTON WILLIAMS hozzászólása:
  Tisztelt Ügyvéd úr!
  A gyerektartás maximuma felől érdeklődnék. Két gyerekkel hagyott el a volt férjem, a havi fizetése nettó 250-300 eft, kb. ennyit kap még prémium és szabadalmi hozzájárulás címén.
  mennyi gyerektartást kaphatok? Családi házat ( az én tulajdonom ) kell fenntartanom, fél év múlva már csak gyest kapok.
  Hogy érjem el,hogy már az első tárgyaláson határozzanak meg gyerektartást?
  Milyen érvekkel lehet a minél magasabb összeget elérni?
  Köszönöm

  2014. 06. 27

  2014. 06. 28. - 00:54
 • Mr Anderson hozzászólása:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, alkalmazni a kölcsön alacsony kamatláb 3%-os, forduljon vissza, most már e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com).

  2014. 07. 22. - 05:57
 • DONALDSON MESA hitel cég hozzászólása:

  Helló

  vagy bármilyen anyagi nehézségek, Szüksége van egy kölcsön
  tisztázni a tanszék, te üzletember vagy nő, aki szándékozik
  bővíteni saját cég, vagy szüksége van egy személyi kölcsön, kínálunk mindenféle
  A loan.contact nekünk ma egy igazi kölcsön keresztül email donaldsonmesahome77@gmail.com

  Hitelkérelmi nyomtatvány

  NAME ……………
  ORSZÁG …………
  ÁLLAMI …………….
  TELEFONSZÁM ………..
  ÉG ………………
  SEX ……………
  HAVI JÖVEDELEM ……………
  Futamidőt ………..
  Hitel összege SZÜKSÉGES ………….
  CÉLJA HITEL …………..
  STATUS …………..

  2014. 07. 30. - 13:45
 • Mr Dakany hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön 3%-os? Fizetni a számlákat? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk ma (dakany.endre@gmail.com)

  2014. 08. 03. - 13:33
 • DELOFFRE ALAIN hozzászólása:

  Szervusz,
  Azt viszont, hogy a szoruló személyek számára tény
  Osztom támogatások kölcsönt pénzek 5000 € 3.500.000 € minden
  ember képes visszafizetni a kamat 2%
  Az év és ideje 1-től 15 éves függően az igényelt összeget. I
  ezt az alábbi területeken:
  – Pénzügyi Hitel
  – Home Loan
  – Beruházási Hitel
  – Auto Loan
  – Adósság konszolidáció
  – Megszerzése hitel
  – Személyi kölcsön
  – Ön megragadt
  Ha tényleg szükségük van, vegye fel a kapcsolatot velem
  további információk.
  Kérjük, lépjen kapcsolatba velem: deloffre.alain76@gmail.com

  2014. 08. 14. - 14:25
 • dekany madi hozzászólása:

  ha szüksége van egy igazi kölcsön hitelező forduljon Edward MOGAJI sürgős kölcsönt. amikor kerestem egy kölcsön i áldozatul esett már csalás. egy barátom megismertette velem Edward MOGAJI keresztül a hitel cég e-mail és kértem kölcsön 15.000 euró és kaptam kölcsön a következő napon.
  ha szüksége van egy sürgős kölcsön vele a kapcsolatot, és most ő ad kölcsönt késedelem nélkül.
  kapcsolatba lépni vele, az ő cég e-mail:
  customersdesiretrustfirm@gmail.com

  2014. 08. 14. - 23:38
 • Klara Finance hozzászólása:

  Szüksége van hitelt? HA IGEN Email: klarabannyfinance@gmail.com: a kölcsönt ma állunk.

  2014. 08. 23. - 03:07
 • Mr Anderson hozzászólása:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) további információért.

  2014. 08. 31. - 14:58
 • Mr Anderson hozzászólása:

  hitel ajánlat

  Helló, van szüksége a hitel? Ha igen, forduljon hozzánk e-mailben: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  2014. 09. 05. - 18:22
 • Mr Dakany hozzászólása:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk (dakany.endre@gmail.com) további információért.

  2014. 09. 26. - 05:34
 • Mr Excel hozzászólása:

  hitel ajánlat

  Helló, van szüksége a hitel? Ha igen, forduljon hozzánk e-mailben:excelservices.managementonline@gmail.com

  2014. 10. 03. - 07:03
 • Mr John hozzászólása:

  Helló Hölgyem / Uram!

     Szeretettel várjuk, hogy BENTRAND PHIL PÉNZÜGYI HOUSE hitel cég, én vagyok az igazgató úr John Harry név szerint, és én is szeretném tájékoztatni Önöket, hogy akkor neked hitelt, ha találkozni online hitelezési politikát folytat.

  Mennyi ideig fog tartani Ahhoz, hogy a hitel: a cég nagyon sürgető ad ki hitelt, ha komoly, akkor akár 24 órát, hogy a hitel jóváhagyott és küldje le Önnek késedelem nélkül.

  Voltak Are We található: Ez a cég jött létre a találkozó ebben az országban, vannak fiókjai 9. része a világnak, köztük az USA, amely a fej ág, érdemes tudni, hogy ez az ország itt található Nigéria

  Felajánlott összeg: Ez a cég kínál hitelt eltérő devizanemben a Bank által elfogadott, az ilyen valuta az USD, font, euró, rubel, rands stb kínálunk hitelt tartományban 10,000,000.00 USD alatt.

  Hogyan kell: alkalmazni kell kitölteni az űrlapot

  Keresztnév: ……………………. …..
  Vezetéknév …………………….. ….
  Sex: …………………….. …….
  Születési idő: …………………… ……
  Születési hely: …………………… ……
  Családi állapot: ………………….. …….
  Foglalkozás: ………………. ………………
  Havi jövedelem: ………………….. ………
  Lakcím: ………………….
  Telefonszám: ……………………… …….
  Város: ……………………. ……………
  Irányítószám …………………….. ……………..
  Állapot: …………………… ……………..
  Ország: …………………. …………………..
  A hitel összege: …………………….. …….
  Kölcsönzési idő: ………………….. …………….
  Cél Hitel: ……………………. ……………..
  E-mail cím: …………………. …………….
  Have You Alkalmazott előtt? ………………….. ..

  Írjon nekünk: bentrandphilfinancialhouse@outlook.com

  2014. 10. 15. - 06:27
 • Anderson hozzászólása:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további információért via E-Mail (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  2014. 11. 07. - 01:18
 • Mr Mike Larry hozzászólása:

  Van szüksége, magán- vagy üzleti hitelek 3% Ár különböző
  Cél? Ha igen,; Lépjen kapcsolatba velünk: MIKELARRYLOANFIRMWORLDWIDE@YAHOO.COM
  Név:
  Összege Szükséges:
  Időtartam:
  ország
  Cell száma:
  Sex:

  Köszönet és üdvözlettel
  Mike Larry

  2014. 11. 20. - 01:15
 • Excel hozzászólása:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy sürgős kölcsön? Ha igen további információért lépjen kapcsolatba velünk (excelservices.managementonline@gmail.com).

  2014. 11. 21. - 13:54
 • chriss john hozzászólása:

  hello,

  Keres egy kölcsön, keres egy üzleti hitel, személyi
  kölcsön, lakáshitel, autó
  hitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt, fedezetlen hitel, kockázati
  tőke stb .. Ön kölcsönt a bank vagy pénzügyi elutasítja
  hatóság egy vagy több oka. Ön a megfelelő hely
  A hitel megoldások! Én vagyok egy privát hitelező, adok hitelt a
  vállalkozások és magánszemélyek alacsony kamatláb és megfizethető
  Kamat 3%. Írjon nekünk e-mailben: chrissjohn591@gmail.com

  Hitelkérelmi.

  Az Ön teljes neve:
  cím:
  állami:
  Teljes hitel:
  Nem:
  Hossza Hitel:
  telefon:
  fax:
  Havi jövedelem:
  A pontos időpontja, amely kell a kölcsön:
  foglalkozás:

  Megjegyzés: Erre azért van szükség, mielőtt továbblépünk
  hitelügyletek finom.
  köszönt

  2014. 11. 27. - 19:34
 • Mrs christiana hozzászólása:

  Hitel ajánlat MINDEN (JELENTKEZZEN MOST)

  Ön üzletember vagy nő? Ön bármely pénzügyi stressz? Pénz kell kezdeni a saját vállalkozás? Van egy alacsony jövedelmű és nehezen kap hitelt a helyi bankok és más pénzügyi intézmények? A válasz itt van, Christiana Anderson hitel cég a válasz. Kínálunk;

  a) a személyi kölcsönök, az üzleti terjeszkedés.
  b) Business Start-up és az oktatás.
  c) az adósság konszolidáció.
  d) a kemény pénzt kölcsön.

  Azonban a módszer lehetőséget nyújt arra, jelezze a hitelösszeg szükséges és időtartama megengedheti magának, hogy töltse ki a hitel visszafizetése a kamatláb 2% -os. Ez ad egy esélyt, hogy pénzt amire szüksége van. Érdeklődő jelentkezők vegyék fel a kapcsolatot velünk: christianadersonsloans@gmail.com

  2014. 12. 09. - 18:17
 • JACKSON FIRM LOAN hozzászólása:

  Szüksége lenne egy SÜRGŐS SZEMÉLYI HITEL 2014

  hello,

  Ön a tartozás? Voltál már megtagadták a kölcsönt a bank? Vagy van szüksége a kölcsönt fizeti ki számláit? aggódj, nem több, ön jön a segítség most, JACKSON hitel cég egy hitel cég kínál mindenféle kölcsön az embereknek, cégeknek, amelyek a kölcsön alacsony kamatláb 3% velünk a kapcsolatot emailben: jacksonfirmloan@gmail.com

  2014. 12. 17. - 00:14
 • Mr Excel hozzászólása:

  Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? fel velünk a kapcsolatot ezen az e-mail; excelservices.managementonline@gmail.com

  2014. 12. 20. - 09:47
 • William Morgan hozzászólása:

  Sürgősen szükségünk van egy hitel?
  * Nagyon gyors és sürgős átutalás a bankszámlájára
  * Visszafizetése után kezdődik a nyolc hónapot kap pénzt a bankszámlájáról
  * Alacsony kamatláb 2%
  * Hosszú távú törlesztési időszak (1-30 év)
  * Rugalmas hitelfeltételek és a havi fizetés

  contact jogos és engedélyezett hitel cég authourised
  hogy a pénzügyi támogatás más országokban.
  További információk és hitelkérelmi nyomtatvány E-mail teremteni trustfundsecured@outlook.com

  Sir William Morgan
  főigazgató
  Trust Fund FEDEZETT
  LONDON

  2014. 12. 21. - 21:19
 • Mr Anderson hozzászólása:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy sürgős kölcsön? Ha igen, forduljon hozzánk további részleteket Email:georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

  2014. 12. 25. - 20:57
 • sepdarli hozzászólása:

  Én vagyok egy privát kölcsön lenderi hogy hiteles hitelek komoly gondolkodású egyének és a cég, a kamat 3% -os teljes hitel
  visszafizetési megengedett heti havi vagy éves függően hogyan lehet, hogy visszafizetések, ha érdekel, írjon nekem sepdarli@gmail.com
  A Teljes részletek:
  Teljes név ……………
  Hitel összege Szükséges …..
  Hitel Időtartam …………
  Telefonszám ……….
  Előtt alkalmazott ……….
  Állami ………..
  Havi jövedelem ………
  Ország ……

  2015. 01. 08. - 23:41
 • Asszony, Anna hozzászólása:

  Kedves Hitelt Keresők!!!

  Bók a nap, am Asszony, Anna kínálok pénzügyi segítséget, hogy az ügyfelek
  szüksége van hitel, siess most lépjen vissza nekem, ha érdekli,
  egy kölcsön, e-mail: annanino04@gmail.com
  Köszönöm, szívesen

  Üdvözlettel
  Asszony, Anna

  2015. 01. 09. - 10:00
 • sepdarli hozzászólása:

  Én vagyok egy privát kölcsön lenderi hogy hiteles hitelek komoly gondolkodású egyének és a cég, a kamat 3% -os, összesen kölcsön
  visszafizetési megengedett heti havonta vagy évente, attól függően, hogyan lehet, hogy visszafizetések, ha érdekel, írjon nekem sepdarli@gmail.com
  A részleteket:
  Teljes név ……………
  Hitel összege szükség …..
  Hitel Időtartam …………
  Telefonszám ……….
  Előtt alkalmazott ……….
  Állami ………..
  Havi jövedelem ………
  Ország ……

  2015. 01. 10. - 21:24
 • Anderson Morris hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős és gyors hitelt fizetni számlát, forduljon hozzánk, mint mi adja ki kölcsön alacsony, mint 2% -os kamatláb is adunk a hosszú és rövid idő lejárta forduljon hozzánk e-mail andmoris@yahoo.com talál.
  Köszönöm.

  2015. 01. 19. - 18:21
 • Fred Peterson hozzászólása:

  Szia kedves kérelmező

  Én vagyok Mr. Fred Peterson név, és én vagyok a tulajdonosa Fred Peterson világ Hitel világszerte. Tiszteletére az én nagy tetteit, én szeretném, ha tudjuk, hogy adom ki az összes típusú hitel, amit valaha is gondolni, mindössze egy alacsony kamatláb 3%.

  Siess már, és alkalmazza a sürgős kölcsönt, hogy mi lesz a kölcsönt fut.

  Írjon nekünk ma címen: fredloans2@hotmail.com.

  Alkalmazza a kölcsönt még ma, és amilyen gyorsan csak akarod.

  Fred.

  2015. 01. 24. - 00:03
 • kbloancompanyusa hozzászólása:

  Jó napot,

  Én asszony Kendra boldery, privát kölcsön hitelező vezetője vagyok az igazgató a KB hitel cég USA-ban. Ez a hitel hivatal tartozik egy privát hitelező, és azt, hogy segítséget nyújtsanak a rászorulóknak, így a szegénység és a szenvedés teljes mértékben felszámolták a világon. Mi van bejegyezve, és azt a Hatóság hitelezés pénzt, és minden kedves pénzügyi tranzakciók felügyelik a kormány.

  Egyaránt kínálunk a személyes és üzleti hitelek tőke alap összege közötti $ 2,000.00 a $ 150,000,000.00 amerikai dollár, euró európai vagy angol fontban magánszemélyek, cégek és együttműködnek szervek, függetlenül attól, hogy a családi állapot, nemi, vallási és helyét, de meg kell legyen törvényes fizetési módnak, a hitel a meghatározott határidőn belül, és legyen méltó a bizalomra való kamatlábak olyan alacsony, mint 2%.
  E-mail: kbloancompanyusa@gmail.com
   

  A pályázó adatai:

  * A pályázó neve:
  * A bejelentőnek:
  * Ország:
  * Sex:
  * Családi állapot:
  * Kor:
  * Havi jövedelem:
  * Foglalkozás:
  * Tel: / Mobil:
  A hitel futamideje:
   
  Bízunk benne, hogy a választ.

  Üdvözlettel,

  2015. 02. 04. - 18:52
 • Greg Morris hozzászólása:

  Szüksége van egy magán- vagy üzleti hitelek 3% különböző célokra Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk a mi e-mail: gregmoris01@gmail.com
  Szükséges összeg:
  időtartam:
  ország.
  mobilszámok

  2015. 02. 05. - 21:21
 • Mr James Morgan hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk alkalmazni és a Via.
  E-mail: jamesmorganfinancialfirm@gmail.com

  2015. 02. 19. - 10:51
 • Bryan Clifford hozzászólása:

  Mi, a Bryan Investment, specializálódott megszervezése kölcsön bármely összeg, hosszabb törlesztési feltételek. Hitelezők pénzügyi kölcsön Service ajánlatát Business kölcsön, lakáshitel, személyi kölcsön, Autó hitel, diákhitel, Dept. konszolidáció, kölcsön esetében a vállalkozás elindításához. Van egy kicsi vagy nagy projekt finanszírozására? up and Business Expansion, Ingatlan és jelzálog mindezt 3% -os kamatláb a pályázók számára az összes hitel-típusú.

  Mi, a Bryan Befektetési kínál az egyik legalacsonyabb hitelkamatok és a szolgáltatás gyors és stresszmentes. Kiemelt célunk a teljes elégedettség! Célunk, hogy élvezze ezt a szolgáltatást elejétől a következtetést. Érdekel az új kérelmező hitelt vegye fel a kapcsolatot a bryaninvestment@msn.com adminisztratív igazgató több információt.

  2015. 02. 25. - 12:54
 • Cahya kirana hozzászólása:

  Van adósságok, nem fizetett bérleti díj, vagy voltál megtagadják a kölcsönt a bank?
  Csapatunk segít megoldani a problémákra, 2% -os kamatláb.
  Javasoljuk, gyors kölcsön bármilyen célra. Csak egy személyi igazolvány, gyors ellenőrzés, minimális formalitások, nagy elfogadhatóságát javaslatok és hitelbírálat olyan alacsony, mint 15 perc.
  Anélkül, hogy igazolnia jövedelme. Van egy jó hitel összege maximum 152 millió GBP.
  A törlesztési időszak 6 hónap és 20 év. Nincs hitel ellenőrzés vagy a hitel történelem.
  Jöjjön el hozzánk, kezeljük mindent egy nap.
  Írjon nekünk ma keresztül mi email: cahya.creditfirm@gmail.com

  2015. 03. 05. - 23:26
 • Mr Vincenzo hozzászólása:

  Hitel ajánlat sürgős.

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, hogy újra ez a cég most via E-mail: (vincenzomassimiliano71@gmail.com)

  2015. 03. 09. - 12:37
 • Mr. Richard hozzászólása:

  Hello,
   Én vagyok Mr. Fredrick Richard, a privát kölcsön hitelező
  egy élettartam lehetőséget hitelek.
  Szüksége van sürgősen kölcsönt fizeti ki a tartozását, vagy szüksége van egy kölcsön, hogy javítsa az üzlet?
  Ön elvetette
  bankok és más pénzügyi intézmények?
  Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog?
  újra megtalálni, mert mi vagyunk itt, hogy minden pénzügyi bajok a múlté. Mi kölcsönalapok magánszemélyeknek
  akik pénzügyi segítségre van szükségük, hogy van egy rossz hitel, vagy a szükséges pénz
  . a számlák befizetése, hogy fektessenek üzleti ütemben 2% szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi biztosítja a bizalmas segítséget és vevőt, és hajlandó lenne felajánlani loan.So lépjen kapcsolatba velünk ma e-mailben:
  fredrickrichardloans@gmail.com

  Az adatok hitelfelvevő

   1) Teljes név: ……………………………………… ……….
   2) Ország: ………………………………………. ………….
   3) Cím: ………………………………………. …………
   4) Ország: ………………………………………. …………….
   5) Nem: ………………………………………. ………………
   6) Családi állapot: ……………………………………… ….
   7) Munka: ………………………………………. …….
   8) Telefonszám: ……………………………………… …
   9) A helyzet a munkahelyen: …………………
   10) Havi jövedelem: ………………………………………
   11) Hitel összege Szükséges: ……………………………….
   12) Hitel Időtartam: ……………………………………… …
   13) célja hitel: ……………………………………..
   14) Vallás: ………………………………………. ……….
   15) már alkalmazott előtt ……………………………

   Köszönöm,
  Mr. Richard

  2015. 03. 13. - 10:38
 • Mr Dakany hozzászólása:

  Szüksége van egy kölcsön @ 3% -os kamat? Ha igen kap vissza hozzánk ma;(dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2015. 03. 25. - 09:13
 • mr Jackson Barry hozzászólása:

  Szüksége van egy gyors hitel? Van államadósság a törölni kívánt? Ön anyagilag le, és létre kell hoznunk egy üzlet? Már a bank visszautasított eredményeként a rossz hitel? Aggódj, nem több, mint a Capital Vonal Micro Finance cég, hogy ön egy kölcsön alacsony kamatláb 3% .Ha érdekli a hitel ajánlatot és szeretnék alkalmazni a kölcsön, akkor lépjen kapcsolatba velünk ma via E-mail: capitallinemicrofinance@gmail.com

  Mielőtt továbblépünk a hitelügylet meg kell, hogy töltse ki ezt a hitelkérelmi részletek alább, úgy, hogy lehetővé teszik számunkra számítani a hitelfeltételek visszafizetését a kölcsön.

  Kérelmező Részletek:
  Név: ………………………..
  Ország: ……………………
  Cím: ………………….
  Foglalkozás: …………….
  Havi jövedelem: ……….
  A hitel összege szükség: ……..
  Időtartam: ……….
  Szex: ……………..
  Kor: ………………..
  Mobile Number: ……………
  Célja Hitel: ……………
  Családi állapot: ………………

   Kérjük, vegye figyelembe, hogy akkor várható, hogy töltse ezt a hitelkérelmi
  alkotnak, és küldje vissza azonnal a dokumentációt, Köszönöm megtisztelő
  megértését …… Köszönöm a szíves megértését és
  együttműködés ezzel a céggel.

  Szeretettel várjuk a gyors választ leghamarabb.
  Üdvözlettel,
  Mr. Jackson Barry

  2015. 03. 27. - 07:40
 • Mr Excel hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Ha igen alkalmazni a kölcsön alacsony kamatláb 3%, lépjen vissza most via E-mail: (excelservices.managementonline@gmail.com).

  Hitel ajánlat sürgős.

  2015. 04. 03. - 02:26
 • irene hozzászólása:

  Mi vagyunk tavaszi mező cég található, London és más európai országokban, mi kínál mind személyes, mind a beruházási hitelek, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és elvárásainak, mi is teszi mind a fedezetlen hitelek szolgáltatások adósságkonszolidáció, váratlan kiadások vagy lakásfelújítás, üzleti, projekt- és tovább. Szolgáltatásaink olcsó és megfizethető az éves kamatláb 2%. Küldünk Önnek további részleteket, amint megkapjuk a hitelkérelem. További információért (springfieldfirm@gmail.com).

  2015. 04. 03. - 18:49
 • moris hozzászólása:

  Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy Moris, személyi kölcsön hitelezők a pénzügyi lehetőséget, hogy azok, akik pénzügyi segítségre van szükségük. Mi egy 2% -os kamatláb kölcsön az egyének, cégek és vállalatok feltételek mellett egyértelmű és könnyen érthető. lépjen kapcsolatba velünk ma e-mail címen: Morismorgan90@gmail.com

  hitelfelvevő DATA

  1) Teljes név:
  2) Állami:
  3) Cím:
  4) Ország:
  5) Szex:
  6) Családi állapot:
  7) Foglalkozás:
  8) Telefon:
  9) Jelenleg pozícióját a munkahelyen:
  10) Havi jövedelem:
  11) Hitel összege Szükséges:
  12) hitel futamideje:
  13) A cél Hitel:
  (14) Apply kölcsön előtt:

  2015. 04. 06. - 13:34
 • Mr Excel hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön indítani egy jó üzleti vagy fizeti ki a tartozást? Érdekel kérelmező fel a kapcsolatot velünk most (excelservices.managementonline@gmail.com) További információk

  2015. 04. 24. - 05:55
 • Martin Frederick hozzászólása:

  hello,

  Mi, a Martin Hitel Investment, specializálódott megszervezése kölcsön bármely összeg, hosszabb törlesztési feltételek. Hitelezők pénzügyi kölcsön Service ajánlatát Business kölcsön, lakáshitel, személyi kölcsön, Autó hitel, diákhitel, Dept. konszolidáció, kölcsön esetében a vállalkozás elindításához. Van egy kicsi vagy nagy projekt finanszírozására? up and Business Expansion, Ingatlan és jelzálog mindezt 3% -os kamatláb a pályázók számára az összes hitel-típusú.
   
  Mi, a Martin Loan beruházási kínál az egyik legalacsonyabb hitelkamatok és a szolgáltatás gyors és stresszmentes. Kiemelt célunk a teljes elégedettség! Célunk, hogy élvezze ezt a szolgáltatást elejétől a következtetést. Érdekel az új kérelmező hitelt vegye fel a kapcsolatot a [ loanmarkerting1@gmail.com] adminisztratív igazgató több információt.

  Várja a sürgős mail teremteni.

  2015. 04. 27. - 10:01
 • Liza hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  Segítségét szeretném kérni az alábbi ügyben. Férjemmel egy háztartásban 3 gyermeket nevelünk, egy gyermek közös. Férjemnek előző kapcsolatából van egy gyermeke. Kérném szíves tájékoztatását a fizetendő gyerektartás mértékéről. Albérletben élünk, jelenleg én GYED- en vagyok, férjem a kereső, nettó bére kb. 300.000 Ft. Másik gyereke után semmit nem vesz igénybe. Szíves válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel

  2015. 04. 28. - 10:16
 • Mr Excel hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, írjon nekünk (excelservices.managementonline@gmail.com) további információkért.

  hitel ajánlat

  2015. 04. 30. - 15:03
 • Belinda Joes hozzászólása:

  Szia, én vagyok asszony Belida joes Ontario Canada, láttam a kérést, hogy szüksége van egy kölcsön, így én is tanácsot, hogy lépjen kapcsolatba nagybátyja bak startup hitel cég, mert kaptam kölcsön $ 300,000 tőlük két héttel ezelőtt, és útjaik nagyon könnyű volt nincs hitel ellenőrzés, nincs fedezet, és a kamatláb mindössze 3% -át évente, így velük a kapcsolatot e-mailben: (unclebuckstartuploan@gmail.com)

  2015. 05. 02. - 11:28
 • kelly mories hozzászólása:

  kap 2% sürgős és törvényes hitelek 45 perc alatt
     hogy az üzleti, vásárol házat, felszerelést vásárol, autó .vagy kap egy jó állást, és fizetni az orvosi számlák stb contact relianceglobal.loans@gmail.com

  2015. 05. 02. - 22:31
 • Mr Dakany hozzászólása:

  Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2015. 05. 04. - 15:13
 • mónicica hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  A páromnak van egy kisfia a volt élettársától és a nő neveli a picit! A párom mivel fúró toronynál dolgozik így jelenleg 1100000ft körül keres de most megemelik a fizetését és akkor havi majdnem 3milliót fog keresni! Az lenne a kérdésem hogy ebből mennyi a maximum összeg amit kérhet az anya egy gyerek után?
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel: Mónika

  2015. 05. 09. - 21:53
 • John Mclondon hozzászólása:

  JÓ NAP,

  VAN SZÜKSÉGE üzleti hitel? VAGY SZEMÉLYES hitel? Kívánja hitelfelvétel hitel? Ezért vegye beli most több INFO. Ne habozzon, hogy továbbítsa e az alkalmazási most via E-MAIL (john_mclondoninvestment@hotmail.com)

  Hitelkérelmi nyomtatvány:
  TELJES NÉV:
  A hitel összege:
  Elérhetőség:
  ORSZÁG:
  TELEFONSZÁM:
  Futamidőt:
  CÉL lejárta:

  Azt várom a sürgős reagál.

  2015. 05. 13. - 19:18
 • Mr Dakany hozzászólása:

  Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat sürgős.

  2015. 05. 18. - 03:23
 • georges hozzászólása:

  Auto Loan – hitelek megszerzése – Személyi Kölcsön
  Helló Mr. & Mrs.
  Én vagyok az egyén Franciaországban élő és van egy nagyon magas beruházási
  Szóval van különösen Olaszországban, Svájcban, Kanadában, Belgiumban, Spanyolországban, Franciaországban (dom tom) mindenhol kínálok Önnek kölcsönt € 3000 és € 1.000.000 bárki képes kamatostul visszafizetnie a 3% akit érdekel, írjon nekem, hogy valaki nem komoly, abstenir.Juste őszinte és megbízható.
  Azt, hogy a kölcsön pénzt az ezeken a területeken:
  – Home Loan
  – Befektetési hitel
  – Auto Loan
  – Hitelek megszerzése
  – Személyi kölcsön
  -Te Elakadtak
  kapcsolatba velem ma, és tudassa velem az összeget szeretne hitelezni. Készen állok arra, hogy megfeleljen az ügyfelek 72 órán belül kap a kérését. e-mail: georgesmoreau54@yahoo.fr
  melegen

  2015. 05. 18. - 17:18
 • Halfon Zoltan hozzászólása:

  FIGYELEM:

  Ön még valamilyen pénzügyi nehézség? Szüksége van egy kölcsönt, hogy megtisztítsa az adósságok? Kívánja, hogy növelje a pénzügyeit? ÖN egy üzletember, aki azt akarja, hogy bővítse a / ő határozott. Jöttél ide tanácsos felvenni a kapcsolatot az igazi, megbízható, és hatékonyabb HITEL HITELEK cég A HATÉKONY kölcsön. I AM elismert mind az egyének és a kormányt a mi nagy hatékonyság, WE bácsi BUCK PÉNZÜGY SERVICE LIMITED WE adja ki kölcsön az arány 3% További információért keressen fel bennünket emailben: unclebuckfinancelltd@gmail.com

  2015. 05. 21. - 11:35
 • Mr Excel hozzászólása:

  Helló, van szüksége a hitel? Ha IGEN, forduljon hozzánk e-mailben: (excelservices.managementonline@gmail.com)

  2015. 05. 22. - 02:53
 • jose dennison hozzászólása:

  Szívesen biztosítása a hitel? Szüksége van egy kölcsön
  üzleti, végre egy projekt, megvásárol egy ingatlan, Oktatás, vagy fizessen
  A lakás. Michael Scot egy pénzügyi
  szervezet, hogy segíthetnek elérni az álmod kevesebb
  erőfeszítést. Alacsony kamat @ 2%. FÜGGETLENÜL a hitel! Akkor is
  alkalmazni. Szívesen biztosítása a hitel? Szüksége van egy kölcsön
  üzleti, végre egy projekt, megvásárol egy ingatlan, Oktatás, vagy fizessen
  A lakás. ÉRDEMI PÉNZÜGY online szolgáltatás pénzügyi
  szervezet, hogy segíthetnek elérni az álmod kevesebb
  erőfeszítést. Alacsony kamat @ 2%. FÜGGETLENÜL a hitel! Akkor is
  alkalmazni. e-mail: josedennisonloans007@gmail.com

  2015. 05. 22. - 22:57
 • Greg Morris hozzászólása:

  Szüksége van egy magán- vagy üzleti hitelek 3% különböző célokra Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk a mi e-mail:

  gregmoris01@gmail.com
  Szükséges összeg:
  időtartama:
  ország.
  mobilszámok

  2015. 05. 23. - 19:41
 • Mr Dakany hozzászólása:

  Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2015. 05. 27. - 02:38
 • Lenny Kaminsky hozzászólása:

  Helló

  Jelentkezés egy gyors és kényelmes kölcsönt fizeti ki számláit egy legolcsóbb kamatláb 3%.

  Hitel Kérelmező Részletek

  (1) teljes neve:
  (2) Szükséges összeg a Hitel:
  (3) Hitel időtartama:
  (4) Telefonszám:
  (5) Ország:
  (6) Állam / tartomány:

  Megjegyzés: Minden válasz továbbítani kell kaminskyhome@blumail.org a gyors feldolgozást.
  Köszönöm

  Mr Lenny Kaminsky

  2015. 06. 01. - 22:15
 • Misi hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  2011-ben elváltam bírósági döntés értelmében gyerektartás minimum 40000e ft, vagy a fizetésem 20%. Volt egy közös otthonunk amit most 2015.-ben értékesítettünk, (bírósági döntésben benne, volt, hogy én fizetem a lakáshitelt teljesen egyedül, addig nem fizetek gyerektatást), de én mégis 20000ft minden hónapban elutaltam volt feleségemnek. Közben 2013-ban született egy gyermek az élettársamtól. Gyermekkel messze költöztettek tőlem, egy elhozattal oda-vissza 400km, Fenti okok miatt kérhetném bíróságot kevesebb fizetésre vagy havonta 1x Ő hozza el hozzám? Illetve kinek és, hogyan kell bejelentenie, hogy most már a fizetésemből vonják a gyerektartást?

  Köszönettel:
  Misi

  2015. 06. 02. - 18:39
 • Mr Dakany hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további információért via e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat.

  2015. 06. 04. - 02:47
 • Castas hozzászólása:

  Helló, van egy kis ‘hitel- és nehezen jutnak tőkéhez hitelek a helyi bankok és más pénzügyi intézmények? Én kínálnak hiteleket alacsony kamatláb 2% -ról 5% -os kamat és nincs hitel. ellenőrzés kínálok személyi hitelek, adósság konszolidációs hitelek, kockázati tőke, üzleti hitelek, az oktatás, lakáshitelek, illetve kölcsön bármilyen okból. Lépjen kapcsolatba velem, hogy megoldást találjanak.
  Várom válaszát. Mail: casta-edge@hotmail.com

  2015. 06. 05. - 21:06
 • Casta hozzászólása:

  van egy kis ‘hitel- és nehezen jutnak tőkéhez hitelek a helyi bankok és más pénzügyi intézmények? Én kínálnak hiteleket alacsony kamatláb 2% -ról 5% -os kamat és nincs hitel. ellenőrzés kínálok személyi hitelek, adósság konszolidációs hitelek, kockázati tőke, üzleti hitelek, az oktatás, lakáshitelek, illetve kölcsön bármilyen okból. Lépjen kapcsolatba velem, hogy megoldást találjanak.
  Várom válaszát. Mail: casta-edge@hotmail.com

  2015. 06. 05. - 21:06
 • Mr Excel hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgos hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további információért via e-mail: (excelservices.managementonline@gmail.com)

  2015. 06. 07. - 17:26
 • Mr Dakany hozzászólása:

  Helló, van szüksége a hitel? Ha IGEN, forduljon hozzánk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2015. 06. 14. - 00:52
 • VINCOLLINS FUND hozzászólása:

  Kínálunk fajták hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek, a kamat 3% -os semmisítse meg. ez, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen most, hogy a bankok már nem nyújtott hitelek az alacsony jövedelműek. Lehet kölcsönözni 2000-től 10,000.000.00 (HUF, font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailen (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

  Üdvözlettel.

  2015. 06. 14. - 12:13
 • breton hozzászólása:

  Hajlandó vagyok kölcsön 1000 € 1000 € 000 fix 2% -ot, hogy minden ember hajlandó és jó, amiért a máj-profit projekt megvalósulása érdekében.
  Köszönjük, hogy lépjen kapcsolatba velem bretondaniel@outlook.fr

  2015. 06. 19. - 21:21
 • Mr Dakany hozzászólása:

  Helló, van szüksége a hitel? Ha IGEN, forduljon hozzánk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

  2015. 06. 20. - 17:38
 • VINCOLLINS FUND hozzászólása:

  Azt hogy az Ön észre megbízható hitel ajánlatot.
  Kínálunk minden típusú hitelek 3% -os kamat kedvezménnyel két hónapos Részletfizetési. Ha érdekelt, kérjük olvassa el velünk
  E-mail: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

  Köszönöm a megtekintésére is hirdetéshez.

  Üdvözlettel
  VINCOLLINS Trust Fund
  On-line hirdető

  2015. 06. 27. - 19:21
 • VINCOLLINS FUND hozzászólása:

  Értesítjük Önöket, hogy VINCOLLINS hitel cég kínál hiteleket az emberek, akiknek szükségük van egy kölcsön; Kínálunk hitelek alacsony kamatláb 3%. VINCOLLINS hitel cég akkreditált nyújt hitelt a helyi és nemzetközi ügyfelek számára. Mi már évek óta megadatott a kiváltság, hogy megfeleljen a pénzügyi igényeit. A probléma a rossz hitel nem állhat vissza attól, hogy a hitel van szüksége. Adunk hitelt kezdve € 1,000.00 maximum € 10,000.000.00 az egyének és együttműködnek szervek szüksége pénzügyi támogatásra.

  lépjen kapcsolatba velünk ma e-mailben: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

  2015. 07. 16. - 13:06
 • Mr Richard hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel ma fizetni a tartozást, vagy indítsa el az üzleti? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk még ma e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2015. 07. 18. - 00:30
 • Henry Oga hozzászólása:

  Helló,
  Ön a tartozás? Voltál már megtagadták a kölcsönt a bank? Vagy van szüksége a kölcsönt fizeti ki számláit? aggódj, nem több, a segítség most jön. nemzetközi internetes hitel cég egy hitel cég kínál mindenféle kölcsön az egyéni, cégeknek, amelyek a kölcsön alacsony kamatláb 3% velünk a kapcsolatot emailben: (internationalonlineloan@financier.com)

  2015. 07. 18. - 16:07
 • saresh vinod hozzászólása:

  Are you in search of a legitimate loan? Tired of Seeking Loans and Mortgages?
  Have you been turned down by your banks ? Do you need a loan to clear
  your debts/bills? Then your financial trauma is over. We Offer Loans from
  $10,000.00 to $100,000,000.00 with 3% interest rate. We are certified
  and trust worthy. we can help you with financial assistance. If interested
  do get back to us via Email: gotek_finance@yahoo.com

  Thanks
  Sir Saresh Vinod.

  2015. 07. 22. - 05:26
 • Mr Excel hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további információért keresztül az e-mail: excelservices.managementonline@gmail.com

  Hitel ajánlat

  2015. 07. 23. - 01:03
 • Mr vincent hozzászólása:

  Szüksége van egy kölcsönt fizeti ki számláit, és ha igen, kérjük, forduljon hozzánk itt, az Egyesült Államokban e-mailben zokerloancompany@gmail.com Floridából

  2015. 08. 13. - 18:01
 • Mrs Farida Stephen hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? kapcsolatba asszony Farida István a gyors és egyszerű hitel ezen az e-mail: 24hourstloancompany1@gmail.com

  2015. 08. 17. - 01:03
 • Mr James hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, írjon nekünk (jameskong.loanfirm@gmail.com) további információkért.

  Hitel ajánlat

  2015. 08. 19. - 00:58
 • Mr Anderson hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk további információért via E-mail :(jameskong.loanfirm@gmail.com)

  2015. 08. 22. - 15:45
 • marvel collins hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős kölcsönt fizetni a számlákat, és elkezd egy új üzleti ??? Vagy ha már keres egy kölcsön, és még mindig csalás a kölcsön vagy bank? Itt van egy esélyt, hogy életed vissza, és kap az alapok meg kell befektetni.
  hitel cég e-mail: customersdesiretrustfirm@gmail.com

  2015. 08. 27. - 10:46
 • Mr James. hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további információért keresztül az e-mail: (jameskong.loanfirm@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2015. 08. 29. - 19:13
 • Mr James. hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk további info e-mailben: (jameskong.loanfirm@gmail.com)

  2015. 09. 01. - 03:22
 • Hitel ajánlat hozzászólása:

  Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (richardcosmos5@gmail.com)

  2015. 09. 05. - 00:25
 • Hitel ajánlat hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Voltál már keres, hol kap hitelt? Voltam már próbálok semmilyen hitelt? akkor jelentkezz most? (excelservices.managementonline@gmail.com), ha azt akarjuk, hogy megfizethető kölcsön. Hitel foglalkozik egy nagyon alacsony kamatláb 2%. Írjon nekünk most, ha érdekel.

  Hitel ajánlat

  2015. 09. 09. - 05:10
 • Mr Dakany. hozzászólása:

  Van szüksége a hitel az üzlet? Szüksége van egy kölcsönt fizeti ki a számlákat? Szüksége van egy kölcsön bármely okból? lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com) További információk

  Hitel ajánlat

  2015. 09. 13. - 04:23
 • Mr Dakany. hozzászólása:

  Szüksége van egy gyors és sürgős hitelt? Egy megbízható és megbízható hitel cég? Itt a lehetőség, hogy egy kölcsön, forduljon hozzánk e-mailben a kölcsönt most e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2015. 09. 16. - 02:44
 • Mr Magnus hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön bővíteni a vállalkozást? Ha igen lépjen kapcsolatba velünk. e-mail: (customersdesiretrustfirm@gmail.com)

  2015. 09. 17. - 12:19
 • Mr Anderson. hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön bővíteni a vállalkozást? Ha igen, forduljon hozzánk most további információkat a cég e-mail: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2015. 09. 17. - 13:09
 • Mr Excel. hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön bővíteni a vállalkozást? Ha igen lépjen kapcsolatba velünk. e-mail: (excelservices.managementonline@gmail.com)

  2015. 09. 20. - 06:32
 • Howard Freese hozzászólása:

  Van szüksége sürgős hitelt kínálunk világszerte kölcsönt, akik szükséget lejárta az üzleti lehetőséget, érzed, hogy keres itt újra. e-mail howardfreesloanlender@gmail.com

  2015. 09. 24. - 06:16
 • Mr Dakany. hozzászólása:

  Ha szüksége van bármilyen hitelt? Szüksége van sürgősen kölcsönt, hogy megszilárdítsa a tartozást? Szüksége van autó, üzleti vagy kölcsönt fizetni számláit? fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com) ma, és kap a hitel van szüksége.

  Hitel ajánlat

  2015. 09. 29. - 02:49
 • VINCOLLINS TRUST FUND hozzászólása:

  Helló,
    Ön a tartozás? Voltál már megtagadták a kölcsönt a bank? Vagy van szüksége a kölcsönt fizeti ki számláit? aggódj, nem több, a segítség most jön, VINCOLLINS hitel cég egy hitel cég kínál mindenféle kölcsön az embereknek, cégeknek, amelyek a kölcsön alacsony kamatláb 3% velünk a kapcsolatot emailben: customersdesiretrustfirm@gmail.com

  2015. 09. 30. - 08:55
 • Dakany hozzászólása:

  Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben :dakany.endre@gmail.com

  2015. 10. 02. - 12:33
 • Dakany hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel segítségével? Ha igen akkor lépjen kapcsolatba velünk:(dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2015. 10. 07. - 15:55
 • Dakany hozzászólása:

  Ön még szüksége sürgős hitelt? Szüksége van bármilyen kölcsön indítani egy vállalkozást? Szüksége van egy kölcsönt, hogy vesz egy házat vagy egy autót? Vagy van szüksége a kölcsönt fizetni a számlákat, illetve hogy vigyázzon a saját? Ha igen, írjon nekünk ma (dakany.endre@gmail.com), és kap a hitel ..

  2015. 10. 09. - 02:27
 • Dakany hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel vagy méltányossági kínál hitelek magánszemélyek és a vállalatok alacsony és megfizethető kamatláb. Írjon nekünk ma, a (dakany.endre@gmail.com), hogy egy hitel ma.

  Hitel ajánlat

  2015. 10. 11. - 22:43
 • Hitel ajánlat sürgős. hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további részleteket Email: richardcosmos5@gmail.com

  2015. 10. 18. - 07:58
 • Richard hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Ha igen alkalmazni a kölcsön alacsony kamatláb 3%, lépjen vissza most via E-mail: richardcosmos5@gmail.com

  2015. 10. 20. - 08:02
 • safegate finance hozzászólása:

  Ezúton szeretnénk tájékoztatni a nyilvánosságot, hogy a SAFEGATE Global Finance Kezdolap jelenleg ad ki hitelt megfizetheto arány 3% -os éves kamat. Adunk egy minimális hitelösszeg 1,000.00 EUR, maximális összege 100,000,000.00 euró. Ha van szükségük a pénzügyek az üzleti tevékenység kiterjesztésére, mezogazdasági célú, az adósság visszafizetése és oktatási kölcsön akkor lehet nagy segítséget és támogatást Önnek. További érdeklodik a hitelprogram javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a hivatalos e-mail alábbiak szerint:

  vállalati e-mail: safegateglobalfinancehome@gmail.com

  2015. 11. 04. - 18:38
 • Mr James hozzászólása:

  Szüksége van egy gyors és sürgős hitelt? Egy megbízható és megbízható hitel cég? Itt a lehetőség, hogy egy kölcsön, forduljon hozzánk e-mailben a kölcsönt most e-mailben: richardcosmos5@gmail.com

  Hitel ajánlat

  2015. 11. 06. - 00:08
 • Hitel, hozzászólása:

  Van szüksége sürgős hitel (alapok)? Ha igen, forduljon hozzánk további információért keresztül az e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2015. 11. 12. - 23:52
 • Hitel ajánlat hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel az Ön üzleti vagy hogy kifizessék a tartozást? fel velünk a kapcsolatot most: (dakany.endre@gmail.com) További információk Köszönet és Isten áldja.

  2015. 11. 15. - 16:54
 • ajánlat hozzászólása:

  Szüksége van egy kölcsönt, hogy fordítson le a tartozást, és elkezd egy új üzlet? Szüksége van karácsony hitel?
  én cég kínál mindenféle hitelek egyéni és a vállalatok.
  Kínálunk mind a kereskedelmi és magán hitelek.
  További információért keressen minket a cég hivatalos e-mail: (safegateglobalfinancehome@gmail.com)

  2015. 11. 18. - 10:59
 • Mr Richard hozzászólása:

  szüksége van egy kölcsön, ha igen, írjon nekünk a (richardcosmos5@gmail.com), hogy a hitel most.

  2015. 11. 24. - 17:13
 • Mr Dékány hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Jelentkezzen most a 3% -os választ erre az e-mail; (dakany.endre@gmail.com) Személyes Követelmények Részletek:

  * Hitel összege Szükséges:
  * A kölcsön célja:
  * Ország:
  * Név:
  * Időtartam:
  * Kor:
  * Telefonszám
  * E = mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Mr Dakany

  2015. 12. 01. - 05:14
 • Dékány hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel segítségével? Ha igen akkor lépjen kapcsolatba velünk:(dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2015. 12. 08. - 14:32
 • Tyson hozzászólása:

  Nekem ojan kérdésem van hogy, mi van akor h jövedelemel nem rendelkeztem. 2 évig és 5 ezret itélt meg a biro minden ho 10 ig kellet volna fizetnem de nem fizetema volt párom benyujta az államfelé a gyerektartást hogy elölegezék meg neki!? Mi lehet ijenkor ha az állam megelölegezte neki?

  2015. 12. 15. - 17:32
 • Mr Dékány. hozzászólása:

  Szüksége van egy gyors és sürgős hitelt? Egy megbízható és megbízható hitel cég? Itt a lehetőség, hogy egy kölcsön, forduljon hozzánk e-mailben a kölcsönt most e-mailben:(dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat sürgős.

  2016. 01. 11. - 07:09
 • Mr Minoo hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Jelentkezzen most a 2% -os választ erre az e-mail; (minooabubaka.serivice@gmail.com)

  Hitel ajánlat sürgős.

  2016. 01. 11. - 07:10
 • Mr Dékány. hozzászólása:

  Van szüksége sürgős hitelt kínálunk világszerte kölcsönt, akik szükséget lejárta az üzleti lehetőséget, érzed, hogy keres itt újra. írjon nekünk most: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat sürgős.

  2016. 01. 13. - 23:26
 • Mr Dékány. hozzászólása:

  Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége a lakáshitel javítása? Befektetői hitelek? Auto hitelek? Üzleti hitelek? Személyi kölcsönök? Nemzetközi hitelek. Kérjük, írja meg nekünk vissza, ha érdekel. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat sürgős.

  2016. 01. 13. - 23:27
 • Zico malaye hozzászólása:

  Hitel ajánlat

  Kínálunk fajták hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek hitelek egy nagyon alacsony kamatláb. Ennek célja, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen a jelenlegi globális pénzügyi válság. A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (zicolendingincorp@gmail.com)

  2016. 01. 16. - 21:06
 • Mr Dékány. hozzászólása:

  Van szüksége sürgős hitelt kínálunk világszerte kölcsönt, akik szükséget lejárta az üzleti lehetőséget, érzed, hogy keres itt újra. e-mail. (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2016. 01. 23. - 06:47
 • Mr Dékány. hozzászólása:

  Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek, a kamat 3% -os annul.This van, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen a folyamatban lévő globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni között 100,000 – 50,000,000 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) Üdvözlettel.

  Hitel ajánlat

  2016. 01. 23. - 06:47
 • MR ADAGHE hozzászólása:

  Tisztelt Kérelmező

  Én átvételét a leveleket és megértem a helyzetet
  És tudom, hogy tényleg szükség van egy hitelt megoldani a pénzügyi
  problémákat. Kínálunk hitelek mindenféle alacsony kamatláb 3%
  magánszemélyek, vállalatok és vállalkozások, akik ott tapasztalt
  pénzügyi nehézségek.

  Készek vagyunk kínálnak a kölcsön. Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a
  hitel alábbi jelentkezési lapot és küldje vissza, így tudjuk menni előre
  a tranzakciót.

  Hitelkérelmi nyomtatvány (hogyan kell alkalmazni)

  Keresztnév: ———–
  Családnév: ———-
  Ország ———-
  Hitel összege Szükséges: ———-
  Hitel Időtartam: ———-
  Cél lejárta: ———–
  Mobil szám: ————
  Foglalkozás: ———–
  Havi bevétel ————-
  Születési idő (éééé-hh-nn): ———
  Nem: ———
  Családi állapot: ———-
  Köszönöm, és Isten áldja

  2016. 01. 24. - 18:11
 • Dékány. hozzászólása:

  Jelenleg kínál hitelek magánszemélyek és vállalatok számára, hogy alkalmazza kérjük lépjen velünk kapcsolatba e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2016. 02. 02. - 16:06
 • Betty hozzászólása:

  Do you need a guaranteed loan of 2% interest Loan to pay your debts or bills or for business purpose? if yes, then contact us today via e-mail:argosloanfirm@gmail.com

  2016. 02. 03. - 03:46
 • tóthné hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel?
  Cégem nyújtanak hitelt mind az alacsony jövedelműek és az üzleti férfiak és a nők
  ha szüksége van egy kölcsön, várjuk a további részleteket
  E-mail elérés: zicolendingincorp@gmail.com

  2016. 02. 03. - 10:51
 • malaye hozzászólása:

  Kínálunk minden típusú hitelek az egyének és a vállalkozások .Kínálunk ezek a hitelek alacsony kamatláb 3% és a 100% -os garantált. Hitel ajánlat indul 5000 dollár / font 15000000 font. Alkalmazni csak nyissa meg a levélírás és lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (zicolendingincorp@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2016. 02. 10. - 12:29
 • hitel hozzászólása:

  Én vagyok a magyar kereskedő, amely kölcsönöket biztosít bármely személy, vagy bármely vállalat képes visszafizetni ezt a hitelt, rövid idő alatt. Ne feledje, hogy csak a ügylet adót kell fizetnie.
  NB: tranzakciós adót kell fizetni.
  Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük hagyja nekemegyüzenetet: dudus6626@gmail.com

  2016. 02. 19. - 09:35
 • Dékány. hozzászólása:

  Van szüksége sürgős hitel (alapok)? Ha igen, forduljon hozzánk további információért keresztül az e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat sürgős.

  2016. 02. 29. - 01:07
 • zicom Mel hozzászólása:

  HITEL AJÁNLAT!

  én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön
  Ajánlom üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb.
  ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot e-mailben: zicolendingincorp@gmail.com

  2016. 03. 18. - 15:57
 • Dékány. hozzászólása:

  Hitel ajánlat

  Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek kamatláb 3% megválni. Ennek az a célja, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen a jelenlegi globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni 5000 és 100,000.000.00 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com)

  Üdvözlettel.

  …………………………………………

  Sie benötigen eine dringende Darlehen (Fonds)? Wenn ja kontaktieren Sie uns für weitere Informationen über Ihre E-Mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Darlehen anbieten

  2016. 03. 19. - 03:44
 • daniel breton hozzászólása:

  Hajlandó vagyok kölcsön 1000 € 1000 € 000 fix 2% -ot, hogy mindazoknak, akik jóhiszeműen és projekt valósult meg
  Köszönöm, hogy lépjen kapcsolatba velem bretondaniel@outlook.fr

  2016. 03. 26. - 11:34
 • Dékány. hozzászólása:

  Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2016. 04. 06. - 05:00
 • Dékány. hozzászólása:

  Hitel ajánlat

  Kínálunk különböző hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és együttműködnek szervek kamatláb 3% megválni. Ennek az a célja, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen a jelenlegi globális pénzügyi válság. Lehet kölcsönözni 5000 és 100,000.000.00 (font, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (dakany.endre@gmail.com)

  Üdvözlettel.

  2016. 04. 06. - 05:01
 • Mr Jones hozzászólása:

  Hello, I am Mr. Jones CHRIS, egy privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt lehetőséget hitelek. Szüksége van egy hitel sürgősen ki fizeti az adósságait, vagy szüksége van egy kölcsön, hogy fokozza az üzleti? Meg kellett volna utasítani a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog? keres többet, mert azért vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémák a múlté. Mi pénzt adnak kölcsön az rászoruló személyek pénzügyi támogatás, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek be az üzleti egy 2% -os. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi az a megbízható és a kedvezményezett segítséget, és lesz hajlandó felajánlani a hitel. Így kapcsolatba velünk még ma e-mail címen: joneschrisloan@gmail.com)

  2016. 04. 12. - 17:01
 • Ádám hozzászólása:

  Hű de szétbasztátok ezt a topikot, Miszter Hitelek!

  2016. 04. 27. - 15:32
 • Dékány. hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Kérjük, forduljon hozzánk további információért e-mailben (dakany.endre@gmail.com)

  hitel ajánlat

  2016. 05. 14. - 03:25
 • Mr Dékány. hozzászólása:

  Adunk fel hitelt 10,000.00euro a 500,000,000.00euro 2% kamat, ha érdekli lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

  2016. 05. 30. - 02:58
 • Mr Dékány. hozzászólása:

  Szüksége van egy gyors és sürgős hitel? Egy megbízható és megbízható hitel cég? Itt a lehetőség, hogy a hitel, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a hitel most e-mailben:(dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2016. 06. 05. - 04:21
 • CAMILA PEDRO hozzászólása:

  Keres egy kölcsön? Ön a megfelelő helyen a hitel megoldások itt! Global Finance Limited ad hitelt a cégek és magánszemélyek egy alacsony és megfizethető kamatláb 2%. kérjük, forduljon hozzánk e-mailen camilapedro93@gmail.com

  2016. 06. 11. - 06:54
 • Aryador hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd úr,

  Azt szeretném megkérdezni, hogy mitől függ a megitélt gyerektartás díj százaléka? Mert 15-25% lehet. Minimál béren vagyok bejelentve és nyilván minél kisebb a tartásdij mértéke annál több jut a gyerekre amikor velemlehet. A gyerek láthátósága ha anya felügyelete alatzvan valóban kéthetente két nap, olyan formában, hogy elhozhatom a gyerkőcöt?

  2016. 06. 11. - 07:31
 • Mr Dékány. hozzászólása:

  Helló,

  Vagyok Mr Dakany Endre, a jogos privát kölcsön hitelező a különbséggel, egy istenfélő ember, ajánlom hitelek 2% -os kamatláb. ha érdekel hívj vissza most e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2016. 06. 13. - 08:09
 • steve hozzászólása:


  FIGYELEM,

  Ön keres nagyon eredeti hitelt? Megfizethető arány? Feldolgozott 1-2 munkanapon belül. Voltál már elutasította a bankok és más pénzügyi intézmények? A jó hír az itt !!! Kínálunk hitelek kezdve 1,000.00 euró minimum. hogy 5,000,000.00 Euro Maximum. 2% -os kamatláb éves. Credit üzletfejlesztési és versenyelőnyt / üzleti tevékenység bővítéséhez.

  Személyi kölcsönök (Secure és a fedezetlen)
  Business Hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
  Konszolidációs hitelek és még sok más.

  Mi hitelesített, megbízható, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, és Ne feledje, a pénzügyi stabilitás a mi feladatunk. Tesztelés meggyőzni you.You szükség a lehető leggyorsabban, hogy töltse ki az alábbi űrlapot.

  HITELIGÉNYLÉS;

  Cím:
  Keresztnév:
  Középső név:
  Vezetéknév:
  Születési dátum:
  Szex:
  Családi állapot:
  Milyen hamar a kölcsön van szüksége:
  A teljes összeg szükséges, mint a hitel:
  Időtartam:
  Lakcím és telefonszám:
  Otthon és Iroda címe:
  a város:
  Ország:
  Telefon:
  Fax:
  Email:
  Foglalkozása:
  fel velünk a kapcsolatot: amaizenloan@yahoo.com,
  Várakozás a gyors választ a lehető leghamarabb.

  2016. 06. 17. - 16:57
 • Mr Dékány hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Kínálunk minden típusú hitelek mintegy 2% intereast Rate. Ha válaszolni kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com) További INFO.

  2016. 06. 20. - 03:53
 • Katica hozzászólása:

  Tisztelt Dr. Mészáros Ádám !

  Szeretnék tisztán látni és a segítségét kérném. Fiam elvált, van egy 2 és fél éves kislány. Sajnos a fiam amikor megtudta, hogy be van adva a válóper, kikészítette magát kórházba került. Amikor kijött a kórházból utána volt a válóper, még nem is volt jól. Mindenbe belement, csak legyen már vége. A gyerektartást 25000-ft-ba állapították meg, de mivel közösen felvett hitelük van, így mérsékelték 20000-ft-ra 1 évig. A munkáját elvesztette a fiam, amikor a tárgylás volt még egy hónapig kapta az álláskereső járadékot, ami kb. 48000-ft volt. Majd az aktívkorúak ellátását kapja a mai napig ami 22.800-. Ebből kellene kifizetni a gyerektartást 20000 ft, az egyik hitel 13.800 ft, a második hitel 15 és 20.000 ft között van. Kérdezném, hogy jogos ez a gyerektartás összege? A láthatást is levették 2 napról minden második szombat 10-től 18-ig a nagyszülői láthatással együtt. ebből a gyerek alszik 3 órákat.Én ezt nem tartom igazságosnak, mert az apukának semmi megélhetése nincs, még a részleteit sem tudja fizetni. Tudom övé a gyerek és felelőséggel tartozik, de ez szerintem nem igazságos. Ez a válasz a bíróság részéről.
  Mielőbbi válaszát várva.
  Köszönettel.

  2016. 06. 22. - 15:39
 • Mr Dékány hozzászólása:

  Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége lakáshitel javítása? Befektetői hitelek? Auto hitelek? Business Hitelek? Személyi hitelek? International Hitelek. Kérjük, írjon nekünk vissza, ha érdekel. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  hitel ajánlat

  2016. 06. 24. - 07:29
 • kev hozzászólása:

  Szia barátok, én a polgárság GUSTAVO SANCHEZ. Én vagyok
  ecuadori. Voltam tanúja az ember itt,
  melyik van előtt hitelek emberek néhány napon belül elérhető. Én
  nem hiszem, és úgy döntött, hogy próbálja ki., de én
  kaptam kölcsön 800.000 $ a meglepetés a
  át pénteken. Ez a Mr. .kevclea Ez egy nagyon
  szép és szabad ember a pénzéért van szüksége, lépjen kapcsolatba az e-mail:
  mikedonald.kevclea89@gmail.com

  2016. 07. 01. - 19:17
 • Mr Excel hozzászólása:

  Helló, van szüksége a hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: excelservices.managementonline@gmail.com

  2016. 07. 07. - 03:59
 • Mr Dékány hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Adunk ki az üzleti hitel, személyi kölcsön, diákhitel, Autó hitelek stb, Ha érdekel, lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre@gmail.com)

  hitel ajánlat sürgős.

  2016. 07. 07. - 04:00
 • careyrodriguez hozzászólása:

  HELLO, Van szüksége a hitel, kockázati tőke, üzleti hitelek, hitel Oktatási, lakáshitel, kölcsön bármely okból és sürgős szüksége !. a maximális futamidő 10 év. Voltál már elutasította a bank? Van rossz hitel? Van számlákat fizetni? Ön a tartozás? Be kell, hogy hozzanak létre egy üzlet? Aggódj, nem több, mint mi vagyunk itt, hogy felajánlja a hitel 2% -os kamatláb. A kölcsön tól $ 500 USD $ 50, 000,000.00, mi is hitelt dollárban és euróban, és minden más valuta a világon !! Írjon nekünk ma e-mailben; (Careyrodriguez7@gmail.com)

  2016. 07. 10. - 12:21
 • lamelasanchez hozzászólása:

  Jó napot,

  Ön üzletember vagy nő?
  Ön egy pénzügyi rendetlenség, vagy szeretné a pénzt a
  saját üzletét? Szüksége van hitel a tartozás
  ülepítő vagy fizetik a számlákat, vagy kezdeni egy szép üzlet?
  Van egy kis hitel pontszám, nehezen tőkehitel
  hogy a helyi bankok és más pénzügyi intézmények. kérem
  Írjon nekünk most a hitel az alábbi
  adat.

  Hitelkérelmi nyomtatvány teljes és visszatérés

  Jelentkező neve:
  ország:
  Telefon:
  Kor:
  Szükséges összeget a hitel:
  időtartama:

  Mi hitelesített, megbízható, megbízható, hatékony, gyors
  és dinamikus. Írjon nekünk ma

  Köszönöm, és Isten áldjon.
  (Lamelasanchez@gmail.com)

  2016. 07. 10. - 12:22
 • oando marcay hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel?
  Cégem nyújtanak hitelt mind az alacsony jövedelműek és az üzleti férfiak és a nők
  ha szüksége van egy kölcsön, várjuk a további részleteket
  E-mail elérés: oandocreditunit@gmail.com

  2016. 07. 13. - 00:54
 • Mr Dékány hozzászólása:

  Szüksége van egy gyors és sürgős hitel? Egy megbízható és megbízható hitel cég? Itt a lehetőség, hogy a hitel, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a hitel most e-mailben:(dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

  2016. 07. 17. - 07:23
 • marcay hozzászólása:

  Üdvözöljük a legmegbízhatóbb hitel cég világszerte

  !!!

  Előfordult, hogy keres rugalmas hitel kirakodó

  akkor a kezében csalók és a csalók?

  Itt a lehetőség, hogy szert álmai kölcsön.
  voltál már megtagadták a kölcsönt a bankok által

  az Önök országában?

  OANDO hitel cég itt, hogy mindenféle hitel

  lehetővé teszi, találkozni a pénzügyi

  kötelezettségek.

  További információért vegye fel velünk a e-mail: oandocreditunit@gmail.com

  2016. 07. 19. - 02:17
 • richard hozzászólása:

  Helló, van szüksége a hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: richardcosmos5@gmail.com

  2016. 07. 25. - 04:14
 • elder hozzászólása:

  Helló

  én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön
  Ajánlom üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb.
  ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot e-mailben: (oandocreditunit@gmail.com)

  2016. 08. 03. - 12:21
 • CashNetCity hozzászólása:

  CashNetCity hitel cég kínál személyi kölcsön és üzleti hitelek megfizethető kamatláb per semmisítse meg. ez az, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen most, hogy a bankok már nem nyújtanak hitelt az alacsony jövedelműek. Akkor hitelt 200,000HUF a 100,000.000.00HUF. A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (cashnetcity@gmail.com)

  2016. 08. 06. - 22:09
 • excel. hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (excelservices.managementonline@gmail.com) a következő info alkalmazni Név: Mennyiség: Időtartam: Ország: Residence és telefonszám:

  Hitel ajánlat

  2016. 08. 07. - 14:58
 • Ajánlatok pénzkölcsönök minden 48 óra hozzászólása:

  Keres egy kölcsön sürgősen, vagy 3%
  – Ahhoz, hogy folytassa a tevékenységét
  – Ahhoz, hogy felújítják a belső lakása, ház, épület, stb
  – Egy projekt
  – Vagy egyéb okokból
  De sajnos a bank kéri a feltételeket, amelyek nem tudja teljesíteni
  Nem kell többé aggódnia, nyújtsunk hitelt 5000 és € 500.000, ne habozzon kapcsolatba lépni További információ: catherinemoutier13@gmail.com

  2016. 08. 08. - 17:51
 • CashNetCity hozzászólása:

  CashNetCity hitel cég a lehető legrugalmasabb és megbízható hitel minden egyedi és cégek. ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot, és megszerezni a kívánt hitel egyszer és mindenkorra.
  elérhetőségei email: cashnetcity@gmail.com

  2016. 08. 23. - 18:18
 • cedric johnstones hozzászólása:

  Figyelem,
  Alkalmazni a gyors és kényelmes hitel fizeti ki számláit, Xmas kölcsön,
  Jelzáloghitel, konszolidációs hitelt, és elkezd egy új vállalkozás, vagy
  újra finanszírozás a projektek egy legolcsóbb kamatláb 3%. csinál
  lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül: (CEDRICHILLSTONE@GMAIL.COM) a hitel összegét szükséges.
  Mi hitelesített, regisztrált és legitim hitelező.
  Akkor lépjen kapcsolatba velünk még ma, ha érdekelt abban, hogy ez a hitel,
  forduljon hozzánk további információt a hitel folyamat, folyamat, mint a
  A hitelfeltételek között, és hogy a hitel kerül át
  te. Szükségünk van a sürgős választ ha érdekel.

  Először információkat kell ismerni You:

  Teljes nevek: …………
  Ország:……………
  Állam / tartomány: ……………
  Telefonszám:…………
  Időtartam: …………
  Szükséges összeg a Hitel: ……… ..
  House Cím / Iroda címe: ……….
  Foglalkozása:…………
  Havi bevétel:……….
  Családi állapot:………..
  Kor / Nem: ………… ..
  Hitel Cél: ………… ..
  Előfordult kérte kölcsön előtt? (Igen vagy nem):…

  Megjegyzés: Az összes válasz kell továbbítani:
  CEDRICHILLSTONE@GMAIL.COM
  gyors
  feldolgozás.
  Köszönöm.

  2016. 08. 25. - 22:48
 • excel. hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Mi az üzleti hitel, fogyasztási hitel, diákhitel, autó hitel, stb Ha érdekel, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: excelservices.managementonline@gmail.com

  2016. 08. 27. - 19:46
 • Gabriella Horvath hozzászólása:

  Jó hírem van az Ön számára minden itt,,,

  én már keres egy igazi hitel hitelező itt interneten, de ne áldozatává válás csalások

  pénteken 26-08-2016 barátom be nekem, hogy egy hitel hitelező és alkalmaztam.

  Tegnap kaptam kölcsön 3,000.000.00 Ft nélkül stressz.

  ha szüksége van egy igazi hitel hitelező kapcsolatot vele keresztül az e-mail, és akkor mosolyogni haza a kívánt hitel összegét.

  vállalati e-mail: cashnetcity@gmail.com

  cég neve: CashNetCity

  2016. 08. 28. - 00:34
 • richard. hozzászólása:

  Van szüksége sürgős hitel (alapok)? Ha igen, forduljon hozzánk további információért keresztül az e-mail: richardcosmos5@gmail.com

  2016. 09. 10. - 07:09
 • Zolcsy hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!

  A kérdésem mindössze annyi lenne, hogy mennyi lehet a gyermektartásdíj maximális felső határa (jelenleg 20 %, de minimum 25.000 Ft van megállapítva)?
  Példaként mondjuk keresek 400.000 Ft nettót, akkor annak 20 %-as, azaz 80.000 Ft? Nem a gyerektől sajnálom, de szerintem a havi 80.000 igen nagy túlzás, hiszen az exfeleségem orvos doktor, így a keresete kb. 500.000 Ft/hó, hogy a többi (családi pótlék, családi adókedvezmény, tartásdíj, különböző pótlékok) juttatásról ne is beszéljünk! Véleményem szerint nem az a lényeg, hogy a gyermek luxusban éljen, hanem hogy éljen!
  Várom mielőbbi megtisztelő válaszát!
  Üdvözlettel:
  Zolcsy

  2016. 09. 12. - 09:27
 • Alkalmazni sürgos hitel hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, alkalmazni a kölcsön alacsony kamatláb 2%-os, forduljon vissza, most már e-mailben: (starloanfunds@gmail.com).

  2016. 09. 14. - 17:26
 • richard hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel bővíteni megy az üzlet? Lakásfelújítás? A bankok azt mondta, hogy nem jogosult kap hitelt? Ha igen, forduljon hozzánk további részletek. PÁLYÁZAT az e-mail: richardcosmos5@gmail.com

  2016. 09. 15. - 13:24
 • excel. hozzászólása:

  Szüksége van anyagi segítséget? Írjon nekünk ma üzleti hitel, személyi kölcsön, hitel bármilyen okból csak 2% -os semmisítse E-mail: excelservices.managementonline@gmail.com

  2016. 10. 01. - 00:06
 • excel. hozzászólása:

  Adunk ki pénzügyi támogatást az egyének, testületek, és a vállalatok cégek a világ minden tájáról, akiknek szükségük van, hogy frissítsék a pénzügyi helyzet egy megfizethető kamatláb olyan alacsony, mint 2%. akkor lépjen kapcsolatba velünk további információért keresztül irodánkban minimum szükséges dokumentumok egyszerű eljárások, gyors feldolgozást és folyósított kölcsön, de a valódi ügyfelek esetén, e-mail; (excelservices.managementonline@gmail.com )

  Hitel ajánlat

  2016. 10. 01. - 00:07
 • excel. hozzászólása:

  Helló,

  Szüksége van egy hitel ?, kapcsolatba velünk e-mailben (excelservices.managementonline@gmail.com)

  Hitel ajánlat.

  2016. 10. 01. - 00:09
 • Mr Calvin hozzászólása:

  Helló,
  Szüksége van egy személyes / üzleti hitelek alacsony kamat? Ha igen, kérjük, forduljon hozzánk további információért e-mailben: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)
  Hitel ajánlat.

  2016. 10. 10. - 04:34
 • Mr Calvin hozzászólása:

  Hitel ajánlat.

  Helló,
  Szüksége van egy személyes / üzleti hitelek alacsony kamat? Ha igen, kérjük, forduljon hozzánk további információért e-mailben: calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com
  Hitel ajánlat.

  2016. 10. 10. - 04:35
 • mo hozzászólása:

  Tisztelt ügyvéd Úr/ Nő!

  A kérdésem a férjemnek van egy iskolás lánya a volt feleségétől. Nekünk van 2 közös gyerekünk. Tartásdíjként legrosszabb esetben 88000 ft-ot kap,ez a 20 %. mennyi az esélye,hogy letudjuk egy fix 60000 ft-ra csökkenteni,bár szerintem még ez is sok az eltartásra,mert ebbe még az anyuka nem tett hozzá. Vagy mindent egy apának kell fizetni?köszönöm

  2016. 10. 14. - 15:48
 • Calvin hozzászólása:

  Jó napot,

  Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)

  Hitel ajánlat.

  2016. 10. 14. - 23:39
 • richard. hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel, kínálunk üzleti hitel és személyi hitel 2% -os kamatláb. Lépjen kapcsolatba velünk további információért. E-mail: richardcosmos5@gmail.com

  2016. 10. 21. - 17:06
 • excel. hozzászólása:

  Szüksége van egy hitel? ha igen alkalmazni a kölcsön alacsony kamatláb 3% -os, lépjen vissza most via E-mail: excelservices.managementonline@gmail.com

  2016. 10. 21. - 17:07
 • Mr Dékány hozzászólása:

  Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége lakáshitel javítása? Befektetői hitelek? Auto hitelek? Business Hitelek? Személyi hitelek? International Hitelek. Kérjük, írjon nekünk vissza, ha érdekel. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  2016. 10. 22. - 20:04
 • richard. hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgos hitel? kapcsolattartó: (richardcosmos5@gmail.com) További információ a hitel.

  Hitel ajánlat

  2016. 10. 25. - 16:49
 • henry mark hozzászólása:

  Gondolsz szerzés egy kölcsön? Te komolyan sürgős hitelsaját üzletét? Ön a tartozás? Ez a lehetőség, hogyelérje a vágyait, mi az a személyi hitelek, üzleti hitelek ésvállalati hitelek és minden típusú hitelek kamatláb 2% -osTovábbi információért kérjük, forduljon hozzánk e-mailben (Hmark8648@gmail.com)

  2016. 10. 25. - 18:18
 • richard. hozzászólása:

  Hitel ajánlat.

  Jó napot,
  Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 5000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

  2016. 10. 26. - 08:24
 • Steven Penny hozzászólása:

  Helló,

  Van szüksége a hitel bármilyen célra? van egy pénzügyi problémát? Szüksége van a pénzügyi megoldás? Steven Penny hitelt a megoldást minden pénzügyi problémák, mi hitelek egyszerű, olcsó, és gyors. Írjon nekünk ma, hogy hitelt, amire vágysz, meg tudjuk rendezni bármilyen kölcsön, hogy megfeleljen a költségvetési csupán 3% -os kamatláb. Ha érdekelt, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Választható Hitel védelem lehetővé teszi, hogy megfeleljen a hiteltörlesztés, ha nem működik, mert a betegség, baleset vagy a munkanélküliség. Csak akkor vegye ki ezt az értékes biztosítás, ha alkalmazza a kölcsönt úgy emlékszem, hogy mondja el, ha akarja. E-mail: stevenpennycarse22@hotmail.com

  Kérj kölcsön alkalmazás Itt

  Teljes név:
  Neme férfi
  Kor:
  Családi állapot:
  Állampolgárság:
  Ország:
  Város:
  Kapcsolat Cím:
  Foglalkozása:
  Vallás:
  Irányítószám;
  Telefonszám:
  Összeg kölcsönkérni:
  A kölcsön időtartama:
  Heti jövedelem:

  Alig várom, hogy olvassa a leveleit
  Üdvözlettel.

  Steven Penny

  2016. 10. 30. - 17:15
 • Viki hozzászólása:

  Tisztelt Férfiak!

  Felháborító,hogy alkudoznak 20-30.000 Ft-okon,amit a saját gyermekük ellátására kéne fizetniük!Mit gondolnak mennyibe kerül egy gyerek ellátása havonta?Azt gondoljak,hogy a volt párjuk úri hóbortból kéri ezt az összeget?Önök miért gondoljak azt,hogy a válással megszűnik a felelősségük a gyermekük iránt?Csak a kapcsolatból lépnek ki a gyerekük,az életük végéig a gyerekük marad,ha tetszik, ha nem!Azt hiszik,hogy az anyáknak kötelességük egyedül megoldani a gyermek ellátását?Hat mit képzelnek magukról?Azt a gyereket közösen vállalták korábban,o nem tehet róla,hogy a szülőknek megromlott a kapcsolatuk!Miért gondoljak azt,hogy hátat fordíthatnak a gyereküknek es az anyára tolják az összes anyagi terhet?Neki kötelessége beledögleni a gyerekért mindenbe amíg önök új eletet kezdenek es új családot alapítanak?Hat milyen felfogás ez?Milyen nevelést kaptak önök az Édesanyjuktól?Mit szóltak volna,ha anno nélkülözniük kellett volna,mert az apjuk lelép se szó se beszéd?Vagy ha ezt megtette és megélték ezt borzalmat akkor miért teszik meg ugyanezt a saját gyermekukkel?Egyszerűen nem tálalok szavakat erre az önző viselkedésre!Felháborító!!!!!!!Persze ügyvédre van pénz!Azt a pénzt inkább a gyerekre kéne költeni…

  2016. 11. 03. - 11:19
 • Ujjivan finanziaria Company® hozzászólása:

  Jó napot Uram / Asszonyom,

  Meg kell hitelt keresők, hogy működjenek együtt az új ebben a szakaszban a hitel hónapban. Adunk hitelek hitel kérők, független? 2.000,00? 20.000,00. Euro. Mivel a vállalatok és iparágak? 15,000.00 be? 500,000.00. Euro. A kamatláb 3,5%. Nincs díj, nincs díj. Dolgozunk szerint a kölcsönt. Ha érdekel, szívesen írni az audit. E-mail: ujjivanfinancier@outlook.com
  A jelzálog tenni 7 munkanapon belül, ha egyszer jóváhagyott és berprüft kritériumoknak. Hadd tudja, mennyit kell kölcsönkérni, hogy mit csinál a nyugdíj és hány évig lehet fizetni vissza.

  Üdvözlettel
  Ujjivan pénzügyi Company®
  Ms. Desy Haryani
  felülvizsgálat
  RC: 265702

  2016. 11. 14. - 06:28
 • James Anderson hozzászólása:

  Jó napot Uram / Asszonyom,

  Ez JAMES ANDERSON hitel cég. Mi egy jó hírű, legitim és
  Bejegyzett cég. Jóváhagyta a Németország és Törökország
  Kormányt, hogy segítse az emberek kölcsön pénzügyi támogatást a helyi és
  nemzetközi, mi is része a pénzügyi társaság és a pénz
  rendering cég. Segítünk abban, hogy ösztönözzék és úgy járnak, mint megkönnyíti, hogy csökkentsék
  A pénzügyi feszültségeket nagyon biztató arány. Adunk hitelt
  az egyének és a cor működnek testület a szükséges pénzügyi segítséget
  azok kényelem elfogadható kamat 3% Van egy rossz
  hitel, vagy ha szükségük van a pénz a számlák befizetése? ha te
  kétségbeesetten szüksége van a támogatásra, akkor el kell olvasni
  óvatosan a cég hitel szolgáltatásokat Ezen üzenet alatt, akkor kap vissza
  nekünk, ha eleget vele, így tudjuk folytatni a
  tranzakció. Várjuk a gyors választ.

  Nyújtott szolgáltatások a következőket tartalmazza:

  feltaláló Hitelek
  Adósság konszolidációs hitelt
  Jelzálog hitel
  üzleti Hitelek
  személyi kölcsönök
  International Hitelek
  A legjobb fedezett hitel
  Internet Hitel

  Az alábbiakban a hitelkérelmi nyomtatvány:

  TELJES NÉV…….
  Szükséges összeg …..
  HAVI BEVÉTEL……….
  FOGLALKOZÁSA….
  Kölcsön időtartama ….
  A hitelcél …..
  Aktuális telefonszámát …..
  Alkalmaznád? ELŐTT …
  SZEX….
  KOR…
  ORSZÁG…..
  ÁLLAMI……
  CSALÁDI ÁLLAPOT…

  Bármi legyen is a pénzügyi igényre, egy kölcsön JAMES ANDERSON
  Hitel cég mindig segít. Nem szociális biztonság és a nem hitel ellenőrzés,
  100% -os garantált. Bízunk benne, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a szolgáltatás az
  te. Tisztelettel várjuk a gyors válaszadásra. Central Trust egy
  kereskedési stílusa JAMES ANDERSON HITEL Compan

    James Anderson.
          (C E O.)

  2016. 12. 05. - 01:09
 • Frank Greg hozzászólása:

  Én egy pénzügyi tisztviselő adunk ki garanciát személyi kölcsön, hitel fizetni a számlákat, az üzleti hitel és egyéb célokra. adunk ki ez a hitel 3% -os kamattal

  arány. Írjon nekünk most a (frankgreg0130@yahoo.com) a …
  Név:…………….
  Hitelösszeg:………
  Időtartam: …………
  Ország:………….
  Tel: ……………..
  Lovely illeti
  Mr. Frank Greg
  Minden választ meg kell küldeni e-mailben: (frankgreg0130@yahoo.com)
  Atlantic Pénzügyi Federal Credit Union
  Megbízható szolgáltatás ….

  2016. 12. 05. - 20:46
 • STELLA PRAISE hozzászólása:

  helló
  Kell egy üzleti hitelek, hogy megbirkózzanak a pénzügyi nehézségek, és folyamatosan
  elutasította a pénzügyi intézmények do. Kínálunk hitel bármilyen formában természetes
  és a jogi személy összegének 2 %-át. A hitel összege-tól 1000 $ 100 millió. Ez felajánl
  an az ajtaja. Kérjük, adja meg nekünk ezeket az információkat

  Teljes neve:
  Egy ország:
  Szükséges mennyiség:
  Kölcsön időtartama:
  Életkor:
  Emelet:
  Telefon:
  Lépjen kapcsolatba velünk e-mail címünkre: guaranteefundings@gmail.com

  2016. 12. 06. - 15:11
 • franco hozzászólása:

  Hello,én vagyok egy hitel közvetítő magánszemélyek közötti, ha érdekel egy hitel vagy finanszírozási bármilyen, csak szólj.e-mailben : franco.giannino10@gmail.com

  2016. 12. 12. - 18:57
 • Mónika hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön indítani, vagy frissíteni egy üzleti idén 2017?
  Saját hitel cég adja ki kölcsön egy affordale és megbízható arány.

  A Hitel kamatlába 2%, 3% és 4%:
  200,000Ft Nak nek 3,000.000Ft negyedév millió (2%)
  3,000,000Ft Nak NEK 20,000.000 Ft (3%)
  20,000.000Ft Nak NEK 100,000.000Ft (4%)

  Ha érdekelt, várjuk cégünk email: monika.bodocompy@gmail.com

  2017. 01. 07. - 12:53
 • Mónika Bödő hozzászólása:

  van szüksége sürgős hitelt üzembe egy új üzleti idén 2017?
  ez az, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit, különösen most, hogy a bankok már nem nyújtanak hitelt az alacsony jövedelműek.
  én kölcsön ajánlat gyors és megbízható.
  További információért forduljon hozzánk e-mailben: monika.bodocompy@gmail.com

  2017. 01. 07. - 12:55
 • Türkiye Finans hozzászólása:

  Tisztelt Hölgyem / Uram, kínálunk Hitelek minden célra. Jelentkezzen még ma, és kap finanszírozott 3 munkanapon belül. – Minimális hitelösszeg: $ 5,000.00 – Maximális hitelösszeg: $ 500,000,000.00 – Kamat: az évi 2% A hitel feltételek egyszerű és barátságos. További info, forduljon hozzánk e-mailben: (tuerkiyefinansbank@linuxmail.org)

  2017. 01. 13. - 15:10
 • mustapha mahmood hozzászólása:

  ÁLTALÁNOS PÉNZÜGYI HIRDETMÉNY: Küldetésünk, hogy oldja meg a finanszírozási problémát, és segítse az üzleti sikerhez. Fáradt keres monetáris segítséget Bank és más pénzügyi szervezet, Találkozott cégek elégedetlenek a pénzügyi szolgáltatások? Kérjük vegye fel velünk most további információ e-mailben: mustaphamahmoodfinaid@gmail.com Mi vissza a legjobb nemzetközi pénzügyi nyújtott szolgáltatás a lakosság legnagyobb megelégedésére, a maximális kockázat nélkül. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Csatlakozz a legmegbízhatóbb pénzügyi intézmény biztosítsa a jogos pénzügyi felhatalmazást adni jelenti, hogy az életed / üzlet.
  A nyomvonal fogja győzni Önt.

  2017. 01. 20. - 10:36
 • Pastor Nilson hozzászólása:

  Szüksége van egy hitelt fizetni a számlákat, vagy új vállalkozás indításához? akkor forduljon hozzám most további információkat. pastornilson552@gmail.com

  2017. 01. 20. - 20:37
 • Harry James hozzászólása:

  Damat Financial Corporation, Inc.
   
  Mi Private International pénzt hitelezők. Kínálunk különböző hitelek egy nagyon alacsony kamatláb három százalék évente. A források tisztán szerzett magán és céges befektetési portfóliók a mi közvetlen hatáskörébe.
   
  Ajánlatunk a következő fajtájú lejárta fedezet nélkül 3% -os kamat
  * Személyi kölcsönök * Business Hitelek * Befektetési hitel * Car Loan
  * Diákhitel * Farm Loan * House Hitel
   
  Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük írja le röviden a következő információkat a menedzsment keresztül E-mail: harryjames420@hotmail.com
   
  * Név:
  * Ország:
  * Telefon:
  * Szükséges összeg:
  * Hitel Term:

  2017. 02. 17. - 15:45
 • Ronald Davie hozzászólása:

  Tanítottam bölcs, hogy mutassam be ezt a pénzügyi hitelező Mr. Lamar Jackson. Vagyok Ronald Davie jöttem Ozark Missouri, USA. Mérnök vagyok. Próbáltam egy csomó pénzt a hitelezők és elveszett egy csomó pénzt, hogy azok csalók ott fizet haszontalan díjakat.
  Van egy barátom, aki megismertette velem Swift Credit Union amely kaptam egy pénzügyi támogatást egy héten belül intervallum, nincs stressz és hosszú ígér. Adj egy esélyt, és akkor örülök, ha nem, ne dobja el pénzt a csalók. Email vele most: swiftcreditunion@gmail.com vagy hívjon 12543130610.

  2017. 02. 19. - 20:37
 • demeyereghislain hozzászólása:

  Hello! Van baj foglalkozik a problémákra? Azt sem, hogy a probléma, hogy támadják meg akarja kapni hitelt a végrehajtására a projektek
  -A Goodwill
  -A Credit az elért a tanulmányok
  autó -Change
  -Te Equip készülékek
  -Te Kínál egy új otthon
  -Unfortunately Elofordul, hogy valaki munkanélküli
  -Elève Vagy diák, az egyik, hogy Önt downstream
  -Te Munkanélküli vagy megragadt a Bank vagy te tilos bank incidens nem független az akarat
  -Az A tény, hogy egyetlen pénzintézet vállalja, hogy kölcsönadja neked. Azonban meg kell finanszírozni a projekt álmai, és a szíve is tart, ahol szeretné, hogy megünnepeljék több gond; ez már nem lehet probléma Éljen most. Érdekli, akkor kérjük, forduljon hozzánk további boséges információk a gyorsabban enyhülnek, hogy végre és újra az élet szebb neked demeyeregislain@gmail.com

  2017. 03. 08. - 18:12
 • Diego martina hozzászólása:

  Helló,

  Van sürgősen kell a pénz?
  Maga a jelenlegi helyzet zavaros, vagy veszélyezteti a pénzügyi kihívások? Tudunk segíteni!
  Ily módon, akkor megadja a lehetőséget, hogy rögzítse az új fejlesztések.
  Mint a cég, úgy érezzük, a kötelezettséget, hogy az emberek, akik megpróbálják, hogy nekik egy esélyt. Mindenki megérdemel egy második esélyt, mert a kormány nem, akkor azt, hogy jöjjön a többiek.
  Van szüksége egy személyi kölcsön, azt szeretnénk, hogy refinanszírozása, szüksége van egy lakáshitel,
  autó hitel, jelzáloghitel? stb.
  Nem a mennyiség túl őrült számunkra és lejárati közös megegyezéssel határozzák meg.
  Nem meglepetés, többletköltség nélkül, de megállapodott összeget és kamatláb 2%, és semmi mást.
  Ne várj tovább, és véleményezzék ezt a bejegyzést, és kap a hitel ma 42hours …… azt az összeget, és milyen típusú hitel szeretne kölcsönözni, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot az összes possibilities.CONTACT ma ….. …..
  diegomartina650@gmail.com

  2017. 03. 17. - 09:39
 • MARGARÉTA EDVÁRD hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön, hogy fordítson le a tartozást? Ha igen, kérjük, keresse hitel cég, és megszerezni a hitel összegét vágy ma.
  vállalati e-mail: margareta.edvardy@gmail.com

  2017. 03. 23. - 17:05
 • MARGARÉTA EDVÁRD hozzászólása:

  én egy privát kölcsön hitelező, i kínálnak mindenféle kölcsön a leginkább megfizethető kamatláb az egész világon. ha szüksége van egy sürgős kölcsön kérjük vegye fel a cégem, és megszerezni a vágy hitelösszeg 24 órán belül. vállalati e-mail: margareta.edvardy@gmail.com

  2017. 04. 06. - 11:47
 • miguel hozzászólása:

  Megvan az anyagi segítséget MR puis ügyvéd kapcsolatot vele ma a pénzügyi segítség email: barriisterpius@hotmail.com, hogy segítséget

  2017. 04. 06. - 14:14
 • Van szüksége sürgős hitel (alapok)? Ha igen, forduljon hozzánk további információért keresztül az e-mail: (richardcosmos5@gmail.com) hozzászólása:

  Van szüksége sürgős hitel (alapok)? Ha igen, forduljon hozzánk további információért keresztül az e-mail: (richardcosmos5 gmail.com)

  2017. 04. 10. - 13:11
 • Keres sürgősen hitel? E-mail További információ via: richardcosmos5@gmail.com hozzászólása:

  Keres sürgősen hitel? E-mail További információ via: (richardcosmos5 gmail.com)

  2017. 04. 10. - 13:11
 • Leona Karl hozzászólása:

  Jó nap, uram.

  Magántulajdonú hitelintézet vagyunk, alacsony hitelkamatokkal 2% -os hiteleket kínálunk, és különféle kölcsönöket kínálunk, mint például a személyi kölcsönök, az üzleti kölcsönök, a konszolidációs hitelek, a biztosított és a fedezetlen hitelek stb.
  Köszönjük, hogy időt szántak a hirdetés elolvasására.
  További információért és érdeklődésért kérjük, küldjön nekünk e-mailt, hogy kölcsönöket szerezzen cégünkről a következő e-mail címen:
  L.karltrustfundloan@hotmail.com

  2017. 04. 24. - 22:29
 • Szeretnél pénzt kölcsönözni? Kapcsolat: (dakany.endre@gmail.com) hozzászólása:

  Szeretne kölcsön pénzt? Ha igen, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba további információért e-mailen: (dakany.endre gmail.com)

  2017. 04. 29. - 03:35
 • WILLA hozzászólása:

  Olyan módszert keres, amellyel hitelkeretet kaphat $ 5,000-tól 40,000,000-ig 24 órán belül
  órák? TUDUNK SEGÍTENI!
  Célunk, hogy segítsünk Önnek pénzügyi szükségleteinek kielégítésében
  Összegét, amelyet kérvényeztek, miközben a visszafizetéseket megfizethetjük
  És könnyen kezelhető egyéb költségekkel.
  Megemlítettük, hogy nem végezünk hitelellenőrzéseket ?! IGEN!!!
  További részletekért. Kapcsolat nekünk ma E-mailben: (strydom.strydom@yandex.com)

  2017. 05. 15. - 00:18
 • GREG OWEN hozzászólása:

  Здравейте господине,

  Благодаря за вашата поща. Е, искам да отидете и да направите плащането на 200 евро чрез данните за плащане, а размерът на кредита ви ще бъде прехвърлен на вас без никакво забавяне добре.

  ТУК ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПАРИЧНИТЕ ПЛАЩАНИЯ, В КОЯТО МОЖЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ:

  Име на приемника: FIDELIS UZOR CHUKWU

  Държава на получателя: Обединени арабски емирства

  Получател: DUBAI

  Текст Въпрос: FOR

  Текст Отговор: BVN

  Изпратете следната информация веднага след потвърждаването на плащането
  Името на подателя:
  Изпращач град:
  Не. Контрол на паричния превод (MTCN):
  Текст на въпроса:
  Отговорът на текста:

  След като се извърши плащането, трябва да изпратите сканираното копие на платежната бележка, така че секретарят на компанията (FIDELIS UZOR CHUKWU) да може да потвърди плащането, за да може вашият кредит да бъде прехвърлен.

    Моля, моля, не правете грешки в горната информация, за да избегнете грешки, така че транзакцията ви може да бъде изпълнена веднага след потвърждаване на средствата.

  Благодаря за разбирането

  Изчакайте плащането

  Поздрави,
  Мисис Уилямс.

  2017. 05. 20. - 10:58
 • bishop hozzászólása:

  Szüksége van a projekt, a befektetés, a személyi kölcsönök, az üzleti kölcsönök, a lakásvásárlási hitelek, a diákhitelek, a konszolidációs hitelek és a különböző projektekhez nyújtott kölcsönökre? Adunk ki hitelek @ aránya 2% nagyon gyors és kényelmes. Vegye fel velünk a kapcsolatot ma: bishopf21loan@gmail.com

  2017. 06. 15. - 15:48
 • donalson robben hozzászólása:

  HELLÓ!!!

  A törvényes kölcsön megszerzése mindig is hatalmas probléma az ügyfelek számára, akik pénzügyi problémával küzdenek és megoldást igényelnek. A hitel és biztosíték kérdése olyan, hogy az ügyfelek mindig aggódnak attól, hogy kölcsönöket keresnek a jogos hitelezőtől. De ezt a különbséget a hitelezési iparban tettük. Kölcsön nyújtunk a 2500 dolláros tartományból. 500 000 000 dollárért

  Szolgáltatásaink magukban foglalják a következőket:
  Adósságkonszolidáció
  Második jelzálog
  Üzleti kölcsönök
  Személyi kölcsönök
  Nemzetközi kölcsönök
  Hitel bármilyen
  Családi kölcsön
  STB

  Nincs társadalombiztosítás, és nincs hitel-ellenőrzés, 100% -os garancia. Mindössze annyit kell tenned, hogy pontosan tudd meg, mit akarsz, és biztosan megvalósítjuk az álmaidat. Végül, közvetítők és kisméretű pénzügyi intézmények További részletekért kérjük, forduljon hozzánk (donaldmicrofinance@yahoo.com)
  KÖSZ …

  2017. 06. 23. - 19:18
 • milan chris hozzászólása:

  Volt már nehéz időkben a hitelszerzésben, most már nem aggódsz, mert a hitelkeret kínál mindenféle kölcsönt, és mi is kínálunk biztonságos kölcsön otthon, valamint a kölcsön, hogy fektessenek be az üzleti kapcsolatot velünk most: milanfinancialcompanies @ gmail. com

  2017. 06. 29. - 12:21
 • Carl hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Mi az üzleti hitel, fogyasztási hitel, diákhitel, autó hitel, stb Ha érdekel, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: LUCASLOANLENDINGCOMPANIA@GMAIL.COM

  2017. 07. 02. - 12:31
 • Kell egy kölcsön? Ha igen, írjon nekünk: (dakany.endre@gmail.com) hozzászólása:

  Sürgős hitre van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhitelt, autókölcsönöket stb. Ha érdekel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk: (dakany.endre gmail.com)

  Sürgős kölcsön ajánlat.

  2017. 07. 12. - 01:21
 • boroka hozzászólása:

  boroka marton hitel cég van itt, hogy segítsen a magyar állampolgár megoldani a pénzügyi problémákat.
  tudom, a magyarországi bankok nem adnak alacsony jövedelmuek hitelek.
  én Hitel cég ad kölcsön az alacsony jövedelmuek
  én kölcsön cég ad ki hitelt, hogy az összes érdekelt hitelt keresok.
  Ha érdekelt, várjuk cégünk email: boroka-marton@naver.com

  Üdvözlettel,
  Ovenseri Grant
  Online hirdeto.

  2017. 07. 14. - 22:18
 • boroka hozzászólása:

  boroka marton hitel cég van itt, hogy segítsen a magyar állampolgár megoldani a pénzügyi problémákat.
  tudom, a magyarországi bankok nem adnak alacsony jövedelmuek hitelek.
  én Hitel cég ad kölcsön az alacsony jövedelmuek
  én kölcsön cég ad ki hitelt, hogy az összes érdekelt hitelt keresok.
  Ha érdekelt, várjuk cégünk email: boroka-marton@naver.com

  Üdvözlettel,
  Grant Ovenseri
  Online hirdeto.

  2017. 07. 15. - 08:13
 • aranka balint hozzászólása:

  Privát hitelnyújtó vagyok, mindenféle kölcsönzést kínálok
  200.000 – 100.000.000Ft, megfizethető kamatláb mellett.
  Ha a magyarországi bankok megtagadták tőled a hitelekhez való hozzáférést, forduljon a hitelintézetemhez
  Most és szerezze be a hitel vágyát összeg 24 órán belül
  További információkért forduljon hozzánk cégünk e-mail címén: (
  aranka.balintincorp@gmail.com)

  2017. 07. 18. - 20:46
 • milan chris hozzászólása:

  Szüksége van kölcsönre? Lépjen velünk kapcsolatba az összegével, időtartamával, telefonszámával. E-mail: milanfinancialcompanies@yahoo.com

  2017. 07. 19. - 11:13
 • Kell egy kölcsön? Lépjen velünk kapcsolatba: (excelservices.managementonline@gmail.com) hozzászólása:

  Sürgős hitre van szüksége, hogy kiegyenlítse az adósságát? Szüksége van egy kölcsönre, hogy új üzletet kezdjen? Szüksége van egy személyi kölcsönre? Minden típusú kölcsönöket 2% -os kamatlábbal kínálunk. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: (excelservices.managementonline(a)gmail.com)

  Sürgős kölcsön ajánlat.

  2017. 08. 02. - 08:01
 • VIKTÓRIA JÁNOS hozzászólása:

  Szüksége van gyors hitelfelvételre? Ha sürgős hitelre van szüksége az adósság rendezéséhez, kérlek forduljon a hitelcéghez, most a cégem e-mailen keresztül: (viktoria.janosinc@gmail.com)

  2017. 08. 03. - 09:38
 • Jean Carlos hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős kölcsönt a számlák kifizetésére, vállalkozás indításáról vagy bármilyen kölcsönről, kérjük vegye fel a kapcsolatot Jean Carlos úrral { Creditplusfinance11@gmail.com }

  2017. 08. 07. - 17:16
  • Ada hozzászólása:

   Jó napot kívánok Ada vagyok. Kérdésem a következő volna:
   Páromnak van gyermek tartásdíj elmaradása, amit most végrehajtás miatt a közös gyermekeink után járó családipótlékból vonnak le 100%-ban jogilag szabályos ez? Páromnak nincs semmilyen hivatalosan bejelentett bérre jövedelme csak ˇmaszek munkákból vanˇ

   2017. 08. 28. - 18:10
 • VIKTÓRIA hozzászólása:

  A hitelcég mindenféle hitelt nyújt
  Üzleti hitel, magánhitel, autóhitel, lakásvásárlási kölcsön, lakásfelújítási kölcsön, háztartási kölcsön, minimális kamatlábbal.
  Ha sürgos kölcsönre van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az e-mail hitelezo cégeinkkel: viktoria.janosinc@gmail.com

  2017. 08. 19. - 15:06
 • Trabaika Elizabet hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr!
  Azt szeretném kérdezni, hogy tudnám bebizonyítani, hogy az apuka nagyon gazdag és hatalmas vagyonnal rendelkezik? Ugyanis ő azt állítja, hogy csak egy alkalmazott és nem az övé az a sok cég és bolt. Olyan jövedelemigazolása is van, amin a saját cégének a pecsétje van. Mit kérhetek a bíróságon, hogy kiderüljön az igazság? Rendelkezek olyan fotókkal, ahol például felköszönti vagy ahol megnevezik mint főnök. Olyan sms-eim is vannak, ahol bevallja, hogy pénzügyi problémái vannak a cégénél és ezeket a cégeket ráíratta a szüleire. Azt kell tudni, hogy a szülei már körülbelül 70 évesek. Ennyi bizonyíték elég lenne, hogy megemeljék a tartásdíjat és kiderüljön az igazság? Ha nem, akkor mit kéne kérnem a bíróságon?
  A másik kérdésem az lenne, hogy kérhetem 6 hónapra visszamenőleg a pénzt? Ugyanis 15 évig semmit sem fizetett. Utána megegyeztünk a bíróságon egy bizonyos összegben, amit fizetett is, de a többi megállapodásunkat nem tartotta be például hogy beleszáll a külön költségekbe is. Ezért szeretném most visszamenőleg 6 hónapra kérni a pénzt. Ez lehetséges? Milyen indok szükséges, hogy esetleg 3 évre visszamenőleg is kérjem?

  Köszönettel: Trabaika Elizabet

  2017. 08. 26. - 13:11
 • Szabina László hozzászólása:

  szabina-laszlo Hitel cég itt, hogy bármilyen hitelt kell 24 órán belül. a hitel cég már eddig közül az elso 5 hitel cégek internetes évtizedek óta. ha szüksége van egy sürgos kölcsön, hogy rendezze bármilyen tartozás kérjük vegye fel velünk a cégünk e-mail címét az alábbi részletes leírást cég kapcsolattartó e-mail: ( szabina-laszloincorp@naver.com )

  2017. 08. 27. - 16:07
 • Szabina László hozzászólása:

  szabina-laszlo hitel cég a leheto legrugalmasabb és megbízható hitel minden egyedi és cégek. ha szüksége van egy sürgos hitel velünk a kapcsolatot, és megszerezni a kívánt hitel egyszer és mindenkorra.
  elérhetoségei email: szabina-laszloincorp@naver.com

  2017. 08. 27. - 16:08
 • Kölcsönkontaktus szükséges;(richardcosmos5@gmail.com) hozzászólása:

  Kell hitel? személyi kölcsönök? üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? adunk ki mindenféle hitel 2% kamat! Kapcsolatfelvétel e-mailben; (richardcosmos5(a)gmail.com)

  Hitel ajánlat.

  2017. 09. 01. - 21:50
 • Kell hitel? Ha igen, akkor e-mail: (dakany.endre@gmail.com) további részletekért. hozzászólása:

  Sürgős kölcsönre van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, fogyasztási hiteleket, diákhiteleket, autóhiteleket stb. Ha érdekel, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Hitel ajánlat.

  2017. 09. 01. - 21:51
 • Garcia J Sacramento hozzászólása:

  Üzleti kölcsön, személyi kölcsönök, lakhatás, autóhitel-hallgatói hitelek, konszolidációs hitelek, fedezetlen hitelkockázati tőke keresése; Stb. Vagy egy vagy több pénzügyi okból visszautasította a bank vagy megállapodás kölcsönét. Valószínűbb, hogy a bizalmad Ez a megoldás! És a magánpénztorok pásztázása a vállalatok és a magánszemélyek számára alacsony és megfizethető áron kínál 2% -ot. Érdekel? A kölcsön átváltása után lépjen kapcsolatba 48 órán belül. KAPCSOLAT: garciajsacramento@gmail.com

  2017. 09. 05. - 00:37
 • Kell egy kölcsön? ha igen, írjon nekünk: (dakany.endre@gmail.com) hozzászólása:

  Kell egy kölcsön? Magántulajdonban lévõ hitelnyújtó 3% -os hitelt nyújt, vegye fel velünk a kapcsolatot; (dakany.endre(a)gmail.com) ma további információért.

  Sürgős kölcsönöket ajánlani.

  2017. 09. 11. - 06:58
 • VIKTÓRIA hozzászólása:

  Sürgős hitel van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autóhiteleket stb. Ha érdekel, vegye fel velünk a kapcsolatot (viktoria.janosinc@gmail.com)

  2017. 09. 14. - 08:28
 • luiza hozzászólása:

  szia

  Ebből a részből származom, hogy tájékoztassam öntől, hogy elkényeztem
  mindenféle hitelt adsz, mivel én vagyok
  a BNP PARIBAS bankkal együttműködve
  Ha érdekelt, kérjük vegye fel velem a kapcsolatot

  hitel összege: …………………….?

  a visszatérítés időtartama: ……………………………?

  EMAIL: luizaaguiero0001@gmail.com

  köszönöm

  és várja, hogy szolgáljon

  WAHTS APP: +33752848130

  2017. 09. 15. - 21:52
 • luiza hozzászólása:

  szia

  Ebből a részből származom, hogy tájékoztassam öntől, hogy elkényeztem
  mindenféle hitelt adsz, mivel én vagyok
  a BNP PARIBAS bankkal együttműködve
  Ha érdekelt, kérjük vegye fel velem a kapcsolatot

  hitel összege: …………………….?

  a visszatérítés időtartama: ……………………………?

  EMAIL: luizaaguiero0001@gmail.com

  köszönöm!!!!!!!!!!!!!!

  és várja, hogy szolgáljon………………

  WAHTS APP: +33752848130

  2017. 09. 15. - 21:53
 • Robert hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős kölcsön üzenetre a westamericabanco.operation.usa@gmail.com címre

  2017. 09. 17. - 19:34
 • Kell hitel? Ha igen, e-mail:(dakany.endre@gmail.com) hozzászólása:

  Sürgős hitre van szüksége? Adunk üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket, stb. Ha érdekel, lépjen velünk kapcsolatba: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Sürgős kölcsön ajánlat.

  2017. 09. 17. - 21:06
 • Kell hitel? Ha igen, e-mail:(dakany.endre@gmail.com) hozzászólása:

  Sürgős hitre van szüksége (alapok)? Ha igen, további információért forduljon hozzánk e-mailen keresztül: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Sürgős kölcsön ajánlat.

  2017. 09. 17. - 21:09
 • Kell hitel? Ha igen, e-mail:(dakany.endre@gmail.com) hozzászólása:

  Kínálunk megfizethető kölcsön 3% kamatláb elérhető a helyi és nemzetközi hitelfelvevők. Mi tanúsított, megbízható, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, és együttműködő finanszírozó az ingatlan és bármilyen üzleti finanszírozás. Ha érdeklődik az e-mailen keresztül: (dakany.endre(a)gmail.com)

  Sürgős kölcsönöket ajánlani.

  2017. 09. 29. - 04:36
 • Imre hozzászólása:

  Jó napot !A bíróság megállapított az akkori fizetésemhez 15ezer forint fenntartást most viszont 54ezer forintot keresek az önkormányzatnál mennyit kéne most fizetnem és lehet e kérni hogy kevesebbet fizessek? Köszönöm válaszát

  2017. 10. 04. - 20:03
 • john mark hozzászólása:

  Szüksége van egy sürgős magán- vagy üzleti kölcsönre, ha igen, vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon @ Movefastlendingcorporation @ gmail.com

  2017. 10. 09. - 09:59
 • Thomas hozzászólása:

  Kell egy kölcsön ahhoz, hogy vállalkozást indítson? Szüksége van egy kölcsönre, hogy kifizesse a számláit? Kölcsönöket nyújtunk minden olyan személynek, aki hitelt igényel, Személyi kölcsön, Auto hitel stb. Ha kölcsönre van szüksége, jelezze érdeklődését, így további részleteket küldhetünk Önnek.

  Lépjen kapcsolatba velünk a cfg.financialservic@gmail.com

  2017. 10. 11. - 18:59
 • Thomas hozzászólása:

  Szüksége van kölcsönre? Nehezen találja meg hitelét a bank körül? vagy sürgős kölcsönt keresel a számlájára? van szüksége pénzügyi segítségre? rövid vagy hosszú távú kölcsönöket keresel vállalkozása megkezdéséhez? különböző típusú kölcsönzési szolgáltatásokat kínálunk. gyorsan kölcsönt kapjon és megoldja sürgető pénzügyi problémáit már 3% -os kamattal. további információért és kérésért forduljon hozzánk e-mailben: clamsiinloan@gmail.com

  2017. 11. 04. - 10:20
 • Kell hitel? Ha igen, e-mail:(richardcosmos5@gmail.com) hozzászólása:

  Jogos hitelre van szüksége, 3% -os kamatlábbal kínálunk hitelt. magán és vállalati hiteleket kínálunk. Ha érdekelt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: (richardcosmos5(a)gmail.com)

  Hitel ajánlat.

  2017. 11. 08. - 14:36
 • Kell hitel? Ha igen, e-mail:(dakany.endre@gmail.com) hozzászólása:

  Hitelre van szüksége ? Magántulajdonú hitelnyújtó vagyunk, aki 3% -os hitelt nyújt, kérjük lépjen velünk kapcsolatba (dakany.endre(a)gmail.com)

  Hitel ajánlat.

  2017. 11. 17. - 09:35
 • Heinz Munkel hozzászólása:

  Vannak pénzügyi válságai? Szüksége van egy kölcsönnek az otthonod refinanszírozására vagy a vállalkozás bővítésére? Szüksége van egy hitelt a sürgős adósságok rendezésére és egy hitelezővel való tartózkodásra? Meg kell fizetnie a számlák kifizetéséért? stb. Szerezd meg a hitelét $ 2000-ról $ 150,000,000.00 USD / EURO / POUNDS 3% -ra. A pénz átutalása a számlájára a jóváhagyástól számított 3 órán belül. Ha érdeklődik a hitel megszerzésétől, nyugodtan küldjön nekünk egy e-mailt: heinzemunkel.loanfirm@gmailcom

  2017. 11. 27. - 00:15
 • Kell hitel? Ha igen, e-mail:dakany.endre@gmail.com hozzászólása:

  Sürgős hitel van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autóhiteleket stb. Ha érdekel, vegye fel velünk a kapcsolatot (dakany.endre(a)gmail.com)

  Sürgős kölcsön ajánlat.

  2018. 01. 06. - 17:57
 • Mr Victor Commey. hozzászólása:

  Sürgős hitre van szüksége? lépjen velünk kapcsolatba: infoloanplc01@gmail.com

  2018. 01. 08. - 17:44
 • servillo hozzászólása:

  Ajánlatok hitelek rövid -, közép -, illetve hosszú-távú

  Kínálunk kölcsön 1000€ 800,000€

  Helló
  Én vagyok az igazgató, a gazdasági partnerségi megállapodást kötött a bankok teszünk
  hitelek között különösen a kamat 3% – os.
  Te vagy az üzleti világban
  Van szüksége, hogy finanszírozni a projektet
  Van szüksége a kölcsönt fizetni a tartozásait, a számláit
  Vagy a saját üzleti
  Van egy kis hitel pontszám
  Nehézségei helyi bankok, vagy intézmények
  pénzügyi
  A rövid szüksége van egy hitel vagy finanszírozási
  Amit a természet az igényeinek, ön rendelkezésére
  Lépjen kapcsolatba az ügynökség a hitel hitelek
  kivételes.
  Szeretettel: francesco.servillo@mail.ru

  2018. 01. 18. - 01:39
 • Richard hozzászólása:

  Benötigen Sie eine dringende Darlehen an Ihre finanziellen Bedürfnisse zu lösen, wir bieten Darlehen von $ 3.000,00 bis $ 80,000,000.00 Max, wir sind zuverlässig, effizient, schnell und dynamisch, mit 100 % garantierte Darlehen auch es Fib (Euro, ich bin Spaß und Bucks.) Der Zinssatz für alle Darlehen ist (3 %), wenn Sie wieder zu uns kommen möchten. Email:nortonfinance35@gmail.com

  2018. 01. 18. - 14:10
 • Richard hozzászólása:

  Benötigen Sie eine dringende Darlehen an Ihre finanziellen Bedürfnisse zu lösen, wir bieten Darlehen von $ 3.000,00 bis $ 80,000,000.00 Max, wir sind zuverlässig, effizient, schnell und dynamisch, mit 100 % garantierte Darlehen auch es Fib (Euro, ich bin Spaß und Bucks.) Der Zinssatz für alle Darlehen ist (3 %), wenn Sie wieder zu uns kommen möchten. Email:nortonfinance35@gmail.com…….

  2018. 01. 18. - 14:11
 • Péter hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr
  2007 ben megszületetett a kisfiam az akkori feleségemtől. Elváltunk , a válás után a bíróság a gyerektartás összegét a jövedelmem 20%-ában állapította meg.
  Mivel a gyerekkel akart bántani teljesen ellenem nevelte, ezt pszichológiai vélemény is alátámasztja amit a gyámügy rendelt el, de 10 éve érdemben igazából nem történt semmi.
  Most már 60 ezer forintot fizetek havonta.
  Az volna a kérdésem hogy van esetleg lehetőség hogy fix összeget fizessek és valamilyen mértékben csökkentessem a gyerektartást?

  2018. 01. 29. - 16:55
 • Johnson Hatton hozzászólása:

  We have a direct genuine provider for BG/SBLC specifically for lease, at leasing price of 4+2 of face value, Issuance by HSBC London/Hong Kong or any other AA rated Bank in Europe, Middle East or USA.

  Contact : Mr. Johnson Hatton
  Email:johnsonhatton@gmail.com
  Skype ID: johnson.hatton007

  Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

  All inquires to Mr. Johnson Hatton should include the following minimum information so I can quickly address your needs:

  Complete contact information:
  What exactly do you need?
  How long do you need it for?
  Are you a principal borrower or a broker?

  Contact me for more details.

  Johnson Hatton

  2018. 02. 15. - 18:03
 • Devil86 hozzászólása:

  Tisztelt Ügyvéd Úr.

  Lenne egy olyan próblémám,hogy gyerektartást elmaradások van.A jelenlegi feleségemmel született közös gyermekünk és albérletben lakunk. Önhibámon kívül nem tudtam fízetni. Amikor tudtam akkor természetesen utáltam a megbeszélt összeget,de jelenleg nem tudom finanszírozni. Meg szeretném kérdezni,hogy hogyan tudnám a gyerektartást íj összegét csökkenteni hivatalos úton?

  Válaszát előre is köszönöm.

  Üdvözlettel: Devil86

  2018. 03. 02. - 18:49
 • servillo hozzászólása:

  Hitel ajánlat arány 2. 3% – a nagyon sürgős

  kedves hitelfelvevők,
  Azért jöttem, ez a bejelentés támogatásomról, a pénzügyi az összes egyének, hogy a sürgős problémák, a különböző területeken, mint például:
  – ingatlan,
  – automatikus,
  – kereskedelem,
  – projekt
  – háztartások, stb . . .

  azt mondta, én vagyok az a képessége, hogy önnek a 2000 euro
  legfeljebb 8,000,000 euró.
  bármely érdekelt személy kérte, hogy lépjen kapcsolatba velem a közeljövőben (komoly elkötelezettség, hűséges).

  ha pénz kell, más okokból , kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velem további információt . magánszemélyek komoly, őszinte
  kérjük, lépjen kapcsolatba velem e-mailben

  e-mail: francesco.servillo85@gmail.com

  2018. 03. 17. - 01:03

Itt tud hozzászólni!


Válás

A legördögibb válási csapda

Hogyan kerülheti Ön el?

Válóper

Az ingyenes minikönyvem azonnal az Öné lehet. Hová küldhetem?

Keresztnév:
E-mail cím:
válás válóper

Az erről szóló minikönyv INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

válóper válás

Legfrissebb cikkek

válóper válás

Az erről szóló minikönyv INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

válóper válás
-->

Hogyan kezeljem a párommal a konfliktusainkat?

válóper gyerektartás vagyonmegosztás gyermektartás

INGYEN az Öné lehet. Hová küldhetem?

Ajándék 117 napos tanfolyam a házas- sági konfliktusok kezeléséről

házasság felbontása bontóper

INGYEN elvégezhető. Hová küldhetem?

Békében együtt CD-csomag

vagyonmegosztás válás

Az Ön és társa közötti konfliktusokkal kapcsolatban lehet tenni!

Tovább a részletekhez >